GOSSIP

Δείτε πλάνα από τη βάφτιση και το γλέντι για το γιο των Τούνη - Αλεξάνδρου

Τον εννέα μηνών γιο τους βάφτισαν χθες, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο μικρός τους πήρε το όνομα, Πάρης, με νονούς την Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα. Η τελετή της βάφτισης αλλά και το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε, έγιναν σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη, με την γνωστή influencer να κάνει σχετικές αναρτήσεις, παρουσιάζοντας τον στολισμό αλλά και τις λεπτομέρειες της ξεχωριστής ημέρας.

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου βρέθηκαν συγγενείς αλλά και αρκετοί φίλοι. Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νικηφόρος με τον Γιώργο Βελισσάρη.

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής, οι προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν στον χώρο διασκέδασης εντός του κτήματος, προκειμένου να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στο μεγάλο πάρτι αγκαλιά με τον γιο τους, Πάρη και τους κουμπάρους τους.

 

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι απόλαυσαν το γεύμα με το μενού που επέλεξε το ζευγάρι για την περίσταση, ενώ σειρά είχε το ξέφρενο πάρτι με μουσική, χορούς και τον Νικηφόρο να τραγουδά επί σκηνής για την βάφτιση του Πάρη!

Η Ιωάννα Τούνη έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε:

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!