ΖΩΔΙΑ

Αυτή την εβδομάδα 5 ζώδια ευνοούνται και θα βιώσουν αλλαγές

Από σήμερα 5/2 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο, σηματοδοτώντας μια περίοδο αλλαγών για όλα τα ζώδια αλλά μοιράζει αυτές τις μέρες την εύνοια του, ειδικά σε 5 από αυτά.

Όπως αναφέρει το marieclaire.gr οι κοσμικές ενέργειες είναι ισχυρές αυτή την εβδομάδα. Με τον Ερμή στον Υδροχόο να ξεκινά τον μαραθώνιο στις 5 Φεβρουαρίου και τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να τον ολοκληρώνει στις 9 Φεβρουαρίου, τα άστρα έχουν πολλά να πουν τις επόμενες ημέρες.

Έτσι, αν συμβαίνουν εκπληκτικά πράγματα σε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας αυτή την εβδομάδα (μικρά και μεγάλα), μην εκπλαγείτε. Αλλά και αν το κάνετε να ξέρετε ότι οι πλανητικές κινήσεις ευθύνονται.

Eίναι προτιμότερο να κατανοήσετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την εβδομάδα, από το να κάνετε νέα ξεκινήματα και καινούρια σχέδια. Ξεκαθαρίστε τι σας ενδιαφέρει ακριβώς, καταγράψτε τα σχέδια και τα θέλω σας και περιμένετε τη Νέα Σελήνη στις 9 Φεβρουαρίου για να τα κάνετε πράξη.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια ευνοούνται αυτή την εβδομάδα.

Κριός

Το τέλος των ανησυχιών φτάνει. Τα άστρα σάς καλύπτουν και όποιος ή ό,τι στεκόταν εμπόδιο στον δρόμο σας, βγαίνει τώρα στην άκρη. Επικεντρωθείτε στο μονοπάτι που έχετε διαλέξει εσείς και αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε όσα ονειρεύεστε. Βάλτε στο πρόγραμμα και κάποιο είδος άσκησης, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε και την υπομονή σας.

Ταύρος

Ένας καθαρός, λευκός καμβάς απλώνεται μπροστά σας τις επόμενες ημέρες. Το πώς θα τον ζωγραφίσετε είναι καθαρά στο χέρι σας – ειδικά αν στο παρελθόν άνθρωποι με περισσότερη δύναμη από εσάς προσπάθησαν να σας αφαιρέσουν αυτή τη δυνατότητα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και έχετε στην καρδιά σας. Όσα ανακαλύψετε, πιθανότατα, θα σας εκπλήξουν και θα βάλουν νέες βάσεις στο μέλλον σας. Μην ξεχνάτε, παράλληλα, να διασκεδάζετε και λίγο – καθώς η ηρεμία στη ζωή δεν έρχεται μόνο μέσα από τη δουλειά και τις σκέψεις, σωστά;

Ζυγός

Οι πλανητικές κινήσεις ενισχύουν τη δική σας επιτυχία. Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια είναι να επιλέξετε τον εαυτό σας και να αποφύγετε να δεσμευτείτε σε υποχρεώσεις που αποδυναμώνουν την ψυχολογία σας. Ό,τι επιλέξετε να κάνετε, που συμπεριλαμβάνει και άλλους, προσπαθήστε να είναι κάτι που σας «γεμίζει» και σας βοηθά να πάτε παρακάτω.

Σκορπιός

Το πρώτο μισό της εβδομάδας ίσως είναι λιγάκι μπερδεμένο για εσάς, καθώς ορισμένες ημέρες θα νιώθετε τη χαρά και την ευχαρίστηση και άλλες την πίεση. Παραμείνετε ευγενικές στους γύρω και στον εαυτό σας – ειδικά όταν νιώθετε την ένταση να σας κατακλύζει. Το σύμπαν σάς στηρίζει, είτε το βλέπετε είτε όχι. Θα επωφεληθείτε πολύ περισσότερο αν ανοίξετε την καρδιά σας και επιλέξετε να δείξετε πόσο ευάλωτες είστε σε όσους αγαπάτε.

Ιχθύς

Θα κάνετε φίλους όπου κι αν πάτε αυτή την εβδομάδα. Η καλή θέληση του σύμπαντος είναι πάνω σας, οπότε μην εκπλαγείτε όταν η βοήθεια έρθει κυριολεκτικά στο κατώφλι σας, πριν καν τη ζητήσετε. Είναι σίγουρα μια από αυτές τις «υπερφυσικές» εβδομάδες. Ασχοληθείτε με την πνευματική σας πλευρά αυτές τις ημέρες και θα δείτε πως θα ανακαλύψετε πολλά για τον εαυτό και το μέλλον σας. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε την καταγραφή των σκέψεών σας σε ένα ημερολόγιο – που ξέρετε; μπορεί να αποκτήσετε μια πολύ όμορφη και ευεργετική συνήθεια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!