TV BITS

Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν ταξίδι στη Νέα Υόρκη και το γλέντησαν [βίντεο]

Μια πολύ καλή εβδομάδα ήταν αυτή για την Μπλε ομάδα του Survivor αφού οι παίκτες της όχι μόνο κέρδισαν 3 στους 4 αγώνες ασυλίας της εβδομάδας και τελικά δεν μετρούν καμιά απώλεια (αποχώρησε ο Περπατάρης) αλλά κέρδισαν και ένα από τα μεγάλα έπαθλα: ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Καθώς οδεύουμε προς το μεγάλο τελικό, τα έπαθλα στο Survivor γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα και ακριβότερα.
Και αυτό το έπαθλο το ήθελαν όλοι, καθώς αποτελεί εμπειρία ζωής!
Έτσι όλοι ρίχτηκαν με πάθος στο χθεσινό αγώνα πριν την μονομαχία αποχώρησης.
 

 Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι Κόκκινοι σε μια προσπάθεια να παίξουν με την ψυχολογία των αντιπάλων τους, εμφανίστηκαν πολύ σίγουροι για τη νίκη τους και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις.

 Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά γι'αυτούς και γρήγορα κατάφεραν να σβήσουν το προβάδισμα 2 πόντων που είχαν κερδίσει οι Μπλε από τις προηγούμενες μέρες. 

 Οι Μπλε όμως, παρότι σαστισμένοι, δεν υστερούσαν. Με μερικούς κρίσιμους πόντους μπόρεσαν να διατηρήσουν το πάνω χέρι μέχρι την κατάλληλη στιγμή, και στο τέλος πήραν την σημαντικότατη νίκη με σκορ 12-8

 

Και όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο το γλέντησαν με την ψυχή τους, αφού έκαναν βόλτες και ποδηλατάδα στο Μεγάλο Μήλο, έφαγαν πλούσια γεύματα, μπήκαν σε supercar και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!