GOOD LIFE

Κάτι που κάνουν πολλά ζευγάρια στη γαμήλια δεξίωσή τους προδίδει πως θα χωρίσουν

Μια επαγγελματίας φωτογράφος γάμων αποκάλυψε την μία και μοναδική κίνηση, η οποία κατά 90% θα οδηγήσει τη σχέση σε διαζύγιο.

Μάλιστα σύμφωνα με τους συναδέλφους της υπάρχουν τρία ακόμα σημάδια που δείχνουν το ίδιο.

Όπως αναφέρει το marieclaire.gr πάνω σε με μία συζήτηση που είχε ξεκινήσει στο Reddit, επαγγελματίες που ασχολούνται με τους γάμους, όπως μουσικοί, Djs και διοργανωτές μοιράζονταν τις δικές τους σκέψεις, βασισμένες στις εμπειρίες τους, για το ποια σημάδια δείχνουν ότι ένας γάμος δεν θα έχει διάρκεια ήδη από την τελετή. Μία φωτογράφος σημείωσε:

«Πραγματικά από όσα ζευγάρια έχω φωτογραφίσει εκείνα που έριξαν τούρτα στο πρόσωπο του/της συντρόφου τους στη δεξίωση, χώρισαν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό σημάδι. Ίσως δείχνει έλλειψη σεβασμού. Νομίζουν πως είναι αστείο, αλλά όχι. Απλώς κάνει τον άλλο να νιώθει άβολα και δεν δείχνει εκτίμηση στο πρόσωπό του».

Το συγκεκριμένο σχόλιο έγινε thread με τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή και άλλους φωτογράφους να συμφωνούν: «Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κόκκινο σημαιάκι. Όταν πας να παντρευτείς ξέρεις τι μπορεί να δεχτεί και τι όχι ο άλλος. Αν γνωρίζεις πως αυτά τα αστεία δεν πιάνουν, δεν το κάνεις. Συνήθως, κάποιος από τους δύο (ο γαμπρός τις περισσότερες φορές) θα τρίψει το κέικ στο πρόσωπο της συντρόφου του και θα προκαλέσει αναστάτωση. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετές φορές. Αυτά τα ζευγάρια, με τα οποία κρατούσα κάποια επαφή, χώριζαν», σημείωσε ένας άλλος φωτογράφος.

 

Μάλιστα, τους παραπάνω ισχυρισμούς επιβεβαίωσε και μία διαζευγμένη γυναίκα: «Στον δικό μου γάμο, ο άντρας μου ήξερε ότι δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο. Το είχαμε συζητήσει αρκετές φορές και του είχα πει – ακόμα και μία ημέρα πριν τον γάμο- να μην το κάνει. Μαντέψτε τι συνέβη όταν κόβαμε την τούρτα. Ναι, μου έτριψε ένα ολόκληρο κομμάτι στο πρόσωπο. Νευρίασα πάρα πολύ! Μείναμε μαζί δύο χρόνια και τώρα είναι πρώην συζυγός μου. Οπότε μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αυτό το σημάδι είναι ακριβές».

Μια άλλη επαγγελματίας φωτογράφος γάμων και TikToker, η Shayla Herrington, αποκάλυψε τρία βασικά σημάδια που δείχνουν πως ένας γάμος δεν θα έχει διάρκεια, όπως τα εντόπισε έπειτα από καριέρα 15 ετών στον χώρο.

Το πρώτο μεγάλο σημάδι είναι όταν τα μέλη του ζευγαριού πέρα από τις τυπικές φωτογραφίες που βγάζουν, τραβούν περισσότερες με την οικογένεια ή τους φίλους τους. «Αυτό μου φαίνεται αρκετά λογικό. Ναι, σίγουρα θα βγάλεις με την μητέρα και τον πατέρα σου ή τα αδέρφια σου και τα αγαπημένα σου ξαδέρφια, αλλά να λείπει το ταίρι σου από περισσότερες από τρεις φωτογραφίες, είναι αρκετά ύποπτο», ακούγεται να λέει η φωτογράφος σε ένα video που μοιράστηκε στο TikTok.

Ένα, επίσης, σημαντικό σημάδι είναι η συμπεριφορά του κουμπάρου/ της κουμπάρας και των φίλων του γαμπρού και της νύφης. Αν αποφεύγουν να μιλούν για το ταίρι του δικού τους ανθρώπου ή μοιάζει να το αγνοούν, πιθανότατα δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του.

«Είναι ένα τυπικό σημάδι ότι δεν συμπαθούν τον/την σύντροφο του/της φίλου/ης τους και ενδεικτικό του διαζυγίου που ίσως είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν όλοι».

Και το τελευταίο, αλλά επίσης πολύ σημαντικό σημάδι, είναι το αν στη διάρκεια του πάρτι μετά τον γάμο τα μέλη του ζευγαριού περνούν περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους παρά με τον σύζυγο ή τη σύζυγό τους. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!