GOOD LIFE

Ένα αλλιώτικο camping μέσα στο σπίτι... για τα παιδιά

Μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα. Μέχρι να φύγετε με τα παιδιά σας διακοπές, κάντε τους αυτό το δώρο. Φέρτε τις διακοπές στο παιδικό δωμάτιο. Και αφήστε τα να κάνουν camping.

Όλοι θυμόμαστε κάποιες πολύχρωμες σκηνές που είχαμε σαν παιδιά. Ήταν ο μυστικός μας χώρος. Έτσι νομίζαμε, αφού ήταν τοποθετημένες συνήθως στο κέντρο του δωματίου μας. Ήταν όμως το δικό μας μέρος, και τις περισσότερες φορές μας μάλωναν γιατί μπορούσαμε να απαρνηθούμε το κρεβάτι μας για τη σκηνή μας.

Αυτή την ιδέα επεκτείνει μια βέλγικη εταιρία, που κατασκευάζει παιδικά τροχόσπιτα για να κάνουν camping τα παιδιά στο δωμάτιό τους. Κι όχι μόνο καθώς αυτό το απίστευτο αντικείμενο, που σίγουρα ζηλεύουν και οι μεγάλοι, δεν είναι μόνο παιχνίδι, αλλά είναι και κρεβάτι.

Η Mathy By Bols δημιούργησε δύο παιδικά κρεβάτια μέσα σε ένα τροχόσπιτο και μία σκηνή, κάνοντας τον ύπνο παιχνιδάκι και δημιουργώντας την αίσθηση των διακοπών, του camping στα παιδιά. Ενώ τα βάζει στη διαδικασία της ανακάλυψης της έννοιας του ταξιδιού, μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!