GOOD LIFE

True story: Γιαγιά έκανε κομματάκια τα λεφτά της για να μην την κληρονομήσουν

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αυστρία, που έφυγε πρόσφατα από τη  ζωή, είχε κάνει ότι μπορούσε προκειμένου να μην αφήσει τίποτα στους κληονόμους της.

Η γυναίκα έκανε κομματάκια χαρτονομίσματα αξίας 1,1 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και όλα τα βιβλιάρια καταθέσεων που είχε σε διάφορες τράπεζες, προκειμένου να μην καταφέρουν να την κληρονομήσουν οι συγγενείς της.
Οι συγγενείς πραγματικά δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρήκαν τα κομματιασμένα χαρτονομίσματα και βιβλιάρια πάνω στο κρεβάτι, στο σπίτι της γυναίκας, μετά τον θάνατό της.
Ωστόσο δυστυχώς η επιθυμία της δεν έγινε πραγματικότητα, αφού οι αρχές της Εθνικής Τράπεζας της Αυστρίας είπαν πως θα αντικαταστήσουν τα χαρτονομίσματα αφού ταυτοποιηθεί η αξία τους και αποδείξουν οι συγγενείς την προέλευσή τους. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της εθνικής τράπεζας OeNB  είπε: " Ακόμα και αν οι κληρονόμοι βρήκαν μόνο σχισμένα χαρτονομίσματα και εφόσον αποδείξουν από που προέρχονται τα χρήματα φυσικά και μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε. Αλλιώς θα τιμωρούσαμε τους λάθος ανθρώπους". Θυμίζουμε πως η καταστροφή χρημάτων είναι αδίκημα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!