ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 28 Μαΐου 2024

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοσυγκράτηση, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, χαλιναγωγημένη αντίδραση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, θα υπάρξει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα. Φεύγει η αδιαλλαξία, ο τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις, στις επαγγελματικές σχέσεις το κλίμα θα είναι συνεργάσιμο.

Κριός

Νέοι τρόποι διαχείρισης παλιών θεμάτων σου έρχονται φυσικά αυτή τη βδομάδα. Ένα κομμάτι σου θέλει να ασχοληθεί με τους άλλους, αλλά και μια άλλη ισχυρή τάση είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Φαίνεται να μπορείς να ικανοποιήσεις και τις δυο ανάγκες και μάλιστα αρκετά έξυπνα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κρυμμένα προβλήματα επικοινωνώντας με τους δικούς σου όρους. Οι συζητήσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αμφιβολίες ή τύψεις, απελευθερώνοντας σε συναισθηματικά.

Ταύρος

Οι διελεύσεις αυτές τις μέρες ευνοούν την ανταποδοτική επαφή με τους άλλους, διατηρώντας και απολαμβάνοντας κάποια αυτονομία και άνεση. Η σύνδεση με κάποιον μέσω παρόμοιων αξιών μπορεί να είναι ικανοποιητική. Βρίσκεις μοναδικούς τρόπους να συνδυάσεις παραδοσιακές μεθόδους στα προσωπικά σου εγχειρήματα. Οι ιδέες που βγάζουν χρήματα μπορεί να αποτελέσουν ευκαιρίες. Καθώς η μέρα προχωρά, μπορεί να υπάρξει μια μικρή πρόκληση για να ξεπεραστεί η παρορμητικότητα ή η ανυπομονησία. Πρόσεξε τις αγορές που ξεπερνούν τις δυνατότητες σου ή να δώσεις μια υπόσχεση που σου αφήνει χρέος!

Δίδυμοι

Μια δημιουργική όψη Δία – Κρόνου σήμερα είναι αρκετά ισχυρή και σε ακολουθεί όλη τη βδομάδα. Με αυτό μπορείς να συνδυάσεις με επιτυχία προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους ή καθήκοντα. Αυτή η πτυχή σε εμπνέει και μπορεί να απολαμβάνεις το να κάνεις σχέδια. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής, ενώ αγκαλιάζεις την αίσθηση της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας σου.

Καρκίνος

Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις περισσότερο νόημα μέσα από τις εμπειρίες σου. Τις επόμενες μέρες βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου για αναγέννηση και χαλάρωση και να μπεις σε νέες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα ξεκούραστο ταξίδι ή μια νέα δραστηριότητα που σε αναζωογονεί. Απολαμβάνεις το να μοιράζεσαι προσωπικές σκέψεις ή προβλήματα με άλλους, βρίσκοντας συναισθηματική ανανέωση με αυτόν τον τρόπο.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα έχει υπέροχες ευκαιρίες για να ανακαλύψεις νέους τρόπους να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να φτάσεις να νιώσεις οικειότητα με ένα φίλο ή να δεις μια σχέση υπό νέο πρίσμα. Η προθυμία να δεις τα πράγματα με πιο ισορροπημένο τρόπο μπορεί να κάνει θαύματα. Για παράδειγμα, εάν ένα μέρος του εαυτού σου λαχταρά περισσότερη οικειότητα ή βάθος στις σχέσεις σου, αλλά ένα άλλο μέρος απολαμβάνει την ελευθερία και μια πιο χαλαρή προσέγγιση στις σχέσεις σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει δίλλημα, αλλά φαίνεται ότι μπορείς να βρεις την κατάλληλη μέση λύση.

Παρθένος

Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να συνδεθείς με έναν ειδικό και να αντιμετωπίσεις προβληματικούς τομείς ή ευθύνες αυτές τις μέρες. Αντίθετα μπορεί να κερδίσεις την υποστήριξη κάποιου για ένα στόχο εργασίας ή πορεία ζωής. Είναι ωραίο όταν οι άλλοι καταλαβαίνουν τις φιλοδοξίες ή την εργασιακή σου κατάσταση. Η προσοχή τόσο στην κοινωνική σου ζωή όσο και στην εργασία σου μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο να εξισορροπηθεί τώρα και ίσως ακόμη και να συνδυαστεί αρμονικά.

Ζυγός

Βρίσκεις έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους να συνδυάσεις δουλειά και περιπέτεια μαζί με μάθηση. Το άνοιγμα σου σε νέες ιδέες και έννοιες μπορεί να επηρεάσει θετικά τη δουλειά, τη ρουτίνα, την υγεία και τις καθημερινές σου ασχολίες. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ευεξία ή για περισσότερη τάξη στην καθημερινότητα σου. Νιώθεις την ανάγκη να φροντίζεις τα εργασιακά σου αλλά και να επεκτείνεις το μυαλό ή τις εμπειρίες σου.

Σκορπιός

Μπορεί να ανακαλύψεις έξυπνους τρόπους να συνδυάσεις τη διασκέδαση και την προσωπική σου ζωή τώρα. Φαίνεται να καταλαβαίνεις ότι δε χρειάζεται να είναι ή το ένα ή το άλλο και οι σχέσεις σου καθώς και η διάθεση σου, επωφελούνται από αυτή την προοπτική. Είναι πιο εύκολο να εξερευνήσεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να συνδυάσεις την επιθυμία σου για δράση και την ανάγκη σου για ελευθερία με μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για δημιουργικότητα ή αφοσίωση σε ένα δημιουργικό έργο.

Τοξότης

Οι διελεύσεις φέρνουν μια υποστηρικτική ενέργεια σε θέματα συνεργασίας και οικογένειας, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με δημιουργικούς τρόπους. Αντίθετα, η επιθυμία σου για άνεση και εξοικείωση συνδυάζεται αρμονικά με την ανάγκη σου για συντροφιά. Ευτυχώς σου είναι εύκολο να εξισορροπήσεις τα πράγματα, κρατώντας τις δικές σου συμβουλές αλλά και επιτρέποντας κάποια σχόλια για τη ζωή σου. Ενώ μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα φιλόδοξος και συγκεντρωμένος στο στόχο σου, υπάρχει μια τάση αποσυντονισμού αργότερα σήμερα.

Αιγόκερως

Οι διελεύσεις τώρα σε βοηθούν να εξισορροπήσεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις με τα καθήκοντα και τις ευθύνες σου. Είσαι σε καλή θέση όχι μόνο για να τα εξισορροπήσεις αλλά και να τα συνδυάσεις. Απολαμβάνεις αυτό που κάνεις τώρα και αυτό φαίνεται! Ως αποτέλεσμα μπορείς να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να επικοινωνήσεις αυτό που θέλεις και να έχεις αντίκτυπο. Μπορεί να βρεις το τέλειο έργο ή επιδίωξη που σου φέρνει μεγάλη ευχαρίστηση.

Υδροχόος

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να βρεις μοναδικούς ή πρωτότυπους τρόπους να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για άνεση και εξοικείωση, μαζί με την επιθυμία σου για ενθουσιασμό. Η προοπτική σου βελτιώνεται καθώς βρίσκεις νέες διεξόδους για ευχαρίστηση και έκφραση. Ανακαλύπτεις τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Αργότερα σήμερα, πρόσεξε την ανυπομονησία όταν εκφράζεις τις επιθυμίες ή τα συναισθήματα σου. Η ψυχολογία σου μπορεί να έχει τα σκαμπανεβάσματα της.

Ιχθύες

Μπορεί να υπάρξει περισσότερη ευχαρίστηση και ενθουσιασμός στο χώρο του σπιτιού και τις συνθήκες διαβίωσης το επόμενο διάστημα για εσένα. Ο συνδυασμός των προσωπικών σου στόχων σου βγαίνει σχεδόν αυθόρμητα. Αν και η ανάγκη σου για άνεση και οικειότητα μπορεί μερικές φορές να σε κάνει να νιώθεις λιγότερο ανεξάρτητη, οι διελεύσεις τις επόμενες μέρες επαναφέρουν τις ισορροπίες. Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρξει μια ανησυχία ή ανυπομονησία και αυτό φέρνει αρκετές διακυμάνσεις στη διάθεση σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!