ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπο σκέψης, το ενδιαφέρον θα είναι στρωμένο στις κοινωνικές επαφές και στις συλλογικές δραστηριότητες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στην υπεραισιοδοξία, ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και να οδηγηθούν σε ανέφικτες προσδοκίες.

Κριός

Ξαφνικά αποκτάς ένα μεγάλο κίνητρο για να αναλάβεις δράση σε ένα θέμα που μπορεί να μην είχες δώσει σημασία στο παρελθόν ή που ένιωθες ότι δεν περνούσε από το χέρι σου. Αντίθετα, μπορεί να επιδιώξεις μια επιθυμία που επίσης κάποτε αγνοούσες. Η ουσία είναι ότι είσαι ιδιαίτερα γενναίος συναισθηματικά σήμερα, και ίσως εμπνεύσεις και του άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου. Μπορεί να επωφεληθείς από το να χειριστείς δύσκολες ή ευάλωτες καταστάσεις της ζωής σου. Μπορεί κάποιες φορές να είσαι ανυπόμονος με τον Άρη στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες, ειδικά επειδή οι άλλοι δε σε αντιλαμβάνονται όσο γρήγορα θα ήθελες.

Ταύρος

Είναι η τέλεια στιγμή να εστιάσεις στην αντιμετώπιση μακροχρόνιων προβλημάτων ή συμπεριφορών που σε κρατούν πίσω. Τα γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν μια ήπια πίεση σήμερα, αλλά είσαι επίσης έτοιμος και πρόθυμος να αλλάξεις. Μπορεί να εργάζεσαι στα παρασκήνια και πιθανότατα να κάνεις πολλά, καθώς ο Άρης ευθυγραμμίζεται με το Χείρωνα. Ο Άρης βρίσκεται στον κρυφό σου τομέα αυτές τις μέρες και σε προειδοποιεί για καταστάσεις που προκαλούν αναταραχές και που δεν είχες καν συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα.

Δίδυμοι

Είσαι σε καλή θέση σήμερα για να δουλέψεις παρασκηνιακά, να κάνεις έρευνα ή συζητήσεις για προσωπικά θέματα που θέλεις να θεραπεύσεις. Ένας χαλαρός ρυθμός είναι πιο ελκυστικός για σένα. Έχεις κίνητρο για να ξεπεράσεις τα εμπόδια, να θεραπεύσεις ευάλωτες περιοχές και να αναλάβεις δράση για να διορθώσεις τα πράγματα. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για την επίλυση τυχών φόβων ή δυσαρέσκειας που μπορεί να έχεις νιώσει εσύ ή ένας δικός σου και είναι μια καλή στιγμή να αναγνωρίσεις και να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Σήμερα μαθαίνεις σημαντικά πράγματα μέσω τρίτων.

Καρκίνος

Το να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων είναι στο επίκεντρο σήμερα, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με την επιδίωξη των στόχων σου και την απόδοση σου στο μέγιστο. Αν και μπορεί να συνεπάγεται με κάποια δυσφορία, είναι η τέλεια στιγμή για να κάνεις ενέργειες που σε οδηγούν σε λύσεις. Τα ζητήματα με ένα γονέα, το αφεντικό ή μια φιγούρα εξουσίας μπορεί να έρθουν τώρα στο προσκήνιο και το να το αναδείξεις μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρεις το προβάδισμα ή να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο.

Λέων

Αυτή μπορεί να είναι μια απίστευτη γόνιμη περίοδος για δουλειά και άλλες πρακτικές ιδέες και επίσης καλή για έρευνα σε τεχνικές διαχείρισης της υγείας και της ευεξίας σου. Μπορεί να κάνεις μια απαραίτητη συζήτηση ή να προσφέρεις πρακτική υποστήριξη σε κάποιον τρίτο. Μπορεί να αναγνωρίσεις κάτι που σε κρατάει πίσω και τώρα θέλεις να απελευθερωθείς από αυτό! Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Χείρωνα κάτι μπορεί να αμφισβητήσει μια πεποίθηση σου ή να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια αλήθεια. Τέλος, μπορείς να διδάξεις ή να εμπνεύσεις κάποιον με τις πράξεις ή το παράδειγμα σου.

Παρθένος

Οι γύρω σου ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για συζητήσεις, τις ιδέες και τις απόψεις σου σήμερα και μπορεί να πρωτοστατήσεις με κάποιο τρόπο ανάμεσα ε φίλους και συνεργάτες. Είσαι πιο πολυμήχανος από το συνηθισμένο. Τα βήματα προς την κατανόηση και την υπέρβαση προβληματικών περιοχών μπορεί να είναι σήμερα μεγάλα. Η επιθυμία να ξεπεράσεις κάτι είναι έντονη και μπορεί να αισθανθείς ολοκληρωμένος αν τα καταφέρεις. Η φυσική απελευθέρωση των απογοητεύσεων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική τώρα.

Ζυγός

Οι διελεύσεις σήμερα είναι ισχυρές για γνώση, ιδιαίτερα γύρω από τις σχέση με τον εαυτό σου, την επίγνωση των φόβων σου, τους εθισμούς, τις προσκολλήσεις και τις εξαρτήσεις σου από τους άλλους. Το πως βλέπεις αυτά τα πράγματα μπορεί ξαφνικά να βελτιωθεί και οι ιδέες και οι στρατηγικές για την καλύτερη διαχείριση της ζωής σου και την αντιμετώπιση προβληματικών περιοχών μπορούν να σου έρθουν φυσικά. Είσαι συναισθηματικά γενναίος και αυτή η στάση σε βάζει στο δρόμο προς τη θεραπεία και τη βελτίωση.

Σκορπιός

Οι σημερινές συμφωνίες υποστηρίζονται σήμερα. Νέες γνώσεις για την εργασία, τα καθήκοντα, τα οικονομικά και τη ζωή στο σπίτι μπορεί να είναι στο προσκήνιο. Η γνώση σου για προβληματικές περιοχές είναι ολοκληρωμένη αυτή τη στιγμή. Μερικά από τα καλύτερα μαθήματα προέρχονται από λάθη ή ως αποτέλεσμα άλλων δυσάρεστων καταστάσεων. Η σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Χείρωνα προωθεί την αντιμετώπιση των συναισθημάτων σου και είναι μια απαραίτητη διαδικασία. Μπορεί να νιώσεις μια ανταποδοτική αίσθηση σκοπού.

Τοξότης

Μπορεί να νιώσεις κίνητρο και ψυχική ενέργεια σήμερα. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις σχεδόν τα πάντα τώρα και οι ιδέες για δουλειά ή υγεία είναι ιδιαίτερα γόνιμες. Μπορεί να υπάρξει μεγάλη ικανοποίηση όταν προσφέρεις την υποστήριξη σου, κυρίως μέσω πληροφοριών ή των δεξιοτήτων σου. Μπορεί να σου έρθουν στρατηγικές ιδέες για την αύξηση του εισοδήματος σου. Μπορείς επίσης να απολαύσεις την συγγραφή, τη δημιουργία ή την εργασία πάνω σε ένα έργο που έχει να κάνει με κατοικίδια. Το να πάρεις ένα δημιουργικό ή συναισθηματικό ρίσκο μπορεί να σε γοητεύει, αλλά μπορεί επίσης να είναι κάτι για το οποίο ανησυχούσες ή απέφευγες μέχρι πρόσφατα.

Αιγόκερος

Μπορεί να εντοπίσεις ευπαθείς περιοχές σήμερα και στη συνέχεια να κάνεις βήματα προς την απελευθέρωση των απογοητεύσεων σου. Το μυαλό σου είναι ιδιαίτερα γόνιμο και είσαι σε καλή θέση για να βοηθήσεις άλλους, ιδιαίτερα νεότερους, με τις συμβουλές ή τις πληροφορίες σου ως μέντορας. Μπορεί να εμπνεύσεις τους άλλους με τα λόγια σου. Η αξιοποίηση των φυσικών σου ταλέντων έρχεται εύκολα και εκτιμάται από τους άλλους. Κάποιες προκλήσεις με την οικογένεια, τις συνθήκες διαβίωσης ή την ανασφάλεια μπορεί να προκύψουν και να απαιτήσουν την προσοχή σου.

Υδροχόος

Είσαι σε καλή κατάσταση για να μοιραστείς προσωπικές σκέψεις και αναμνήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι σήμερα. Μπορεί να εργάζεσαι ιδιαίτερα καλά με μια ομάδα ή ένα φίλο για ένα κοινό στόχο ή σκοπό. Υπάρχει γενικά καλή κρίση σήμερα ειδικά όταν πρόκειται για ευκαιρίες. Η ικανότητα σου να εστιάζεις σωστά σε ωφελεί. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις προσωπικές και σωματικές αναζητήσεις που αυξάνουν την αίσθηση της ευεξίας σου. Η πραγματοποίηση αλλαγών στον τρόπο ζωής μπορεί να είναι ισχυρή και είναι καλό να έχεις έναν στόχο.

Ιχθύες

Είναι μια καλή στιγμή για έρευνα, μάθηση,  ή κοινωνικότητα και η δικτύωση μπορεί να είναι ευνοείται ιδιαίτερα, να τονώσει ιδέες αλλά και τα κίνητρα σου. Τα οφέλη από τη σχέση με ένα φίλο, συνεργάτη ή σύστημα υποστήριξης γίνονται εμφανή. Τα συναισθήματα που νιώθεις σήμερα απαιτούν δράση και μπορεί να αισθάνεσαι όλο και πιο παθιασμένος με τα σχέδια σου. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερώσεις τις απογοητεύσεις μέσω σωματικών δραστηριοτήτων που σε βοηθούν να θεραπευτείς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!