ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2023

Μία δυναμική Δευτέρα ξεκινά για όλα τα ζώδια προσφέροντας ένα “μείγμα” έμπνευσης, δημιουργικότητας, πλούτου, πάθους και .. επικοινωνιακής εύνοιας. Το εξάγωνο Ερμή/Ποσειδώνα, προσφέρει την ευκαιρία για τρυφερές επικοινωνίες καρδιάς, για έκφραση μέσω της τέχνης, ενώ ενισχύει την συγκαταβατικότητα και την ενσυναίσθηση στις επαφές μας.

Κριός - Ευχάριστα νέα για οικονομικά και … επαφές

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Eρμή με τον Ποσειδώνα να προσφέρει την ευκαιρία να έχεις την ιδέα και την έμπνευση που μπορεί να σε βοηθήσει στον οικονομικό τομέα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντα στις 18 με 20 Απριλίου. Ο Ερμής στη συνέχεια της ημέρας κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνοντας σημαντικά την ροή των καθημερινών σου επαφών και χαρίζοντας μεγάλη επικοινωνιακή εύνοια. Σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών σου και σπουδές, νέες επαφές και γνωριμίες έρχονται για σένα που έχεις γεννηθεί 21 με 23 Μαρτίου.

Ταύρος - Όμορφα σχέδια για το μέλλον

Σήμερα ο Ερμής ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιό σου σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ επομένως η μέρα προσφέρεται για τρυφερές συναντήσεις και όμορφες επαφές με αγαπημένα πρόσωπα ενώ δεν λείπουν και τα όμορφα σχέδια για το καλοκαίρι που ανοίγεται μπροστά μας. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα αναμένεται να ευεργετήσει ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 21 με 23 Απριλίου όπου αυτή την μέρα δέχεσαι μία δυνατή ευκαιρία στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Αξιοποίησε συζητήσεις και προτάσεις που θα σταθούν σταθμός για να μπορέσεις να δεις ουσιαστική αναβάθμιση στη ζωή σου.

Δίδυμοι - Ώρα για επέκταση

Εξαιρετικά σημαντική είναι αυτή η Δευτέρα για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Δίδυμε. Το τρίγωνο του Δία με τον Πούτωνα ευεργητεί σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου προσφέροντας το άνοιγμα και την ευκαιρία για να κάνεις μία σημαντική επέκταση είτε αυτό αφορά την εργασία σου είτε τις σπουδές σου. Ο Ερμής κάνει σήμερα το πέρασμά του στο δικό σου ζώδιο και μπαίνεις σε μία νέα περίοδο όπου η πληροφορίες θα τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς ενώ η εξωστρέφειά σου και διάθεσή σου για μετακινήσεις θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Καρκίνος - Η εβδομάδα ξεκινά με πληρότητα

Η εβδομάδα σου ξεκινά με όμορφα μηνύματα από φιλικά πρόσωπα αλλά και αρκετά σχέδια που αφορούν ταξίδια ή στιγμές ψυχαγωγίας όπου τώρα οργανώνεις. Πολύ πιο τυχερός αυτή την ημέρα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 με 22 Ιουλίου. Παράλληλα η μέρα είναι αρκετά δυνατή και και για σένα που είσαι Καρκίνος και έχεις γεννηθεί κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Ένα νέο σημαντικό άνοιγμα γίνεται τώρα στον οικονομικό τομέα όπου σε αναβαθμίζει ενώ είναι φανερό ότι απαλλάσσεσαι από δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και βελτιώνεται η ψυχολογία σου.

Λέων - Σημαντικές επαφές

Μία ευχάριστη είδηση στα επαγγελματικά σου θα κάνει την έναρξή της εβδομάδας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αλλά και ανακουφιστική για τον οικονομικό τομέα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20 με 22 Αυγούστου. Το τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνά από τον Υδροχόο ευεργετεί ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί 23 με 25 Ιουλίου όπου αυτή την ημέρα δέχεσαι την ευκαιρία για μία νέα σπουδαία γνωριμία ή για μία σημαντική στήριξη μέσα από ένα φιλικό πρόσωπο. Ο έρωτας σε αναστατώνει ευχάριστα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σημάνει την έναρξη μίας νέας περιόδου όπου θα είσαι όλο σούρτα φέρτα με εξόδους, διασκεδάσεις και επαφή με νέους ανθρώπους.

Παρθένος - Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες

Η εβδομάδα ξεκινά με τον ερμή από το Ταύρο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προσφέροντας την ευκαιρία για μία όμορφη τρυφερή συνάντηση για σένα που έχεις γεννηθεί 20 με 22 Σεπτεμβρίου. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα βελτιώνει αισθητά τι συνθήκες στα επαγγελματικά σου και σου προσφέρει την ευκαιρία να ανελιχθείς επαγγελματικά είτε και να βρεις μία νέα εργασία. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί ιδιαίτερα επαγγελματικές επαφές και συναντήσεις που θα προσφέρουν την ευκαιρία για ένα καλύτερο εργασιακό αύριο.

Ζυγός - Ερωτική και Οικονομική άνθιση

Η εβδομάδα ξεκινά με μία ευχάριστη είδηση στα οικονομικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 με 22 Οκτωβρίου που ευνοείσαι άμεσα για να προχωρήσεις ένα εργασιακό και οικονομικό ζήτημα. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα προσφέρει την ευκαιρία για ερωτική αναγέννηση και για την εκπλήρωση μιας βαθύτερης αισθηματικής σου προσδοκίας ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23 με 25 Σεπτεμβρίου όπου μία μεγάλη σου επιθυμία αναμένεται να εκπληρωθει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων προσφέρει την ευκαιρία για νέες δημιουργικές ιδέες αλλά και για αρκετό φλερτ.

Σκορπιός - Αποκατάσταση οικονομικών & αισθηματικών

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιο του Ταύρου προσφέροντας ωστόσο σήμερα την ευκαιρία για να έχεις μία όμορφη συζήτηση με τον σύντροφό σου είτε και κάποια καινούργια σχέδια που θα φέρουν μεταξύ σας ανανέωση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20 με 22 Νοεμβρίου. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Διά από το ζώδιο των Διδύμων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου αποτελεί την δική σου σημαντική ευκαιρία για να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει μέσω πωλήσεων, μισθώσεων, επιδομάτων είτε βελτίωσης της κοινής οικογενειακής περιουσίας. Αυτά ωστόσο ισχύουν πολύ περισσότερο για εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Ο Ερμής καθώς περνάς στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγει τις ευκαιρίες εκείνες για να μπορέσεις να έχεις πολύ εποικοδομητικές επαφές για ζητήματα οικονομικών διακανονισμών.

Τοξότης - Μηνύματα ευκαιρία

Η μέρα προσφέρεται για τη βελτίωση της εργασίας αλλά και της καθημερινότητας πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18 με 20 Δεκεμβρίου όπου δέχεσαι ελπιδοφόρα μηνύματα που σε ηρεμούν ψυχολογικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το άκρως τυχερό τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα προσφέρει μεγάλη εύνοια σε σένα που έχεις γεννηθεί 23-25 Νοεμβρίου, ανοίγονται τώρα οι ευκαιρίες για μία νέα σπουδαία γνωριμία που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις της υπόλοιπης χρονιάς. Παράλληλα , η είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων βελτιώνει το κλίμα επικοινωνίας με σένα και το περιβάλλον σου!

Αιγόκερως - Διώχνεις μακριά τους φόβους και τις ανασφάλειες.

Η εβδομάδα ξεκινά με όμορφες ειδήσεις στα αισθηματικά σου, με αρκετή δημιουργικότητα, έμπνευση αλλά και τρυφερές συναντήσεις που θα απαλύνουν κάθε δυσάρεστο συναίσθημα που υπάρχει αυτό τον καιρό , ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-19 Ιανουαρίου! Το τρίγωνο Δία - Πλούτωνα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για οικονομική τόνωση και εύνοια στον επαγγελματικό τομέα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 22 - 24 Δεκεμβρίου! Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων καθιστά το διάστημα εξαιρετικο για να επινοήσεις λύσεις για ζητήματα εργασίας - φυσικής κατάστασης.

Υδροχόος - Μέρα αναγέννησης

Η εβδομάδα ξεκινά Υδροχόε μου με μία σημαντική αστρολογική όψη που επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σου, το τρίγωνο Δία - Πλούτωνα που προσφέρει αναγέννηση, πλούτο, δυναμη αλλά και έντονο πάθος στην ζωή σου. Εξαιρετικά πιο ευνοημένος θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιανουαρίου όπου κάτι εξαιρετικό θα συμβεί από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους γεμίζει την ημέρα σου με όμορφα μηνύματα, φλερτ αλλά και ευχάριστες, δημιουργικές ιδέες. Παράλληλα η μέρα θα προσφέρει και κάποιες θετικές ειδήσεις για μία οικονομική σου υπόθεση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-19 Φεβρουαρίου!

Ιχθύς - Αέρας έμπνευσης και δημιουργικότητας

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο Ερμή/Ποσειδώνα και η Δευτέρα αναμένεται να είναι μία ημέρα με πολύ φαντασία, δημιουργικότητα, τρυφερότητα και ευαισθησία, με ειδήσεις που θα προσφέρουν χαρά και εκπλήρωση σχεδίων για σένα που έχεις γεννηθεί 18-20 Μαρτίου! Παράλληλα το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ψυχολογία σου , θα ξεφύγεις από τα ψυχολογικά σου σκοτάδια αλλά θα βρεις λύσεις και σε τρέχοντα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί 20-22 Φεβρουαρίου! Μία καλή πρόταση της ημέρας είναι και η αποκατάσταση παρεξηγήσεων με την οικογένεια, η επικοινωνία σου με τα οικεία σου πρόσωπα αναμένεται να είναι καλύτερη.

Πηγή: flash.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!