ΖΩΔΙΑ

Oι προβλέψεις της Πέμπτης 7 Μαΐου 2015

Η όψη Ήλιου - Πλούτωνα κορυφώνεται σήμερα. Δείτε τι καλά δώρα φέρνει σε κάθε ζώδιο.

Κριός

Πολύ καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι η όψη τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες τονώνει τα έσοδα, η δημιουργικότητά σας αποφέρει κέρδη, ενώ λαμβάνετε κι εύνοια από άτομα εξουσίας. Αίσθημα κοινωνικής κι επαγγελματικής ισχύος. Μια τυχερή μέρα γενικά, με πιθανές και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα, μια όψη που αυτές τις μέρες προσφέρει αίσθημα αναγέννησης και δύναμης. Η ζωτικότητα, η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σας τονώνονται. Εύνοια δίνει σε προσωπικούς στόχους, φέρνει εκπλήρωση επιθυμιών, ενώ βοηθά ζητήματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών.

Δίδυμοι

Το πολύ καλό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα δυναμώνει την ψυχολογία σας, ενώ  βοηθά αυτές τις μέρες να κλείσετε μ' επιτυχία κάποιους κύκλους. Προσφέρει ενίσχυση οικονομική και εύνοια σε ζητήματα κληρονομικά, δανείων, επενδύσεων, χορηγιών κλπ. Μια όψη που δίνει πολύτιμο αίσθημα ελέγχου κι εσωτερικής κατανόησης ή φώτισης. Ευχάριστα νέα.

Καρκίνος

Ευεργετική για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αναγεννά και δυναμώνει δεσμούς, ερωτικούς, φιλικούς ή με συνεργάτες. Πιθανές γνωριμίες με άτομα μ' επιρροή τα οποία βοηθούν τη ζωή σας. Τυχερή μέρα για τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και την υγεία.

Λέων

Ιδιαίτερα ευεργετική για τα επαγγελματικά σας είναι η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει επιτυχίες, με την εύνοια ατόμων εξουσίας ή της μοίρας. Αναγέννηση και τόνωση επαγγελματική αλλά και υγείας. Είναι μια τυχερή μέρα γενικά, με ευχάριστες ερωτικές ή άλλες εξελίξεις κι εκπλήξεις.

Παρθένος

Αναγεννά τις δυνάμεις σας η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη πολύ ευεργετική, που αυτές τις μέρες τονώνει την ζωτικότητα, τον ερωτισμό, την δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Ωθεί σε εξέλιξη τα ερωτικά αλλά και τις σπουδές, ή ζητήματα νομικά και ταξιδιών. Ευχάριστη μέρα γενικά, όπου “ανοίγει” η ψυχολογία σας.

Ζυγός

Λόγω της θετικής όψης Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό αυτές τις μέρες να πηγαίνουν καλά ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, οικονομικών, επενδύσεων, κληρονομικών, χορηγιών, δανείων ή άλλα. Μια όψη που ενισχύει την ψυχολογία σας. Πιθανά κάποια ευχάριστα νέα σήμερα, σε μια μέρα γενικά αισιόδοξη, με θετικές εξελίξεις σε σχέδιά σας.

Σκορπιός

Σήμερα κορυφώνεται το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μια όψη ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες δυναμώνουν κι αναγεννιούνται οι δεσμοί, ενώ μπορεί να γνωρίζετε άτομα μ' επιρροή. Η μοίρα φέρνει θετικές επαφές κι εξελίξεις. Παράλληλα, σήμερα είναι και τυχερή μέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά.

Τοξότης

Σημαντική τόνωση στα οικονομικά και τα επαγγελματικά φέρνει αυτές τις μέρες η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Η δημιουργικότητά σας αποφέρει κέρδη, ενώ η μοίρα βοηθά τους στόχους σας. Ανανέωση και σωματική/υγείας. Είναι τυχερή η σημερινή μέρα, με θετικές εξελίξεις, ανοίγματα κι ευχάριστες εκπλήξεις, ερωτικές ή άλλες.

Αιγόκερως

Ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αναγεννά τη ζωή, τις δυνάμεις, την δημιουργικότητα και την χαρά σας. Φέρνει δε θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, ενώ εκπληρώνετε και κάποια θέλω σας. Αίσθημα ισχύος, δυνατός ερωτισμός. Σήμερα είναι γενικά μια αισιόδοξη μέρα.

Υδροχόος

Εξαιτίας της θετικής όψης Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό αυτές τις μέρες να παρουσιάζονται θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ ίσως κλείνετε μ' επιτυχία έναν κύκλο στη ζωή σας. Η σημερινή μέρα είναι γενικά τυχερή, με πιθανές ευχάριστες συναντήσεις, νέα κι εκπλήξεις, ενώ εύνοια έχετε σε σχέσεις, συνεργασίες, δικτύωση.

Ιχθύες

Με την βοήθεια της θετικής γωνίας Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να προχωράτε σε επιτυχημένες συναντήσεις και συμφωνίες, πιθανόν να γνωρίζετε άτομα επιρροής που παίζουν ρόλο-κλειδί στη ζωή σας, ενώ γενικά εξελίσσονται ορισμένα σχέδιά σας. Τυχερή μέρα για τα επαγγελματικά η σημερινή, ενώ είναι πιθανά και απρόσμενα έσοδα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!