GOSSIP

"Χείμαρρος" ο Αλεξάνδρου - Πέταξε καρφιά για Χατζίδου - Παύλου και Χρηστίδου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time και εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος και εξαπέλυσε ευθέως τα βέλη του κατά της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και κατά της Ελένης Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού είπε πως δεν ισχύουν δημοσιεύματα που έλεγαν πως μαζί με την Τούνη θα έκαναν εκπομπή, που όμως ακυρώθηκε λόγω κόστους και τόνισε πως απλά συνομιλούν με κανάλια που θέλουν να αγοράσουν υλικό που ήδη έχουν αλλά πως ποτέ αυτές οι συζητήσεις δεν έφτασαν στο επίπεδο αμοιβών και κόστους, στην πορεία μίλησε με σκληρά λόγια για την Σίσσυ Χρηστίδου.


Ο ίδιος είπε πως περίμενε τουλάχιστον να τον πάρει ένα τηλέφωνο για να του πει πως φέτος δεν θα ήταν στην εκπομπή της και συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η Σίσσυ, είπε πως θα του τηλεφωνούσε μια Παρασκευή αλλά δεν το έκανε ποτέ, ούτε απάντησε στα μηνύματά του.


«Φαίνεται θα ήταν η Παρασκευή που έχει 27 ώρες και δεν ήρθε ποτέ»! είπε με ειρωνικό ύφος, ενώ πρόσθεσε «εσένα θα σου άρεσε το Σεπτέμβριο να μάθεις πως πρέπει να ψάξεις να βρεις δουλειά»; 


Φανερά εκνευρισμένος φάνηκε να είναι και τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, επειδή αν και είναι φίλοι του, δεν τον ενημέρωσαν πως στην εκπομπή τους εμφάνισαν το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του.
«Ήμασταν μαζί στις Μαλδίβες και μετά πας και κάνεις αυτό» ειπε εκνευρισμένος.


Τα λεγόμενά του προκάλεσαν μεγάλο χαμό στο πλατό της Φαίης, ενώ ο ίδιος άρχισε να στέλνει μηνύματα στην παρουσιάστρια, όταν η Φαίη, είπε τί της είχε πει δική της πηγή για τη συμφωνία με κανάλι που σχεδίαζε το ζεύγος Τούνη - Αλεξάνδρου.
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!