ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι μια δύσκολη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αδιαλλαξία, αντίδραση, έλλειψη προσαρμογής και αποδοχής. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες που θα προκαλέσουν εκνευρισμούς και εντάσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, υποσχέσεις και δεσμεύσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα αποφεύγοντας τις πιέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αισιοδοξία γέννα μοναδικά συναισθήματα και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα που περνάς όμορφα. Από το απόγευμα και μετά πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις σε φιλικά πρόσωπα την στήριξή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικού ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανές πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις για συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα λόγω της ωριμότητας που δείχνεις.

Ο συναισθηματισμός εναρμονίζεται με το πάθος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου μακριά Από πιθανές εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με πρόσωπο που εντείνει τις ευαισθησίες σου και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα βρεις δίπλα σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και θα σε γεμίσουν με ζεστασιά και αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να εναρμονίσεις διαίσθηση και λογική και να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Υποθέσεις που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν μπορούν να αξιολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δοθούν λύσεις που θα είναι ανακουφιστικές.

Επικεντρώσου σε ότι αφορά τη σχέση σου και κλείσε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από παλιότερα καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργούν προβλήματα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος δεν αποκλείεται καθώς αυτό είναι που θα δώσει οριστικές λύσεις σε καταστάσεις που είναι ακόμα ανοιχτές.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είναι όμορφο να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα και αυτό θα επιδιώξεις σήμερα να κάνεις καθώς σου ανεβάζουν το κέφι και μπορούν να καταλάβουν πιθανές απόψεις και αντιλήψεις που εκφράζεις. Η διασκέδαση -έστω και μέσα στο σπίτι- βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ευνοήσουν σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους καθώς μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να πείσεις πρόσωπα γύρω σου για να σε ακολουθήσουν σε νέα εγχειρήματα.

Σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς έχετε απόλυτη κατανόηση σε αυτά που ζητάει ο ένας από τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο η επικοινωνία και η κοινή αντίληψη των πραγμάτων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, πιθανό είναι να έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Φρόντισε να αφεθείς γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα και θα ξεχωρίσεις για την αισιοδοξία και το κέφι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές που θα σε βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα από τις κοινωνικές επαφές μπορεί να υπάρξουν γνωριμίες που θα έχουν ιδιαίτερα ευνοϊκές προτάσεις για εσένα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες και να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι αυτές που θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση στην καριέρα σου.

Υπάρχει περίσσεια χαρά και αισιοδοξία στη σχέση σου και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα με το ταίρι σου με μεγαλύτερη ευκολία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα σου φανούν ιδιαίτερα ελκυστικές. Φρόντισε να τις αποδεχτείς καθώς είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Άλλωστε οι συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα θα κυριαρχήσουν και είναι αυτές που σε κεντρίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίζεις νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν καθώς έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Εξέφρασε όλα αυτά που σε προβληματίζουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς φαίνεται η καλή σου πρόθεση και δεν πρόκειται να δημιουργήσεις εντάσεις.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στη σχέση σου και σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και πρωτότυπες ιδέες για τη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να σε στηρίξουν. Προσοχή από το απόγευμα και μετά καθώς αυξάνεται το άγχος και, όμως έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειές σου και να νιώσεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις ότι σε φοβίζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι η κατάλληλες για εσένα και μπορούν να σου προσφέρουν σταθερότητα και εξέλιξη. Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και μπορεί να σου προκαλούν ένταση. Η ώριμη προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις.

Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Πρόσεχε γιατί μπορεί να εκδηλώσεις φόβους που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα, απέφυγέ το. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα δώσουν τη στήριξή τους και θα σε ωθήσουν σε μία νέα πορεία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καθημερινά ζητήματα με μεγαλύτερη ευκολία και να αφήσεις πίσω ότι σου προκαλεί ένταση. Μετά το απόγευμα θα νιώσεις καλύτερα και θα επιδιώξεις να μιλήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις ανησυχίες σου και να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εποικοδομητικές θα είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα που μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Οι συνεργασίες σου μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα δείξουν την ώριμη σκέψη και την διάθεση για προσπάθεια που σε διακατέχει.

Το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για να αφήσεις πίσω σου ότι σε επηρεάζει και να επικεντρωθείς με χαρά στη σχέση σας που λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καλή διάθεση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς δίνεις χαρά και κέφι στους γύρω σου. Προσοχή από το απόγευμα και μετά καθώς έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα καθημερινής φύσεως, αλλά δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς το άγχος σου και αυτό θα σε καταβάλει. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την ευκαιρία να προχωρήσεις με αυτές και να υπάρξουν θετικές αλλαγές που θα δώσουν άλλη ώθηση στους στόχους σου. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεις επικριτικός γιατί αυτό θα εναντιώσει τους συναδέλφους και θα δυσκολέψει τις διαδικασίες.

Είναι ιδανική ευκαιρία να επικεντρωθείς στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα σκηνικό πάθους που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει εξαιρετικά ευνοϊκή γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ατμόσφαιρα στην οικογένεια είναι ιδανική και μπορεί να σε βγάλει από περιττές έννοιες και σκοτούρες που μπορεί να είχες. Από το απόγευμα και μετά ανεβαίνεις ψυχολογικά και μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που έχεις έντονα ανάγκη για να νιώσεις όμορφα και σε αυτό θα συμβάλλουν και οι γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς οι ευκαιρίες που σου δίνονται είναι σημαντικές και μπορείς να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση σε εκκρεμότητες που μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως μπορούν να σου φέρουν σημαντικά κέρδη που θα σε ικανοποιήσουν.

Οι όμορφες στιγμές το βράδυ θα απογειώσουν τη σχέση και θα σου δώσουν την ευκαιρία να νιώσεις υπέροχα μακριά από κυκλοθυμία και ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι εύκολο να εντυπωσιάσεις και να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή και δεν αποκλείεται να προμηνύεται μια σημαντική σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που σου δίνονται να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω προβληματισμούς και εμπόδια και να χαρείς την ημέρα που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου. Προσοχή σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς σημαντικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια που οφείλεις να κλείσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στους στόχους σου. Είναι καθοριστικό να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε βοηθήσει σε πιθανές φιλοδοξίες που έχεις. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ.

Νιώθεις κοντά στο ταίρι σου και αυτό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξομαλύνετε μαζί καταστάσεις που προκαλούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από την δουλειά που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα και πάθος. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μπορείς να πρωταγωνιστήσεις στον κοντινό περίγυρο με τη συμπεριφορά σου καθώς είναι γεγονός ότι δείχνεις ωριμότητα στη σκέψη και μεγάλη ευκολία στο να δώσεις λύσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή στην απολυτότητα που θα σε προβληματίσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο από εδώ και στο εξής καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούργια βήματα σε στέρεο έδαφος που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Οικονομικά, μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα κλείνοντας λογαριασμούς που μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άγχος.

Εκφράζοντας τις σκέψεις σου θα ανακαλύψεις ότι το ταίρι σου είναι το κατάλληλο πρόσωπο να σε καταλάβει και να σε βοηθήσει στις αποφάσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε βοηθήσει να βρεις την χαρά και την ικανοποίηση που σου αξίζει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου κυριαρχεί και αυτό μπορείς να το εκδηλώσεις άμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να σε καταλάβουν. Να είσαι βέβαιος ότι η συζήτηση μαζί τους θα σε γεμίσει χαρά και αγαλλίαση. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό που μπορείς να τα φέρεις στα νερά σου και να αντιληφθούν ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και θέλεις να πετύχεις.

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πιθανά ζητήματα με το ταίρι σου και να αφεθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σκηνικό στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την ρεαλιστική σκέψη και τα έντονα συναισθήματα που εκδηλώνει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!