GOOD LIFE

True story: Η μαρτυρία μιας γυναίκας που βιάστηκε 43.200 φορές [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει η συγκλονιστική συνέντευξη και η μαρτυρία μια νεαρής γυναίκας από το Μεξικό που γλίτωσε από την πορνεία και πλέον ως ακτιβίστρια μάχεται για να σταματήσει το trafficking γυναικών.

Η 23χρονη σήμερα Karla Jacinto, στα 5 της χρόνια βιάστηκε από έναν συγγενή και στα 12 της χρόνια γνώρισε έναν 22χρονο άνδρα που αρχικά την πλησίασε μέσω ενός μικρού αγοριού που της πρόσφερε γλυκά εκ μέρους του σε έναν σταθμό. Ο άνδρας για τρεις μήνες την πήρε μαζί του και της φέρονταν όμορφα. Ήταν όμως ένας προαγωγός που μετά από πολύ βίαιη συμπεριφορά την έβαλε να κοιμάται με 20 άνδρες την ημέρα για περισσότερο από 4 χρόνια. Η ίδια μιλώντας στο CNN λέει "ξεκινούσα στις 10 το πρωί και τελείωνα τα μεσάνυχτα. Κάντε τα μαθηματικά. 20 άντρες την ημέρα καθημερινά επί 7 ημέρες. Μερικοί άντρες γελούσαν μαζί μου, γιατί έκλαιγα. Έκλεινα τα μάτια μου για να μη βλέπω τι μου έκαναν, για να μη νιώθω τίποτα". Η γυναίκα αναφέρει πως απέκτησε σε ηλικία μόλις 15 ετών ένα κοριτσάκι το οποίο ο προαγωγός της δεν την άφησε να το δει για έναν ολόκληρο χρόνο και πως η ίδια σώθηκε όταν ήταν 16 ετών μετά από έφοδο της αστυνομίας το 2006 στην περιοχή όπου εργάζονταν ως πόρνη στο Μεξικό. 

Να σημειωθεί πως οι αρχές σε ΗΠΑ και Μεξικό τονίζουν πως το trafficking έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πως οι έρευνες και των δύο δείχνουν μια μικρή πόλη 13.000 κατοίκων την Tenancingo, ως την πόλη που έχει στήσει μια κανονική "βιομηχανία πορνείας". Ωστόσο τα ανήλικα κορίτσια από την επαρχία δεν γνωρίζουν την φήμη της πόλης και τα περισσότερα καταλήγουν εκεί από προαγωγούς που τις προσεγγίζουν με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που αφηγείται η Karla.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!