ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 6 Απριλίου 2024

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα τονώσει τη δυναμικότητα, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα αξιοποιηθούν με αποφασιστικότητα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες για βελτίωση, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στα τρέχοντα και στις εκκρεμότητες. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί, οι αναβλητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις επιπλέον καθυστερήσεις.

Κριός

Η σημερινή επιρροή Αφροδίτης – Πλούτωνα υποστηρίζει εγκάρδιες επιδιώξεις. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις οδηγούν τις δημιουργικές προσπάθειες και η συναισθηματική αυτό-ειλικρίνεια μπορεί να σε ωθήσει σε μια πιο ενδυναμωτική πορεία. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Οι αλλαγές που κάνεις με φίλους ή συνεργάτες είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση με μακροπρόθεσμα οφέλη. Στερεά ενέργεια είναι μαζί σου τώρα για όνειρα, ευχές και φύτευση σπόρων για το μέλλον. Είναι επίσης μια καλή μέρα για προσωπικό μαγνητισμό.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν το να αποκτήσεις τον προσανατολισμό σου και να κάνεις βελτιώσεις ή να αποκτήσεις νέα γνώση. Έχεις την τάση να ρίχνεις ενέργεια σε κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις. Είσαι πιο πειθαρχημένη απ’ το συνηθισμένο, γι’ αυτό επωφελήσου! Η υποστήριξη υπάρχει αν τη χρειάζεσαι, πιθανώς από μια ασυνήθιστη ή κρυφή πηγή ή τα δικά σου συναισθήματα αναδύονται από βαθιά μέσα σου που σε καθοδηγούν. Μια έκπληξη και μια ισχυρή έλξη ή ενδιαφέρον μπορεί να ετοιμάζεται. Μπορεί να βρεις ένα καλό λόγο για να χρησιμοποιήσεις σήμερα τη δουλειά που έκανες στο παρελθόν και αυτό χρησιμεύει σαν ώθηση.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να υποστηρίξουν καλές συζητήσεις. Το να ακούς όσο και να συνεισφέρεις είναι ιδιαίτερα σημαντικό τώρα, καθώς μπορείς να ακούσεις κάτι που σε ωφελεί πραγματικά. Είναι μια καλή μέρα για να αισθάνεσαι ευκρινής, με κίνητρο και αισιοδοξία. Η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα σε προικίζει με μοναδική προσωπική έλξη και μαγνητισμό. Η δικτύωση και οι φιλίες μπορεί να είναι πλούσιες πηγές πληροφοριών, απόλαυσης ή ακόμα και έμπνευσης σήμερα. Μπορείς να αισθάνεσαι πάθος για μια ιδέα, μια αιτία ή μια πεποίθηση και μπορεί να δεθείς με άλλους μέσω αυτού του ενθουσιασμού.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου, ανεβάζοντας τη διάθεση σου. Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα δείχνει την απόκτηση της υποστήριξης που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τους στόχους σου ή να αυξήσεις την προσωπική σου πεποίθηση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις ή να επιδιορθώσεις σχέσεις, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να παρακινηθείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα ή να κάνεις πολύτιμη έρευνα. Το να βάζεις την ενέργεια σου σε εγκάρδιες αναζητήσεις μπορεί να είναι πιο παραγωγικό και ικανοποιητικό.

Λέων

Με τις σημερινές διελεύσεις είναι μια όμορφη στιγμή για στρατηγικές και σχέδια βελτίωσης. Η στρατηγική είναι απαραίτητη τώρα, καθώς δεν είναι η ώρα για εξαιρετικά τολμηρές ή φανταχτερές κινήσεις. Δείξε την ακεραιότητα, την πίστη και την αξιοπιστία σου καθώς παίζει ρόλο η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να συνδεθείς με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο. Στην προσωπική σου ζωή σε ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα παρά η ποσότητα. Μπορεί να είναι μια σημαντική στιγμή για δέσμευση και ένταση στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις. Το να βλέπεις τις συναισθηματικές σου προτεραιότητες σου είναι πιο εύκολο απ’ το συνηθισμένο και έχεις πολλά να μάθεις και να μοιραστείς.

Παρθένος

Μπορεί να απολαύσεις μια σημαντική προσωπική ανακάλυψη ή μια ανάμνηση σήμερα ή ακόμα και ένα νέο τρόπο να δεις ένα παλιό πρόβλημα. Εναλλακτικά, κάτι που προηγουμένως κρυβόταν, όπως ένας αναξιοποίητος πόρος, μπορεί να σου αποκαλυφθεί τώρα και αυτό έρχεται ως προσωπικό κέρδος. Ευνοούνται οι εγκάρδιες δραστηριότητες και η οικοδόμηση συμμαχιών, με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε αρμονική γωνία. Η έρευνα, η επεξεργασία ή η με άλλο τρόπο αναθεώρηση επιχειρηματικών, υγείας, και οικονομικών θεμάτων μπορεί να είναι ικανοποιητική. Μια ώθηση χρημάτων ή νέα για ένα εκκρεμές χρηματικό μπόνους ή ανακούφιση μπορεί να είναι τώρα ισχυρά.

Ζυγός

Μπορεί να απολαύσεις ευκαιρίες να προχωρήσεις ή να αναπτυχτείς μέσα από τις σχέσεις, τις φιλίες, τις σπουδές ή τα ενδιαφέροντα σου σήμερα. Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα ενισχύει τις αλληλεπιδράσεις σου σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου αυτή τη στιγμή διέρχεται στο αντίθετο σου ζώδιο και κερδίζεις μια νέα προοπτική μέσω των άλλων. Αυτή η διέλευση της Αφροδίτης σήμερα μπορεί να φέρει ευχάριστη, ικανοποιητική επαφή. Τώρα μπορούν να έρθουν νέες γνώσεις για επικοινωνιακά έργα, συνεργασίες ή ρομαντικές σχέσεις που έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη.

Σκορπιός

Με τη σημερινή Σελήνη η αυτοέκφραση είναι φυσική, ομαλή και ανοιχτή σήμερα. Οι άλλοι είναι πιθανό να σε δεχτούν καλά. Η συναισθηματική ενέργεια είναι δυνατή αλλά ευχάριστη, με την Αφροδίτη σε ευνοϊκή όψη για τον πλανητικό σου κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα. Αντιμετωπίζεις πρόσθετο προσωπικό μαγνητισμό και είσαι λίγο πιο σίγουρη και πειστική απ’ το συνηθισμένο. Επιπλέον, είναι πιθανό να μαγνητίσεις καλά πράγματα για σένα και μπορεί να αισθανθείς ότι είσαι σε καλό δρόμο και βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να υπάρξουν όμορφες ευκαιρίες μέσα από τη δουλειά, τα καθήκοντα ή τις ρουτίνες σου.

Τοξότης

Είναι μια καλή στιγμή για να προσεγγίσεις κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα. Η σημερινή αρμονία Αφροδίτης – Πλούτωνα ενισχύει την απόλαυση και την επιρροή σου, όσον αφορά τις επικοινωνίες και τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και τα έργα σου. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις μια σχέση αγάπης γενικά. Η μελέτη, η μάθηση, η σύνδεση και η δημιουργία λειτουργεί υπέρ σου. Το να διασκεδάζεις λίγο με τις συνομιλίες ή τις δημιουργίες σου μπορεί να είναι ισχυρό και μπορεί ακόμη και να είναι ένα όχημα για να φέρεις μια σύνδεση στο επόμενο επίπεδο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, ενισχύοντας τις αλληλεπιδράσεις σου. Η σημερινή όψη Αφροδίτη – Πλούτωνα μπορεί να φέρει νέες γνώσεις για τα προσωπικά σου εισόδημα και γενικά για πρακτικά θέματα. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κερδίσεις περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις και ως αποτέλεσμα μπορεί να νιώσεις αρκετά ολοκληρωμένη. Οι ενέργειες σήμερα ευνοούν το εισόδημα, τα δώρα και κυρίως θέματα χρημάτων. Ανακαλύπτεις τα ταλέντα, τους πόρους ή τις δεξιότητες σου και καθώς αισθάνεσαι πιο άνετη γι’ αυτά, οι ευκαιρίες φαίνεται να εμφανίζονται.

Υδροχόος

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα σε τοποθετεί καλά για να συνδεθείς με ένα φίλο, πιθανώς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι συνομιλίες είναι λαμπρές ή ικανοποιητικές τώρα και οι επικοινωνίες σου είναι ιδιαίτερα καλές. Είναι μια καλή στιγμή για προσωπικό αντίκτυπο και ελκυστικότητα. Αυτή η διέλευση ευνοεί την αναγνώριση, την αποδοχή και την απόλαυση των συναισθημάτων, ακόμη και των βαθύτερων που δεν έχεις πάντα το χρόνο ή την ενέργεια να επεξεργαστείς. Είναι καιρός να εστιάσεις στην ανανέωση, τη θεραπεία και το δέσιμο στις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να είναι ευεργετικές για χρηματικά θέματα. Είσαι σε καλή κατάσταση επειδή δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στους προσωπικούς πόρους σου. Η νέα γνώση για ένα εγχείρημα μπορεί να είναι κίνητρο ή απλά να αισθάνεσαι πιο αφοσιωμένη και σε καλό δρόμο με χρήματα και επιχειρηματικές ή πρακτικές υποθέσεις. Σίγουρα μια ισχυρή αίσθηση οργάνωσης μπορεί να είναι κίνητρο. Ο οικονομικός συνδυασμός και οι χειρισμοί είναι ευνοϊκοί, καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας εναρμονίζονται. Μπορείς να χτίσεις συμμαχίες ή να αναλαμβάνεις ικανοποιητικές δεσμεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!