ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 11 Ιουνίου 2024

Ο Άρης από τον Ταύρο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου και τα γεγονότα της ημέρας καταδεικνύουν ότι κυριαρχούν γύρω μας μάχες κυριαρχίας, συμφερόντων, ενώ ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις, βρίσκονται αυτή την ημέρα σε «εμπόλεμη ζώνη»!

Κριός – Κοινωνικές αντιζηλίες

Τρίτη Σήμερα και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, δεν λείπει από την καθημερινότητά σου αγαπητέ μου Κριέ, η χαρά , ο αυθορμητισμός, η ψυχαγωγία και οι ευκαιρίες για έρωτα και ωραίες στιγμές. Δεδομένου ότι αυτή την ημέρα όμως, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σκόπιμο είναι να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου και να προφυλαχτείς από ίντριγκες ή δολοπλοκίες που προέρχονται από τον κοινωνικό σου κύκλο! Ανταγωνισμοί και ζηλοφθονία μέσα από το περιβάλλον σου, είναι μέσα στις γενικές τάσεις της ημέρας.

Ταύρος – Συγκράτησε το θυμό σου

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Ταύρε, το βασικό χαρακτηριστικό που εκδηλώνεται και σε χαρακτηρίζει είναι ο θυμός. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, μία όψη που προκαλεί μάχες επαγγελματικών συμφερόντων για σένα. Προσπαθούν να σου επιβληθούν στην δουλειά ή να σε εμπλέξουν σε παγίδες που ήδη τις υποπτεύεσαι! Διαθέτεις το πείσμα, την επιμονή και το θάρρος να διαχειριστείς κάθε κατάσταση, θα χρειαστεί ωστόσο να αποφύγεις αυτή την ημέρα τον καβγά στον επαγγελματικό σου χώρο!

Δίδυμοι – Μέρα αντιθέσεων

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνιακή εγρήγορση και λαμπρές ιδέες τις οποίες άμεσα θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή! Το σημερινό τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα μπορεί να μην σε επηρεάζει άμεσα, φαίνεται όμως ότι κουράζεσαι αρκετά από την ίντριγκα – το παρασκήνιο και την ένταση που βιώνεις στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο! Έχεις ανάγκη να αποστασιοποιηθείς και να φορτίσεις για λίγο τις μπαταρίες σου!

Καρκίνος - Προστάτεψε τον εαυτό σου

Η μέρα σήμερα ξεκινά με την διάθεση να θέλεις να προσφέρεις γενναιόδωρα και μέσα από την ψυχή σου, ότι περισσότερο μπορείς, στους δικούς σου ανθρώπους! Προσπαθείς όμως με κάποιο τρόπο να τους απαλλάξεις από δικές τους έννοιες με αποτέλεσμα να φορτώνεσαι εντέλει τα δικά τους προβλήματα και να επιβαρύνεσαι. Το τετράγωνο Άρη/ Πλούτωνα διεγείρει κάποιες εσωτερικές σου ανασφάλειες, επομένως θα χρειαστεί να μην εκτίθεσαι σε ανθρώπους ή καταστάσεις που εντείνουν τα δυσάρεστα συναισθήματά σου, επιπλέον σκόπιμο είναι αυτή την ημέρα να αποφύγεις τους οικονομικούς συνεταιρισμούς!

Λέων – Μέρα γεμάτη πάθος και ένταση

Μία έντονη και παθιασμένη ημέρα ανοίγεται για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Λέοντα. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και ιδιαίτερα αυτή την ημέρα ίσως λίγο μεγαλοποιείς κάποια συναισθήματά σου και παρασύρεσαι από την υπερβολή σου! Παράλληλα το τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα φέρνει έντονους διαξιφισμούς και μάχες συμφερόντων στις επαγγελματικές σου συνεργασίες που σήμερα βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί! Προσπάθησε να αποφύγεις τις τάσεις επιβολής στους δικούς σου ανθρώπους και μην μεταδίδεις τα νεύρα της δουλειάς, στο σπίτι!

Παρθένος – Ένταση στην καθημερινότητα

Το κλίμα εσωστρέφειας και καχυποψίας κυριαρχεί και σήμερα στον ψυχισμό σου αγαπητέ μου Παρθένε. Έχεις ανάγκη περισσότερο από χρόνο για τον εαυτό σου για να συγκροτήσεις καλύτερα το «μέσα» σου! Παράλληλα, το σημερινό τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα διεγείρει την ένταση στην καθημερινότητα, τις υπερβολικές απαιτήσεις από την εργασία, τα υπέρογκα έξοδα, αλλά και την ανησυχία πώς θα μπορέσεις να βρεις την χρυσή τομή για να απελευθερώσεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου!

Ζυγός – Έκρυθμες διαθέσεις σε έρωτα και χρήμα

Για σήμερα Τρίτη το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα διεγείρει το πάθος, την ίντριγκα αλλά και την ζήλεια στην αισθηματική σου ζωή! Παράλληλα η μέρα μπορεί να φέρει και καβγάδες για χρήματα, δεδομένου ότι οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις αυξάνονται και εσύ έχεις ανάγκη από περισσότερη ανεμελιά! Προσπάθησε σήμερα να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα, την ένταση και την επιμονή σου να θέλεις όλα να γίνονται με τον τρόπο που εσύ ορίζεις!

Σκορπιός – Δέχεσαι βολές για καβγάδες

Οι δύο πλανήτες που είναι και κυβερνήτες του ζωδίου σου, δηλαδή ο Άρης (ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης) και ο Πλούτωνας (ο κυβερνήτης του ζωδίου σου στην σύγχρονη αστρολογία) σήμερα σχηματίζουν τετράγωνο και οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις είναι αναπόφευκτες αυτή την ημέρα. Δέχεσαι βολές από τον σύντροφο, που σου προσάπτει ευθύνες για καταστάσεις που έχουν μεσολαβήσει ήδη μεταξύ σας. Εσύ σήμερα δεν μπορείς να πάρεις «χαλαρά» κάποιες καταστάσεις με αποτέλεσμα η μέρα να χαρακτηρίζεται επίφοβη για ρήξεις!

Τοξότης – Ένταση στο χώρο της δουλειάς

Παρόλο που η Τρίτη ξεκινά αισιόδοξα με την Σελήνη από το Λέοντα, να σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία εύθυμη και ταξιδιάρικη διάθεση, με την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ακόμα και να αρχίσεις να οργανώνεις καλοκαιρινές εξορμήσεις, έρχεται το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα για να σου προκαλέσει εντάσεις. Εσύ αγαπητέ μου Τοξότη αυτή την ημέρα θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις σου, στην επαφή σου με άτομα που έρχεσαι σε επαφή στην εργασία σου, ενώ θα χρειαστεί να διατηρήσεις μία πιο διπλωματική στάση προκειμένου να αποφύγεις κάποιους καβγάδες.

Αιγόκερως – Μέρα φορτική για τα οικονομικά!

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη είσαι πλήρως απορροφημένος στα οικονομικά σου! Νιώθεις αρκετό άγχος από όλα όσα καλείσαι να καλύψεις αυτό το διάστημα, ενώ παρατηρείς ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αυξάνονται, αλλά παραμένουν ακάλυπτες. Προσπάθησε αυτή την ημέρα να αποφύγεις τις εντάσεις με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο! Νιώθεις ότι όλοι κάτι ζητούν από εσένα, αλλά δεν φροντίζουν εσένα… το αποτέλεσμα να πιέζεσαι και να νιώθεις ότι δεν είσαι απαραίτητος και σημαντικός για τους άλλους!

Υδροχόος – Αναγκαστική αποδοχή καταστάσεων

Μία σημαντική ημέρα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Υδροχόε, μόνο που οι ισορροπίες είναι λεπτές και εσύ πρέπει να διαχειριστείς με μαεστρία τις καταστάσεις γύρω σου, δεδομένου ότι τα γεγονότα μπορεί να σε ωθήσουν να χάσεις τον έλεγχο. Είσαι επικεντρωμένος στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, μόνο που θυμώνεις και βγαίνουν στην επιφάνεια πικρίες και δυσάρεστα συναισθήματα που οι ρίζες τους συνδέονται με το παρελθόν και γεγονότα που σε στιγμάτισαν, αλλά συνεχίζουν να έχουν επιρροή στο παρόν σου! Καλείσαι να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις και να μην λειτουργείς πιεστικά και φορτικά απέναντι σε εσένα ή στους οικείους σου!

Ιχθύς – Πικρόχολα λόγια

Για σήμερα Πέμπτη προσπαθείς αγαπητέ μου Ιχθύ να συντονίσεις τις υποχρεώσεις σου και να είσαι τυπικός σε όλα, όμως οι απαιτήσεις από την εργασία είναι πολλές ενώ το άγχος σου αρχίζει να φουντώνει. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα, φανερώνει ότι αυτή την ημέρα υπάρχει αρκετό κουτσομπολιό γύρω σου και θα χρειαστεί και εσύ από πλευράς σου να συγκρατήσεις τα λόγια σου αλλά και να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητά σου. Είναι πολύ πιθανό σε επικοινωνία που θα κάνεις, να λειτουργήσεις αρκετά πιο «κοφτά» , απόλυτα και κυριαρχικά και λίγο μετά να το μετανιώσεις! Προσπάθησε αυτή την ημέρα να περιορίσεις την προσκόλληση σε αρνητικές σκέψεις

Πηγή: flash.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!