ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 8 Ιουνίου 2024

Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων συναντά τον Δία στο ίδιο ζώδιο και η μέρα φέρνει τυχερά μηνύματα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, προτάσεις που θα προσφέρουν έκπληξη, και συναντήσεις που θα σημάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Κριός – Τυχερές επαφές

Αγαπητέ μου Κριέ, η μέρα σου σήμερα κρίνεται ιδιαίτερα τυχερή για να λάβεις την είδηση – πρόταση – επικοινωνία που περίμενες, για να δεχθείς ένα τυχερό τηλεφώνημά που θα εκπληρώσει μία μεγάλη επιθυμία σου, ενώ είναι φανερό ότι το σύμπαν αυτή την περίοδο φέρνει στο δρόμο σου νέους φίλους, νέους συμμάχους, νέες γνωριμίες που αποτελούν αυτό το κίνητρο , την έμπνευση και την υποστήριξη για τα προσωπικά σου σχέδια! Μέχρι το απόγευμα ανακουφίζεσαι και από μία οικονομική εξέλιξη

Ταύρος – Κατάκτηση στόχων

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο, νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα από την έκβαση κάποιων προσωπικών σχεδίων. Η σύνοδος Ερμή/ Δία προσφέρει μία ευχάριστη επικοινωνία ή και πρόταση στα οικονομικά, ενώ το τρίγωνο των παραπάνω πλανητών με τον Πλούτωνα, σου επιφυλάσσει διακρίσεις και κατακτήσεις στον επαγγελματικό τομέα! Είναι φανερό λοιπόν πως σήμερα αρκετοί από τους στόχους σου θα στεφθούν με επιτυχία.

Δίδυμοι- Μέρα με απόλυτη ρέντα

Η σημερινή Τρίτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία από τις απόλυτα τυχερές μέρες του 2024, για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Δίδυμε. Η σύνοδος Ερμή/Δία από το ζώδιο σου, προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης, προόδου, αλλά και επιτυχίας. Σήμερα λοιπόν λαμβάνεις χαρούμενες ειδήσεις, βλέπεις εξέλιξη σε θέματα σπουδών, εγγράφων, προετοιμάζεις σχέδια για το μέλλον σου. Η σκέψη σου γίνεται αισιόδοξη, ενώ η ευκαιρία για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Εκτός από την «ρέντα» που μπορεί να είναι έκδηλη σε διάφορους τομείς της ζωής σου, το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα νιώθεις ενδυναμωμένος ψυχικά και πνευματικά!

Καρκίνος – Βελτιώνονται οι συνθήκες στην ζωή σου

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ταύρου, σε εξάγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων σε βοηθά αρκετά να σιγουρευτείς συναισθηματικά για τις προθέσεις του συντρόφου σου, αλλά και να κάνετε από κοινού σχέδια για την πορεία σας. Παράλληλα σήμερα αγαπητέ μου Καρκίνε, λαμβάνεις χαρούμενα νέα για μία παλιότερη επαγγελματική υπόθεση, ενώ υπάρχει και η ευκαιρία να ανταμειφθείς και να δικαιωθείς στις προσπάθειές σου! Σιγά – σιγά διαμορφώνονται καλύτερες συνθήκες στην ζωή σου, το βλέπεις, το αναγνωρίζεις και είσαι ευγνώμων!

Λέων – Προτάσεις για δουλειά μέσω γνωριμιών

Μία ενδιαφέρουσα και άκρως ενθαρρυντική Τρίτη ξεκινά για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Λέοντα. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στους Διδύμους, φέρνει τις τυχερές της εκπλήξεις, μέσω ειδήσεων που θα λάβεις ή και γνωριμιών που θα έχεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα η Σελήνη από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε ανακουφίζουν σε ζητήματα εργασιακά – οικονομικά! Είναι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να υπάρξει κάποιο σχέδιο – πρόταση για δουλειά μέσα από πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος

Παρθένος - Ανοδική πορεία στην καριέρα

Οι φιλοδοξίες σου τονίζονται ακόμα περισσότερο αυτή την Τρίτη αγαπητέ φίλε Παρθένε, όπου είναι μία εξαιρετική μέρα για να κάνεις τις επαγγελματικές σου συναντήσεις, να κουβεντιάσεις για τις ιδέες και τις προτάσεις σου , αλλά και για να κάνεις εκείνο το τηλεφώνημα που θεωρείς σημαντικό για την πορεία της καριέρας σου! Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα αυτή την ημέρα, το γεγονός αυτό σου δίνει δύναμη, θάρρος και σε παρακινεί να βάλεις λίγο πιο ψηλά τον πήχη στον εργασιακό τομέα!

Ζυγός – Απελευθέρωση από ότι σε καταπιέζει

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Ζυγέ η μέρα σου είναι γεμάτη ενθαρρυντικά μηνύματα, αλλά και δίψα για μάθηση, γνώση, εμπειρία και περιπέτεια! Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στους Διδύμους, μπορεί να φέρει την μεγάλη πρόταση που περίμενες, τα τυχερά νέα για θέματα σπουδών, ταξιδιών, συμφωνιών , ή μία νέα ιδέα που θα κάνει την διαφορά και θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς! Παράλληλα ο έρωτας φουντώνει και γεμίζεις από πάθος και προσμονή! Η ανάγκη σου αυτή την ημέρα θα είναι να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει και θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Σκορπιός – Νέες πηγές εσόδων μέσω συνεργασιών

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση σε βρίσκει αυτή η Τρίτη και σημαντικό ρόλο σε αυτή την συναισθηματική ευφορία, θα παίξει η άνοδος των οικονομικών που θα έχεις αυτή την ημέρα. Η σύνοδος Ερμή/Δία προσφέρει εύνοια για την ενίσχυση των οικονομικών μέσω έξτρα πηγών εσόδων! Παράλληλα νέα εργασιακά βήματα και καινούργιες συνεργασίες σε βοηθούν να βελτιώσεις τις συνθήκες των επαγγελματικών και να είσαι στην προσμονή για ένα καλύτερο οικονομικό αύριο! Στον προσωπικό τομέα, ηρεμούν οι συνθήκες και προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο της καρδιάς σου!

Τοξότης – Δέχεσαι σημαντικές προτάσεις

Η σημερινή Τρίτη είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αγαπητέ φίλε Τοξότη! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Δίας, συναντά τον Ερμή , επομένως η μέρα σου είναι άκρως θετική για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται από το περιβάλλον σου! Ένα τυχερό μήνυμα από το άτομο που αγαπάς, ή έναν συνεργάτη, μία νέα πρόταση συνεργασίας, ή ακόμα και μία γνωριμία αναμένεται να αποτελέσει σήμερα το δικό σου δώρο έκπληξη! Παράλληλα το σημερινό εξάγωνο Σελήνης/Κρόνου βοηθά σημαντικά στην εξομάλυνση των εργασιακών συνθηκών!

Αιγόκερως – Επαγγελματική άνοδος!

Μία σημαντική ανακούφιση για την θετική εξέλιξη μίας εργασιακής – οικονομικής υπόθεσης λαμβάνεις σήμερα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στους Διδύμους προσφέρει ωραίες ευκαιρίες για να βελτιωθεί η δουλειά σου, να ξεκινήσεις μία νέα εργασία, ή για να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο απασχόλησης που θα σου αρέσει περισσότερο αλλά θα είναι και αρκετά πιο κερδοφόρο για σένα! Παράλληλα το εξάγωνο Σελήνης/Κρόνου προσφέρει αργά το απόγευμα και ωραίες συνθήκες στα αισθηματικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου μπορείς να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το άτομο της καρδιάς σου!

Υδροχόος – Ακολουθείς ότι σου δίνει χαρά

Τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει το κέφι, τον ενθουσιασμό και την διάθεση να περάσεις καλά και να ανανεωθείς αυτή την ημέρα φίλε μου Υδροχόε. Νιώθεις εξαιρετικά ενδυναμωμένος αλλά και έτοιμος να τολμήσεις, να πάρεις το θάρρος και να αποφασίσεις αυτό που θα σου δώσει εσένα χαρά! Παράλληλα η μέρα θα φέρει τυχερά μηνύματα για θέματα παιδιών, έρωτα, δημιουργικών και επιχειρηματικών σχεδίων! Η διάθεση σου είναι επεκτατική και άκρως δημιουργική! Η στήριξη που λαμβάνεις από την οικογένεια σε γεμίζει με σιγουριά και σταθερότητα.

Ιχθύς – Νέα Σχέδια για την πορεία σου!

Φίλε μου Ιχθύ για σήμερα Τρίτη αναπτερώνεται το ηθικό σου ενώ συμβαίνουν και χαρμόσυνα γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Είναι πολύ πιθανό να προετοιμάζεις και μία μετακίνηση με τα οικεία σου πρόσωπα, ή να έρχεται μία είδηση στο σπίτι σας που δίνει την λύση στα προβλήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει την τελευταία περίοδο! Στα επαγγελματικά δέχεσαι στήριξη και σήμερα μπορείς να οργανώσεις ένα καλύτερο πλαίσιο στις συνεργασίες σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!