ΖΩΔΙΑ

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20 έως 26 Νοεμβρίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα για να επιδείξεις τις δεξιότητες σου, ωστόσο συγκράτησε τα οικονομικά. Παρόλο που αισθάνεσαι την ανάγκη να προσφέρεις, να αγοράσεις και να δαπανήσεις πιθανά άσκοπα χρήματα, είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις ισορροπίες και τον προϋπολογισμό σου. Άναψε ξανά τη φλόγα της αγάπης με το σύντροφο ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αναζήτησε νέους τρόπους να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επιδείξεις τις δεξιότητες σου στα εργασιακά και να αφήσεις μια μόνιμα καλή εντύπωση. Μείνε συγκεντρωμένη και με κίνητρο γιατί η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Είναι σοφό να ζητήσεις επαγγελματικές και οικονομικές συμβουλές για σημαντικές αποφάσεις. Με το να είσαι προσεκτική και υπεύθυνη με τα χρήματα σου, μπορείς να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα και να αποφύγεις με κάθε τρόπο την αποτυχία. Τέλος η αποφυγή της εξάντλησης απαιτεί να θυμάσαι να κάνει διαλλείματα και να ξεκουράζεσαι.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα είτε είσαι μόνη συναισθηματικά, είτε σε μια μόνιμη σχέση ετοιμάσου για ρομαντικές συναντήσεις που μπορούν να κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Άφησε τη φυσική σου γοητεία και μαγνητισμό να λάμψουν και θα δεις την αγάπη να υφαίνει τη μαγεία της ζωής σου. Άνοιξε την καρδιά σου σε νέες εμπειρίες και μετέτρεψε τον κόσμο σου σε μια μαγική ιστορία αγάπης. Εμπιστεύσου το θάρρος σου, αποδέξου και εκμεταλλεύσου τις προκλήσεις και άφησε την ακλόνητη και αδιαμφισβήτητη εργασιακή σου ηθική να λάμψει. Τώρα είναι η ώρα να αναλάβεις την ευθύνη σου στα οικονομικά και να χτίσεις γερά θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον. Καταπολέμησε το άγχος και βρες ηρεμία με όποιο τρόπο θεωρείς εσύ κατάλληλο. Ακόμα κι αν πρόκειται να αφιερώσεις χρόνο στην κουζίνα σου που τόσο αγαπάς!

Δίδυμοι

Εμπιστεύσου αυτή την εβδομάδα το ένστικτο και τη διαίσθηση σου και μη φοβηθείς να εκφράσεις τις απόψεις και τη γνώμη σου. Η αυτοπεποίθηση σου θα εμπνεύσει τους άλλους και θα ανοίξει το δρόμο και τις πόρτες για πρόοδο. Η επικοινωνία είναι σημαντική για θέματα καρδιάς. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου ειλικρινά και ανοιχτά, για να διατηρήσεις η γλυκύτητα αλλά και την ισορροπία στις σχέσεις σου. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά φαίνεται να σε ελκύουν ευφυή άτομα που σου δίνουν τη δυνατότητα εξέλιξης και διάνοιας. Αγκάλιασε νέες κοινωνικές ευκαιρίες και μη φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση. Δικτυώσου με άτομα, με ομοϊδεάτες και δημιούργησε σχέσεις που μπορούν να προωθήσουν την καριέρα σου. Προσέγγισε τους με ευελιξία και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους. Αναζήτησε καινοτόμες λύσεις σε θέματα που σου δημιουργούν πονοκέφαλο. Τέλος, απέφυγε και αντιμετώπισε το υπερβολικό άγχος σου.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία είναι εντός των ορίων σου όσον αφορά θέματα καριέρας. Οι φυσικές σου ικανότητες και δεξιοτεχνίες μπορούν να ξεχωρίσουν καθώς κινείσαι με ενσυναίσθηση και μεθοδικότητα. Οι ομαδικές προσπάθειες και οι συνεργασίες μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιβράβευση και αναγνώριση. Αν και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στα εργασιακά, οι μελωδίες της αγάπης αντηχούν στον αέρα. Απροσδόκητες εκπλήξεις προσθέτουν μαγεία στη ζωή σου. Εκδήλωσε τις επιθυμίες σου στον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι βέβαιο πως μπορείς με τη γοητεία σου να σαγηνεύσεις τους πάντες. Δημιούργησε αρμονικά όρια για να προστατεύσεις την οικονομική σου ευημερία. Η δημιουργικότητα και η προσωπική έκφραση είναι αυτά που θα σου εξασφαλίσουν αυτή την εβδομάδα την ηρεμία και θα κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα την ψυχολογία σου.

Λέων

Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να καλλιεργήσεις μια αίσθηση αρμονίας και κατανόησης. Κάποιες στιγμές ωστόσο, ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να συγκρατήσεις τον εγωισμό σου και το να είσαι υπερβολικά διεκδικητική ή εξουσιαστική. Έκφρασε τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου και επινόησε ρομαντικές χειρονομίες για να καταφέρεις να εμβαθύνεις το δεσμό σας. Οι συλλογικές προσπάθειες και η ομαδική εργασία θα λειτουργήσουν ως σκάλα ανάπτυξης και θα αναδείξεις τη δημιουργική και καινοτόμο πλευρά σου. Με πειθαρχημένες ενέργειες καταφέρνεις να σημειώσεις πρόοδο προς τις οικονομικές φιλοδοξίες σου. Αυτή είναι επίσης μια ευνοϊκή περίοδος για να απολαύσεις ευχάριστες δραστηριότητες που σε κρατούν σε φόρμα και καλή διάθεση.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα επέτρεψε στον εαυτό σου και άνοιξε την καρδιά σου. Δεν είναι κακό κάποιες φορές να δείχνεις την ευαλωτότητα σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε όμορφες συνδέσεις ή μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική σύνδεση με τον αγαπημένο σου. Έκφρασε τα συναισθήματα σου και άφησε τη διαίσθηση και τη φαντασία σου να σε καθοδηγήσουν. Εάν είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως το επόμενο διάστημα σε περιμένουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σου θα αποδώσουν καρπούς, αρκεί να δείξεις λίγη υπομονή! Η αναλυτική και η προνοητική φύση σου εντυπωσιάζουν αυτή την εβδομάδα ανώτερους και συνεργάτες. Μείνε οργανωμένη, βάλε εφικτούς στόχους και σύντομα θα διαπιστώσεις πως τα επαγγελματικά και επιχειρησιακά σου όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ζυγός

Καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να βρεις τρόπους να συμβιβαστείς και να συνεργαστείς, αντί να εμπλακείς σε αγώνες και παιχνίδια εξουσίας. Ωστόσο θυμήσου ότι είναι σημαντικό, αν όχι το σημαντικότερο να προσφέρεις φροντίδα στον εαυτό σου για να μπορέσεις να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία και να αποφύγεις το άγχος. Οι επόμενες μέρες δίνουν την ευκαιρία για βαθιές συναισθηματικές σχέσεις. Αποδέξου τις προσωπικές ανασφάλειες σου και έκφρασε τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου στον αγαπημένο σου. Η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα διατηρήσει τη σχέση σας ζωντανή. Εάν είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες συναντήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου. Αφιέρωσε χρόνο για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να επενδύσεις στη βελτίωση του εαυτού σου στα εργασιακά. Οι επόμενες μέρες μπορεί να παρουσιάσουν απροσδόκητες ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη, επομένως να είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις.

Σκορπιός

Δώσε έμφαση αυτή τη εβδομάδα στις βαθύτερες σχέσεις με τους αγαπημένους σου και ανέπτυξε συναισθηματική οικειότητα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά μπορεί να νιώσεις μια ισχυρή έλξη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ιδανική σχέση. Οι μεταμορφωτικές εμπειρίες αγάπης τις επόμενες μέρες σε εξιτάρουν και γεμίζουν την ψυχή σου. Μείνε αφοσιωμένη και πιστή στους επαγγελματικούς στόχους σου και διατήρησε μια ισχυρή εργασιακή ηθική. Με επιμονή και στρατηγική σκέψη μπορείς να σημειώσεις μια σημαντική πρόοδο προς τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σου. Να είσαι πειθαρχημένη και υπομονετική, καθώς οι στόχοι σου δε σταματούν ποτέ. Αυτή η εβδομάδα απαιτεί ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σου συμπεριλαμβανομένης της διατροφής και της προσωπικής σου φροντίδας. Η ξεκούραση και ο ύπνος είναι απαραίτητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε μια γενικά απαιτητική περίοδο.

Τοξότης

Αυτή τη εβδομάδα είναι σημαντικό να δώσεις προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα και να αποφύγεις την εξάντληση. Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας ανεβαίνουν. Έρχεσαι στο προσκήνιο και τα φώτα στρέφονται επάνω σου. Τα μικρά διαλλείματα και η άσκηση καθώς και οι ευχάριστες δραστηριότητες θα επαναφορτίζουν τις μπαταρίες σου. Είναι καλό επίσης αυτή τη βδομάδα να συζητάς τα πράγματα με καλοσύνη, σύνεση και υπομονή. Η τόλμη και η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σου αποδίδουν και θα λάβεις αναγνώριση ή ανταμοιβές στα εργασιακά. Ωστόσο απέφυγε να αναλάβεις πάρα πολλές υποχρεώσεις είτε γιατί δεν μπορείς να πεις όχι, είτε γιατί δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τη δίψα σου για γρήγορη επιτυχία. Αν και μπορεί να μπεις στον πειρασμό να επιδοθείς σε πολυτέλειες, είναι σημαντικό να διατηρήσεις μια ισορροπία στον τομέα των οικονομικών σου.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα φέρνει σταθερότητα και βαθιά σύνδεση στις σχέσεις σου. Η δέσμευση στα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς και στον ερωτικό σύντροφο σου είναι εμφανή και φαίνεται να βρίσκεις παρηγοριά στην υποστήριξη τους που όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι, έχεις ανάγκη. Η ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία μαζί τους, καθώς και η αφιέρωση ουσιαστικού χρόνου σ’ αυτούς θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά μπορεί να συναντήσεις κάποιον που θα σε συναρπάσει. Να είσαι ανοιχτή σε νέες εργασιακές προκλήσεις και εμπειρίες έστω κι αν νιώθεις ότι συμπεριλαμβάνουν και λίγο ρίσκο. Η επικοινωνία είναι το ισχυρό σου χαρτί, καθώς και η πρακτικότητα και η προσοχή σου στη λεπτομέρεια. Απέφυγε τις παρορμητικές δαπάνες και τα έξοδα και θέσε την οικονομική σταθερότητα σαν προτεραιότητα. Μην ξεχνάς πως στο ενδιάμεσο χρειάζονται ευχάριστες δραστηριότητες και ξεκούραση.

Υδροχόος

Η επικοινωνία λειτουργεί ομαλά αυτή τη εβδομάδα και μπορείς να εκφραστείς αλλά και να δείξεις τα συναισθήματα σου εύκολα. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου και να επιλύσεις τυχόν μακροπρόθεσμες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Φρόντισε τα επίπεδα ενέργειας σου, εξοικονομώντας χρόνο για ξεκούραση και ευχάριστες δραστηριότητες. Τα έργα συνεργασίας αυτές τις μέρες θα αποδώσουν καρπούς έστω κι αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι κι άλλα. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και ζήτα τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεσαι αν το θεωρείς βοηθητικό. Πρόσφερε την ενέργεια που χρειάζεται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, συναισθηματικά- ερωτικά άνοιξε την καδιά και το μυαλό σου. Αφουγκράσου τις ανάγκες σου και μην κάνεις εκπτώσεις. Απέφυγε τις υπερβολικές δαπάνες και μην κάνεις άσκοπα έξοδα.

Ιχθύες

Η ανοιχτή επικοινωνία και η ευαλωτότητα ενισχύουν τις σταθερές και σημαντικές σχέσεις σου αυτή τη εβδομάδα. Το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να αναζητήσεις κατανόηση στις σχέσεις σου. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να εκπλήξεις τον αγαπημένο σου επιλέγοντας τις ρομαντικές χειρονομίες. Εάν είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου για να αναγνωρίσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Παρόλα αυτά κάποιες ευχάριστες συναντήσεις σε παρασύρουν. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δικτυωθείς και να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σχέσεις σου. Μια υγιή ισορροπία σε σχέση με συναδέλφους θα βοηθήσει τα σχέδια σου και θα δώσει ώθηση στις ήδη υπάρχουσες στρατηγικές σου. Εστίασε στην αυτοφροντίδα και απέφυγε την εξάντληση. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ενέργεια σου σε μια απαιτητική εποχή.

Πηγή: tlif.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!