ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 30 Μαΐου 2024

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, διαίσθηση, ονειροπόληση. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις, στις συζητήσεις και στις επαφές θα υπάρξει συμπόνια, κατανόηση και συναισθηματική αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, τα ζευγάρια θα συζητήσουν πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, θα βρουν λύσεις και θα δώσουν μία καινούργια ώθηση στη σχέση τους.

Κριός  - Μέρα κούρασης

Σήμερα με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ νιώθεις αρκετά κουρασμένος και ενώ τα γεγονότα που προκύπτουν γύρω σου σε κάνουν να βρίσκεσαι στην προσπάθεια να διακρίνεις ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Έχεις την ανάγκη να ανασυγκροτήσεις τη σκέψη σου και να αποσαφηνίσεις το τί θέλεις για το αύριο κλείνοντας ωστόσο και κάποιες εκκρεμότητες που είναι απαραίτητες. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν αρκετές ειδήσεις που σε μπερδεύουν, προσπάθησε ωστόσο να μην παρασύρεσαι από λόγια που ακούσω από το περιβάλλον σου. Μία ευχάριστη επικοινωνία στα αισθηματικά αναμένεται να αποτελέσει την ευχάριστη διέξοδο της ημέρας. 

Ταύρος  - Έχεις ανάγκη για να το ρίξεις έξω

Για σήμερα Πέμπτη έχεις την ανάγκη αγαπητέ Ταύρε να το ρίξεις λίγο έξω να δεις τα φιλαράκια σου ή να κάνεις σχέδια για πράγματα που θέλεις εν καιρώ να υλοποιήσεις. Παράλληλα αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε κάποια άστατα έξοδα τα οποία θα τα ευχαριστηθείς αλλά θα δεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου να εξανεμίζεται. Βρίσκεσαι σε μία φάση που παίρνεις τις αποφάσεις τις στιγμής και εφαρμόζει στη ζωή σου αλλαγές προκειμένου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου κάτι το οποίο δεν το συνηθίζεις , αυτή η αλλαγή θα «κακοφανεί» στους ανθρώπους γύρω σου, επειδή σε έχουν μάθει αλλιώς!

Δίδυμοι  - Προσεχτικές κινήσεις

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και από την κορυφή του ωροσκοπίου σου ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες για να δεις πρόοδο και εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, βασική προϋπόθεση ωστόσο είναι να μην βιάζεσαι και να μην παίρνεις απερίσκεπτα ρίσκα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το όνομά σου ή και την επαγγελματική σου θέση. Θα πρέπει να παραμείνεις προσηλωμένος στο στόχο και ανεπηρέαστος από λόγια και κουτσομπολιά τα οποία γίνονται και μπροστά αλλά και πίσω από την πλάτη σου. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις καλά αλλά και για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. 

Καρκίνος  - Φορτίζεις τις μπαταρίες σου

Μία όμορφη μέρα ανοίγεται μπροστά σου με πολλά νέα σχέδια αλλά και με την ευκαιρία να ξενοιάσεις , να αλλάξεις παραστάσεις, να σχεδιάσεις ή και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι αλλά και να έχεις όμορφες επαφές οι οποίες θα βοηθήσουν στην τόνωση της ψυχολογίας σου. Κρατάς σαν επτασφράγιστο μυστικό τα σχέδιά σου και τις επιθυμίες σου ενώ στον αισθηματικό τομέα δεν εκδηλώνεις άμεσα και ξεκάθαρα τις διαθέσεις και τις προθέσεις σου, σίγουρα όμως η μέρα επιφυλάσσει όμορφες ευκαιρίες για να ανασυνταχτείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Λέων – Πες ναι στην κοινωνική επαφή

Αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά είναι το κλίμα αυτής της Πέμπτης για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Λέοντα. Η Σελήνη από το ζώδιο του ιχθύ σε παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές και προσπαθείς να βρεις διεξόδους για να διαχειριστείς τους φόβους και τις ανασφάλειές σου ! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις και αρκετές οικονομικές σπατάλες. Ο Ήλιος και Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων συντηρούν ένα πολύ όμορφο κλίμα στην κοινωνική σου ζωή, είσαι αρκετά αγαπητός και δημοφιλής στους κύκλους σου και φαίνεται ότι η παρέα σου γίνεται περιζήτητη από τους πάντες. Πες «ναι» σε νέες προτάσεις που θα σου γίνουν αυτά την ημέρα και μην αφήνεις τη βαριά σου διάθεση να σταθεί τα εμπόδιο στα σχέδια σου. 

Παρθένος  - Αναθέρμανση σχέσεων

Αγαπητέ φίλε Παρθένε η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ δίνοντας το χρώμα του ρομαντισμού, της τρυφερότητας και της ζεστασιάς στον τομέα των σχέσεων. Έχεις την ανάγκη να δώσεις και να πάρεις αγάπη και να εξομαλυνθεί το κλίμα της προσωπικής σου ζωής, εκεί ακριβώς και επικεντρώνεσαι σήμερα. Παράλληλα ο Ήλιος και Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων δημιουργούν καλύτερες συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα και έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις επιτυχώς σχέδια που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις στόχους και να αναρριχηθείς. 

Ζυγός – Μέρα με τεμπέλικες διαθέσεις

Με τεμπέλικες διαθέσεις ξεκινά αλλά και εξελίσσεται αυτή η Πέμπτη για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Ζυγέ. Θα θελες να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις κάπου μακριά προκειμένου να ησυχάσεις και να απολαύσεις όλα όσα φαντάζεται αυτή την περίοδο το μυαλό σου. Η ανάγκη για ένα ταξίδι είναι εξαιρετικά τονισμένη αυτή την ημέρα και αρχίζεις και το κουβεντιάζεις και να το σχεδιάζεις. Οι συνθήκες στα επαγγελματικά είναι πιεστικές ωστόσο ο έρωτας γίνεται και μία ακόμα φορά καταφύγιο που σου προσφέρει ενθουσιασμό χαρά και αισιοδοξία. 

Σκορπιός – Όμορφες εκπλήξεις

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ προσφέρει όμορφες ευκαιρίες για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά, με τον ερωτικό σύντροφο ή και για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που συνδέονται με την τέχνη τον καλλωπισμό ή και τη διασκέδαση. Το πορτοφόλι αρχίζει να γεμίζει και αυτό σου δίνει μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια, άλλωστε είναι στην φύση του ζωδίου σου να έλκεσαι από το χρήμα και να αισθάνεσαι πιο δυνατός όταν το κατέχεις. Δεν λείπουν και οι ξαφνικές προτάσεις μέσα από το περιβάλλον σου ή και οι γνωριμίες έκπληξη που θα φέρουν ανανέωση στη ζωή σου. 

Τοξότης  - Συναισθηματικές Υπερβολές

Για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και εσύ ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, το σπίτι, την οικογένεια ενώ έχεις την τάση να μεγαλοποιείς συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις και να πνίγεσαι  σε μία κουταλιά νερό. Προσπάθησε να μη βλέπεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου και αξιοποίησε την εύνοια που υπάρχει αυτό τον καιρό για να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που έχεις στην καρδιά σου. Κάποιες αναπροσαρμογές του εργασιακού σου προγράμματος είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας. 

Αιγόκερως – Ομολογείς τα συναισθήματά σου

Σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε παρακινεί να λειτουργήσεις αρκετά πιο εκφραστικά και συναισθηματικά απέναντι στους γύρω σου και να ομολογήσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα κάνοντας και κάποια σχέδια για το αύριο. Στον επαγγελματικό τομέα είσαι αρκετά φορτισμένος με πολλές υποχρεώσεις και προσπαθείς να συγκροτήσεις τις ιδέες και τις προτάσεις που γίνονται αυτό τον καιρό στον επαγγελματικό χώρο. Στα αισθηματικά οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πάρεις ξαφνικά μία απόφαση ή ακόμα και το ρίσκο προκειμένου να αλλάξεις το υπάρχουν κλίμα προς το καλύτερο 

Υδροχόος  - Υπερβολές οικονομικές και συναισθηματικές

Η μέρα σου σήμερα είναι γεμάτη υπερβολές τόσο συναισθηματικές όσο και οικονομικές φιλέ Υδροχόε, είναι φανερό όμως ότι θα απολαύσεις την κάθε στιγμή αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε πάνε πίσω. Προσπάθησε να μη μεγαλοποιείς κάποια συναισθήματά σου και μην πέφτεις με τα μούτρα σε μεγάλα σχέδια για μία νέα αισθηματική ιστορία που τώρα εξελίσσεται. Σίγουρα οι συνθήκες στα αισθηματικά αναμένονται ευεργετικές αλλά καλό είναι να διατηρείς και λίγο τη λογική. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου αναμένεται να σου προξενήσουν ένταση. 

Ιχθύς  - Μέρα όμορφων ξαφνικών ειδήσεων

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ είσαι το πρόσωπο της ημέρας αφού η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία έτσι λοιπόν είσαι ιδιαίτερα εκφραστικός και επιδιώκεις να περάσεις καλά κάνοντας νέα σχέδια για την πορεία σου και τολμώντας σε αλλαγές πάντα ήθελες. Οι ξαφνικές ειδήσεις, οι απρόσμενες συναντήσεις αλλά και τα ξαφνικά σχέδια θα δώσουν μία ελπίδα χαράς και ανανέωσης στην καθημερινότητά σου. Στα επαγγελματικά αναμένετε μία νέα πρόταση που θα σε συναρπάσει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!