ΖΩΔΙΑ

Η Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα είναι γεμάτη έρωτα και ρομάντζο για 4 ζώδια

Στις 17/11/2023 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.  Η ονειρική αυτή όψη συνδέεται με τη συμπόνια, την ανιδιοτελή αγάπη, τη διαίσθηση, τη φαντασία και το πνευματικό μας κομμάτι.

Όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου στο asibiliou.gr 4 είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σας υπόσχεται όμορφες ρομαντικές στιγμές μέσα στη σχέση σας και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ερωτικό σας ταίρι. Εάν μέσα στις προηγούμενες ημέρες είχατε βιώσει εντάσεις και συγκρούσεις εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού, τώρα είναι η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας. Η όψη αυτή φέρνει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας και σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία μέσα από μια παρέα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο, η οποία θα σας αγγίξει βαθιά και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό. Είναι επίσης πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να νιώσετε την επιθυμία να εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε όλα αυτά που νιώθετε σε αυτόν-η που έχετε απέναντι σας.
 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς, αφού θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές στον ερωτικό τομέα και μπορεί να φέρει εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε όμορφες επαφές και συναντήσεις και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας δώσει νόημα και ίσως να σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το τρίγωνο αυτό σας βοηθάει να συνδεθείτε με το ταίρι σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον χωρίς να φοβάστε ότι δεν θα λάβετε ανταπόκριση. Επιπλέον, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικές για εσάς και η έμπνευση σας θα είναι σε υψηλό επίπεδο, επομένως αν είστε καλλιτέχνες ή προσπαθείτε να ολοκληρώσετε ένα πρότζεκτ, θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι ανήκετε στους πιο ευνοημένους αυτών των ημερών, ιδιαίτερα εάν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Είναι αλήθεια ότι οι εκρηκτικές πλανητικές όψεις της εβδομάδας που διανύουμε μπορεί να έφεραν αναταραχές και συγκρούσεις ή γεγονότα που σας κλόνισαν βαθιά. Αυτό το τρίγωνο λοιπόν έρχεται σαν «από μηχανής θεός» για να ομαλοποιήσει τις καταστάσεις και να απαλύνει τα αρνητικά συναισθήματα που σας ταλαιπωρούσαν έως τώρα. Το ταίρι σας θα είναι στο πλευρό σας και θα σας προσφέρει την υποστήριξη και την κατανόηση που χρειάζεστε. Αντίστοιχα, θα νιώσετε και εσείς από την πλευρά σας την επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας στους άλλους και θα νιώσετε πιο ασφαλείς να δείξετε τι νιώθετε. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το τρίγωνο μπορεί να φέρει μια νέα, ρομαντική γνωριμία για εσάς ή μια συνάντηση που θα σας γλυκάνει και θα σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα. Αν έχετε παιδιά τώρα θα έρθετε πιο κοντά τους, ενώ αν είστε καλλιτέχνες προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι θα έρθετε πιο κοντά στο πνευματικό σας μονοπάτι και στο όραμα σας. Κάποιοι από εσάς θα δείτε ένα όνειρο σας να πραγματοποιείται ή θα βρείτε τρόπους για να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας. Το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Είστε συντονισμένοι με τη διαίσθηση σας και ξέρετε ενστικτωδώς τι πρέπει να κάνετε και πώς να φερθείτε ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν και θα έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα είναι συνοδοιπόρος στο μονοπάτι σας και θα υποστηρίζει τα βήματα σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον και να σχεδιάσετε το μέλλον σας από κοινού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!