GOSSIP

H Μικαέλα Φωτιάδη λέει πως έπαθε διάσειση μετά τον ξυλοδαρμό της

Μεγάλο σάλο προκάλεσε με αναρτήσεις της στα social media η πρώην Σταρ Ελλάς και πρώην παίκτρια των GNTM και My Style Rocks, Μικαέλα Φωτιάδη, που μας έδειξε πως το πρόσωπό της έχει γεμίσει μώλωπες μετά από ξυλοδαρμό που η ίδια λέει πως βίωσε.

Το 30χρονο μοντέλο ζήτησε από τους δημοσιογράφους να πάψουν να την παίρνουν τηλέφωνο και να τη ρωτούν, τι ακριβώς της συνέβη, καθώς πολλοί προσπαθούν να την προσεγγίσουν μετά από την ανάρτηση που η ίδια έκανε με  φωτογραφίες της μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη. 

Παρόλα αυτά, μίλησε στην εφημερίδα On Time, σχετικά με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, στην οποία αποκαλύπτει πως κάποιος έστειλε τρίτους να τη χτυπήσουν, μετά από έξοδό της στο Κολωνάκι.

Το πρώην μοντέλο του GNTM, είπε: «Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω οικογένεια και έχουν όλοι σαλτάρει. Εκείνη την ώρα, έγραψα ένα όνομα σε Story πάνω στα νεύρα μου, ένα όνομα γιατί είχα τρελαθεί. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο. Εγώ στο Instagram, το έβαλα το Story να το δουν μόνο οι στενοί φίλοι και κάποιος κακοπροαίρετος το έδωσε σε δημοσιογράφους, πριν καν προλάβω να το σβήσω. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχω μάθει ότι κυκλοφορούν πολλά “φίδια” γύρω μου.

Είμαι συνέχεια σε μια ζαλάδα, ζαλίζομαι και κάνω εμετούς, έχω πάθει διάσειση. Δεν θέλω να ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, που δεν ξέρω ποιοι είναι δίπλα μου και ποιοι όχι. Έχω κάποιες φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα, και ίσως ήρθε η στιγμή να βγάλω κάποια πράγματα από τη ζωή μου και να κάνω μια καινούργια αρχή».

Οι φωτογραφίες μετά τον ξυλοδαρμό

Στις αναρτήσεις της δεν δίνει λεπτομέρειες για το τι της συνέβη, ωστόσο δείχνει να ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε: «Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο Αλεξανδράκος. Μπράβο να σε χαίρονται!».

Αφού δέχτηκε ερωτήσεις από τους ανθρώπους που την ακολουθούν και οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης, η Μικαέλα Φωτιάδη επανήλθε με νέο story, ποζάροντας χαμογελαστή και έγραψε: «Κανείς δεν με "σακατεύει" εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!