ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, ευαισθησία, κατανόηση και αποδοχή. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Βελτιώνονται οι σχέσεις, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι εξομολογήσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια θα δώσουν μία πιο ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Κριός

Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στον ηλιακό σου οίκο των κρυφών πραγμάτων και μπορεί να είσαι αρκετά ικανοποιημένη να κρατάς ένα χαμηλό προφίλ.  Αργότερα σήμερα ωστόσο, επιθυμείς περισσότερη σύνδεση με τους άλλους και τον κόσμο γύρω σου με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου.  Αυτή η διέλευση μπορεί να σε ενεργοποιήσει συναισθηματικά.  Παίρνεις το προβάδισμα εντελώς φυσικά και οι άλλοι σε ακολουθούν χωρίς πολύ σκέψη.  Ακόμη και με αυτή την υγιή αυτοσυγκέντρωση, έχεις καλή ενέργεια για σχέσεις και αλληλεπίδραση.  Είναι μια ζωτική στιγμή για δημιουργική ικανοποίηση και έκφραση στοργής και ανησυχίας. Βάλε στόχο να κάνεις ένα διάλειμμα από τις καθημερινές  απαιτήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον κοινωνικό σου τομέα που είναι μια καλή ενέργεια για σύνδεση, κοινωνικοποίηση και επαφή. Μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεσαι αναμνήσεις, προσωπικά συναισθήματα και σκέψεις.  Η ζωή στο σπίτι μπορεί να είναι πηγή ιδιαίτερης  ευχαρίστησης και ζεστασιάς.  Μπορείς να ανακαλύψεις πιο εύκολα δημιουργικές λύσεις σε οικογενειακά ή προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι και είναι μια καλή στιγμή για να γαλουχήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τα οικιακά σου έργα.  Αργότερα σήμερα η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, όπου θα παραμείνει μερικές μέρες , προκαλώντας την ανάγκη για λίγη περισσότερη ξεκούραση, ενδοσκόπηση και προβληματισμό.

Δίδυμοι

Οι ευθύνες είναι στο μυαλό σου καθώς ξεκινάς τη μέρα και μπορεί να είσαι σε θέση να λύσεις προβλήματα με δημιουργικούς τρόπους και να ορίσεις μακροπρόθεσμους στόχους.  Η Σελήνη περνά αργότερα σήμερα στον κοινωνικό σου τομέα, εφιστώντας την προσοχή σου σε χαλαρωτικές δραστηριότητες χωρίς πίεση.  Αυτή είναι μια απελευθερωτική επιρροή και μπορεί να αισθάνεσαι ενεργητική υποστηρίζοντας άλλους ή λαμβάνοντας υποστήριξη.  Οι άνθρωποι γύρω σου εκτιμούν το φυσικό προσωπικό σου στυλ περισσότερο απ’ το συνηθισμένο.  Είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για να μαθαίνεις και να το απολαμβάνεις.

Καρκίνος

Ίσως καταφέρεις να μετατρέψεις μια αγγαρεία σε ευχάριστη ενασχόληση σήμερα. Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς με άλλους, να διαμορφώσεις στόχους και να αισθάνεσαι αισιόδοξη για το που πηγαίνεις.  Η ορμή σου να γευτείς τη ζωή και να την εκτιμήσεις είναι ισχυρή.  Αισθάνεσαι αρκετά δημιουργική και λίγο πιο σίγουρη για την επιδίωξη των αναγκών και των επιθυμιών σου.  Τα πρακτικά θέματα μπορούν να πάνε εξαιρετικά καλά, ειδικά όσο προχωρά η μέρα και είσαι ειδική στο να βρίσκεις εφαρμόσιμες λύσεις στα προβλήματα.  Η μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη αργότερα σήμερα, αυξάνει τις φιλοδοξίες σου και την ορατότητα σου επίσης.

Λέων

Εστιάζεις πιο εύκολα σε ειδικά έργα, μελέτες ή μια στενή σχέση. Συνδέεσαι με κάποιον ή με ένα έργο με τρόπους ενδυναμωτικούς.  Όταν πρόκειται για συναισθηματικά και προσωπικά ζητήματα, έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα μέσα από το πρίσμα του ευσεβούς πόθου και μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνεις πλήρως πίσω από οποιαδήποτε συμπεράσματα βγάζεις.  Κάνε χώρο για να εμπλακεί πλήρως η διαίσθηση σου. θα διαπιστώσεις ότι θα μετακινηθείς από μια σχετικά σοβαρή προσέγγιση του κόσμου σε μια πιο πρακτική, πνευματώδη στάση αργότερα σήμερα, με τη μετάβαση της Σελήνης από τον τομέα της οικειότητας σου.

Παρθένος

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για συνεργασία με άλλους για ένα κοινό στόχο. Ωστόσο μπορεί να μην είναι εύκολο να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου ή χρόνο και χώρο για να κάνεις τη δουλειά σου σε σημεία.  Είσαι ιδιαίτερα συμπαθητική σήμερα και μπορεί να διαπιστώσεις ότι επηρεάζεσαι περισσότερο ή είσαι ευαίσθητη στα σχόλια των άλλων.  Έχεις περισσότερο ανταγωνισμό, φωτιά και ενέργεια στην αίσθηση της φύσης σου και η ερωτική σου ζωή μπορεί να το αντικατοπτρίζει αυτό.  Η απαλλαγή από το άγχος μέσω σωματικών ή δημιουργικών δραστηριοτήτων μπορεί να είναι εξαιρετική για εσένα.

Ζυγός

Μπορεί να είσαι πολύ συγκεντρωμένη στο χειρισμό της πρακτικής ή της επαγγελματικής πλευράς της ζωής σου πολύ σήμερα.  Η επιθυμία να βελτιωθείς και να αναπτυχθείς είναι έντονη και ακόμη και με πρακτική εστίαση φέρνεις δημιουργικότητα, διασκέδαση και γοητεία σε ότι σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί να βρεις άλλους ιδιαίτερα συνεργάσιμους και μπορεί να αναζητήσεις ιδιαίτερη προσοχή, συνεργασία ή συντροφικότητα.  Το να προσεγγίζεις άλλους και να αναλαμβάνεις την ηγεσία ή την πρωτοβουλία φέρνει ανταμοιβές και γίνεται όλο και πιο φυσικό όσο εξελίσσεται η μέρα.  Η εκτίμηση ενός φίλου μπορεί να σε παρακινήσει να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις και οι κοινωνικές σου ανάγκες να εστιαστούν πιο έντονα.

Σκορπιός

Το χάρισμα σου είναι δυνατό σήμερα και μέρος της έκκλησης σου αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με κάποιο μυστήριο, καθώς κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.  Οι άλλοι τείνουν να ακολουθούν το παράδειγμα σου ή συρρέουν κοντά σου για συμβουλές.  Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για διασκέδαση και παιχνιδιάρικη, συνεργατική διάθεση.  Καθώς η μέρα προχωρά προτιμάς να μην μένεις αδρανής και είσαι έτοιμη να το ρίξεις στη δουλειά.  Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ευχαρίστησης, της δουλειάς και της υγείας σου αργότερα σήμερα, μετατοπίζοντας τη συναισθηματική εστίαση σε καθημερινές υποθέσεις και προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης για τις επόμενες δύο μέρες.

Τοξότης

Η δημιουργική ενέργεια είναι μαζί σου για να μάθεις νέα πράγματα και να αυξήσεις τις γνώσεις σου.  τα προσωπικά ενδιαφέροντα είναι πλούσια και είσαι έτοιμη να ρίξεις τον εαυτό σου σε αυτά.  Αργότερα σήμερα η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία σου να ολοκληρώσεις τα πράγματα.  Μπορεί να σου αρέσει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ρομαντικό σύντροφο ή σε ένα δημιουργικό έργο, αναλαμβάνεις την ηγεσία και φροντίζεις ειδικά άτομα και έργα στη ζωή σου.  Εάν έχεις μείνει στάσιμη, αυτή μπορεί  να είναι μια στιγμή για να απελευθερώσεις λίγη δημιουργικότητα και να κάνεις κάτι λίγο διαφορετικό.

Αιγόκερως

Η μέρα μπορεί να είναι αρκετά εστιασμένη στις ιδέες, καθώς η φαντασία σου είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή, αλλά η πειθαρχία μπορεί προσωρινά να λείπει.  Ωστόσο η ανάγκη για καλή παρέα και ενδιαφέρουσες εμπειρίες μπορεί να σε παρακινήσει για δράση.  Μπορεί να απολαύσεις ευκαιρίες για να συνδεθείς μέσω γνωριμιών ή ομάδων ή μπορεί να βρεις ευχαρίστηση και έμπνευση μέσω της ανταλλαγής και της μάθησης.  Αργότερα σήμερα νιώθεις ότι χρειάζεσαι περισσότερη άνεση, εξοικείωση και ησυχία με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου.

Υδροχόος

Προσεγγίσεις και λύνεις προβλήματα που φαίνονται κάπως υπερβολικά συντριπτικά ή δύσκολα τις άλλες μέρες με ισχυρότερη διαίσθηση σήμερα.  Θα μπορούσες να απολαύσεις ειδικές δραστηριότητες ή συνομιλίες.  Λίγος ανταγωνισμός ή μια συναρπαστική πιθανότητα μπορεί να σε παρακινήσει να δώσεις λίγα περισσότερα.  Αργότερα σήμερα, ο ρυθμός αυξάνεται σε νοητικά επίπεδα με την κίνηση της Σελήνης  στον τομέα της επικοινωνίας σου.  Επιδίωξε να αξιοποιήσεις μερικά από τα ελαφρύτερα στοιχεία αυτής της διέλευσης της Σελήνης και απόλαυσε μερικές εύκολες συνομιλίες ή εκτροπές που σε βοηθούν να χαλαρώσεις, αλλά μην αγνοήσεις τυχόν εντάσεις που έρχονται τώρα στην επιφάνεια, καθώς μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιο σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και επιθυμείς έντονα να αισθανθείς πιο συναισθηματικά συνδεδεμένη με τον κόσμο γύρω σου.  Η εσωτερική σου αυτοπεποίθηση ενισχύεται.  Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι ζεστές και βοηθητικές.  Υπάρχει ευκολία και μια φυσική, ζεστή αίσθηση σε οικεία θέματα, καθώς και μια αίσθηση γαλήνης και αποδοχής του εαυτού σου, κάτι που είναι ελκυστικό για τους άλλους.  Η μετακίνηση της Σελήνης στο τομέα των πόρων σου αργότερα σήμερα, τείνει να τακτοποιεί  τα συναισθήματα σου, καθώς τα νιώθεις λιγότερο επίμονα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!