ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 2 Απριλίου 2024

Ο Ερμής γυρίζει στον Κριό σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 25 Απριλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι εγρήγορση, αποφασιστικότητα, βιασύνη, παρόρμηση και εσωτερική ένταση.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Τρίτη, η πρόβλεψη για εσένα, Κριέ, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Δία και Ουρανό, αναμένεται μια ημέρα αναζωογόνησης και αισιοδοξίας με θετικό αντίκτυπο στην καριέρα και την τσέπη σου. Παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, εστίασε στη θετική πλευρά και χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να ξεκαθαρίσεις εσωτερικές σκέψεις και να προωθήσεις την προσωπική σου ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή, σήμερα, απαιτεί προσοχή. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις μικρές εντάσεις, αλλά με ανοιχτή επικοινωνία και κατανόηση, θα καταφέρεις να βρεις ισορροπία και να κάνεις μία προσεκτική προσέγγιση στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σου φέρνει ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και επαγγελματική πρόοδο. Η Σελήνη σε τρίγωνο με Δία και Ουρανό υπόσχεται ευνοϊκές συνθήκες για να λάβεις σημαντικές αποφάσεις. Παρά την αναστάτωση από τον ανάδρομο Ερμή, μείνε σταθερός στους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε μου Ταύρε, η πρόβλεψη της Τρίτης υπόσχεται μια μέρα όπου ασχολείσαι με την προσωπική σου επέκταση. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και ανανέωση. Ωστόσο, ο Ερμής από σήμερα γυρνά ανάδρομος στον Κριό και σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία σου, καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές. Καλό θα είναι να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με αυτά που ακούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σημερινό αστρολογικό σκηνικό ευνοεί τις βαθιές συζητήσεις που μπορούν να ενισχύσουν τα αισθηματικά σου. Ανοίξου στον σύντροφό σου και μοιράσου τα αληθινά σου συναισθήματα ή πλησίασε τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έφτασε μια καλή μέρα που σου επιτρέπει να εστιάσεις σε οικονομικά σχέδια και επενδύσεις. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Ωστόσο, απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε, η πρόβλεψη της Τρίτης υποδηλώνει μία τάση προς την εσωτερική αναζήτηση και ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ενθαρρύνει την εξερεύνηση βαθύτερων συναισθηματικών και μεταφυσικών θεμάτων που σου κινούν το ενδιαφέρον. Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό προμηνύει επανασυνδέσεις με τον κοινωνικό σου κύκλο, αλλά θα χρειαστεί προσοχή σε παρεξηγήσεις και λάθη στην επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε, αστρολογικά, μία καλή στιγμή για να διερευνήσεις βαθύτερα συναισθήματα με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Οι προσεκτικές συζητήσεις αποκαλύπτουν νέες πλευρές της σχέσης σου ή των θαμμένων αισθηματικών αναγκών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια αναπάντεχη ευκαιρία που εμφανίζεται είναι σε θέση να φέρει οικονομική ενίσχυση. Παρ’ όλα αυτά, θα χρειαστεί να αναλύσεις κάθε λεπτομέρεια πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε απόφαση λόγω του ανάδρομου Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε μου, η πρόβλεψη η πρόβλεψη του ζωδίου σου φέρει συναισθηματικές και κοινωνικές εξελίξεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό χαρίζει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις και στην κοινωνική σου ζωή, όμως ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό υποδηλώνει πως πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Η Τρίτη σε καλεί να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου, ώστε να μην έχεις αρνητικές ανατροπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η διάταξη των πλανητών ενθαρρύνει τον διάλογο και την εμβάθυνση στα αισθηματικά. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να ενισχύεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που έχουν σημασία για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που η επικοινωνία σήμερα πρόκειται να είναι προκλητική η ημέρα σε ευνοεί για τυχόν επανασυνδέσεις που θα αποδειχθούν επωφελείς για την καριέρα και τα οικονομικά σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που προκύπτουν, με προσοχή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Τρίτη φέρει προκλήσεις και ευκαιρίες σε πολλαπλούς τομείς. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την επέκταση στον επαγγελματικό σου τομέα, προσφέροντας παράλληλα σταθερότητα. Παρ’ όλα αυτά, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό δείχνει ότι πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός με την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα σχετικά με συζητήσεις για επαγγελματική ή ακαδημαϊκή επέκταση. Μπορείς να έχεις επανασυνδέσεις με μακρινούς συγγενείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα απαιτεί ειλικρίνεια και ανοιχτή επικοινωνία στα αισθηματικά σου. Επενδύεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά, παρά την προσωπική σου ζωή, αφήνοντας λίγο χώρο και χρόνο για εξελίξεις στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η διαίσθησή σου στα επαγγελματικά σε καθιστά ικανό να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Ωστόσο, πρόσεξε τις λεπτομέρειες στις συζητήσεις για επαγγελματικές επεκτάσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν κάποια σημαντικά χρηματοοικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε, η Τρίτη φέρνει μια δυναμική μέρα που επικεντρώνεται στη δημιουργικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, και την επανεξέταση των οικονομικών σου. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό φωτίζει την περιπέτεια και την αυτοέκφραση, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε ωθεί να επανεξετάσεις οικονομικά θέματα, ανασφάλειες ή κληρονομικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι να αναλύσεις κι εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου καλλιεργώντας βαθύτερους δεσμούς με τους ανθρώπους που αγαπάς ή θέλεις να βάλεις στη ζωή σου. Η κοινή ανάληψη νέων δραστηριοτήτων μαζί μπορεί να ενισχύσει τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές επιστροφές ή η επανεξέταση επενδύσεων και δανείων βρίσκονται στο επίκεντρο. Χρησιμοποίησε την περίοδο του ανάδρομου Ερμή για να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου σχέδια αποσκοπώντας σε μία πιο σταθερή μελλοντική οικονομική βάση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ, εστιάζεις στο σπίτι και την οικογένεια, με έναν ιδιαίτερο τόνο στην προσωπική ανάπτυξη και την εργασία. Η Τρίτη με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό υπόσχεται ευκαιρίες για ανάπτυξη στις εργασιακές σου συνθήκες, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό θέτει στο επίκεντρο τις οικονομικές επιστροφές και την επανεξέταση ανασφαλειών ή κληρονομικών ζητημάτων. Παράλληλα, μπορείς να υιοθετήσεις ξανά μία παλιά υγιεινή συνήθεια που σου χάριζε μεγαλύτερη ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια φέρνει ευκαιρίες για αρμονικές στιγμές και οικοδόμηση βαθύτερων σχέσεων, αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση. Σε διαφορετική περίπτωση, τα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να έχουν μεγάλες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η διαχείριση οικονομικών θεμάτων απαιτεί προσοχή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά επιστροφές χρημάτων ή κληρονομικά ζητήματα. Επανεξέτασε και αναδιοργάνωσε τα οικονομικά σου, με σκοπό την εξασφάλιση μιας πιο σταθερής βάσης για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, η Τρίτη σου φέρνει μια ημέρα γεμάτη δυνατότητες για επικοινωνία και σχέσεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό αναδεικνύει τη σημασία των εποικοδομητικών συνομιλιών και την εξέλιξη των σχέσεων σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σου υπενθυμίζει να είσαι προσεκτικός με τα λόγια σου, καθώς μπορεί να ανακύψουν παρεξηγήσεις, ιδίως σε θέματα οικονομικά και προσωπικές ανασφάλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή διάταξη ευνοεί τη βαθύτερη συνεννόηση και την επίλυση παλαιών διαφορών με σημαντικούς ανθρώπους. Είναι μια καλή ημέρα για να δείξεις ενσυναίσθηση και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου μέσα από την καρδιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να επανεξετάσεις οικονομικά σχέδια ή εκκρεμότητες που αφορούν χρηματικές επιστροφές και κληρονομικά θέματα. Η προσοχή στις λεπτομέρειες και η συνετή διαχείριση μπορούν να σου εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, η Τρίτη σου φέρνει μια ημέρα εστίασης στα οικονομικά και στην προσωπική ανάπτυξη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό σου υπόσχεται ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό υπογραμμίζει την ανάγκη επανεξέτασης των αισθηματικών σου ή του τρόπου έκφρασής σου. Κάποια παλιά χόμπι σκέφτεσαι να τα επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα είναι πιθανή η επανασύνδεση με κάποιον παλιό έρωτα. Παράλληλα, αν έχεις ένα ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα κατά την επικοινωνία σας, αφού οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσεις τις δεξιότητές σου και να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές για να βελτιώσεις την οικονομική ή επαγγελματική σου κατάσταση. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, η Τρίτη σου προσφέρει μια ξεχωριστή ημέρα για προσωπική ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Η Σελήνη στον δικό σου ζώδιο σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ευνοεί τη δημιουργική σου έκφραση και την κοινωνικότητά σου. Ασχολείσαι με όσα σου προσφέρουν ευτυχία. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό υπογραμμίζει την επιστροφή σε παλιά θέματα ή χώρους, προσφέροντας την ευκαιρία για επανασύνδεση με συγγενείς ή την αναδιοργάνωση του προσωπικού σου χώρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα σου δίνει τη δύναμη να ενισχύσεις τις ερωτικές σου σχέσεις μέσα από ειλικρινείς εκφράσεις αγάπης και ενδιαφέροντος με τον αγαπημένο σου άνθρωπο. Μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με εκείνους που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι κλειδιά για την επαγγελματική σου πρόοδο σήμερα. Εξερεύνησε νέες ιδέες ώστε να επεκτείνεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Παράλληλα, δώσε προσοχή στη διαχείριση των πόρων σου, ειδικά σε ό,τι αφορά παλιές οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, η Τρίτη είναι μια ημέρα κατάλληλη εσωτερική αναζήτηση και προσωπική εξέλιξη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό φωτίζει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, προσφέροντάς σου ένα υποστηρικτικό περιβάλλον και σταθερότητα στο προσωπικό σου χώρο. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε καλεί να επανεξετάσεις τις επικοινωνίες σου επιλύοντας οποιαδήποτε ανολοκλήρωτα ζητήματα με συγγενείς ή σχετικά με τον προσωπικό σου χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα σου δωρίζει τη δυνατότητα να ενισχύσεις τις αισθηματικές σχέσεις σου μέσα από την κατανόηση και την αποδοχή. Αφιέρωσε χρόνο για να εκφράσεις την αγάπη σου στους ανθρώπους που σημαίνουν κάτι για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνιστάται να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου σχέδια προκειμένου να δράσεις με βάση την εσωτερική σου διαίσθηση. Πιθανές αλλαγές στον χώρο σου πρόκειται να σου φέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, η ημέρα είναι άριστη για να επανεξετάσεις τις αξίες και τα προσωπικά ιδανικά σου, γενικότερα στη ζωή, με την αναδρομή του Ερμή στον Κριό. Μάλιστα, η Τρίτη δεν αποκλείεται να σου προσφέρει κρυφές επανασυνδέσεις. Είναι πολύ σημαντικό και το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό και το Δία που σου δωρίζει πολλαπλές ευκαιρίες ανανέωσης, γνωριμιών, διασκέδασης και πραγματοποίησης κάποιων στόχων. Αισθάνεσαι τυχερός κι ελκύεις θετικές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αν έχεις δεσμό, θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις τις ομορφότερες στιγμές σας στο παρόν. Αν είσαι ελεύθερος μπορείς αμφότερα να αναζητήσεις κάτι νέο ή να επιδιώξεις μία επαφή με έναν έρωτα που είχε λήξει κάποτε άδοξα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι ο τομέας που θα αποσπάσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Πάντως, μπορείς να διεκδικήσεις επιστροφές χρημάτων ή να ενδυναμώσεις τις δεξιότητές σου, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!