ΖΩΔΙΑ

Την προσεχή εβδομάδα 4 ζώδια θα κάνουν... ξεκαθαρίσματα και αλλαγές

Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου θα ταρακουνήσει συθέμελα τα συναισθήματα μας και θα μας δώσει τις ευκαιρίες να αφήσουμε πίσω ό,τι μας εξαντλεί, μας κουράζει και μας υπονομεύει και να επικεντρωθούμε σε ό,τι μας γεμίζει και μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. 

Στο asibiliou.gr διαβάσαμε ποια είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείτε στο σπίτι, στην οικογένεια και στις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Μπορεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, να τον ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις ή μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά μια χωροταξική αλλαγή. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση και να βρείτε άλλο σπίτι, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως θελήσετε με αυτό το φεγγάρι να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα που σας είχαν λείψει ή να σας βγουν ανασφάλειες ή φόβοι για τις οικογενειακές σας σχέσεις και να εκφράσετε τις διαφωνίες σας με άκομψο τρόπο και τελικά να πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Προσπαθήστε να μην επιβάλλετε τα θέλω σας στους άλλους, διότι οι υγιείς σχέσεις δεν χτίζονται με διαταγές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές δυσκολίες που θα δημιουργηθούν. Υπάρχει και η περίπτωση ξαφνικά να κορυφωθεί μια διαφωνία στο σπίτι και να θέλετε να απομακρυνθείτε από άτομα με τα οποία συμβιώνετε ή να απαλλαγείτε οριστικά από ενοχλητικούς συγκατοίκους ή γείτονες που σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και σας καταπιέζουν. Ή μπορεί στη δουλειά να δέχεστε πολλές πιέσεις από συνεργάτες που σας σπάνε τα νεύρα και ίσως απαιτούν από εσάς πράγματα που δεν έχετε συμφωνήσει και να γίνεστε έξαλλοι. Επειδή η κατάσταση θα είναι τεταμένη και εσείς θα θέλετε να ξεφύγετε από όλα και όλους, πριν αφήσετε πίσω σας καμένη γη, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμίσει για να πάρει και τις σωστές αποφάσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε με κάποιον τρόπο από ό,τι σας προκαλεί τοξικότητα και σας πιέζει, χωρίς όμως να λειτουργήσετε παρορμητικά και να πείτε λόγια που δεν θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 στο ζώδιο σας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και σας βοηθά να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας είτε στην καριέρα είτε στην προσωπική σας ζωή. Αυτό το φεγγάρι όμως είναι μια δύσκολη εξίσωση, γιατί είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους, τα άγχη και να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση σας. Μπορεί να νιώσετε πιέσεις, να μετανιώνετε για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος ή κάποιες αποκαλύψεις να σας προβληματίσουν και σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που πήρατε. Ίσως και κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας με τα λόγια ή τις πράξεις του πυροδοτήσει τις ανασφάλειες σας ή μπορεί να σας ασκήσει κάποιου είδους κριτική που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για πολλά και με αφορμή αυτό να ξεκινήσετε την προσωπική σας αξιολόγηση και να κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως προκαλέσουν πόνο. Όμως θα πρέπει να πάρετε αυτές τις αποφάσεις σας και να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει και όποιον δεν σας εκτιμά. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Νέα Σελήνη να αλλάξετε συνήθειες που σας κουράζουν και σας εξαντλούν και δώστε προσοχή σε υγεία και σχέσεις. Το μέλλον δεν είναι πίσω σας, αλλά μπροστά σας και θα το κερδίσετε μόνο αν είστε καλά με τον εαυτό σας. Οπότε πιστέψτε ξανά σε εσάς, ορίστε τους νέους στόχους σας για το μέλλον και βγείτε μπροστά. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όμως, μην κάνετε αφελή και μη πραγματοποιήσιμα όνειρα και μην θέτετε στόχους απρόσιτους, διότι θα χάσετε και χρόνο και την αυτοπεποίθηση σας. Να είστε γειωμένοι και ρεαλιστές και να κυνηγάτε το εφικτό.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ανησυχείτε περισσότερο από ποτέ για την επαγγελματική σας εικόνα, τη φήμη σας, τη σχέση σας με τους ανωτέρους σας και την κοινωνική σας θέση και είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αφού πια φτάσατε στα όρια σας. Δεν αντέχετε άλλη πίεση, άλλη αμφισβήτηση, αλλά και να κάνετε συνεχώς εσείς πίσω για μην διαταραχθεί η αρμονία γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που είναι σε αντίθεση με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα σας ζητά να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα πρώτα μέσα σας και έπειτα στους άλλους. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας τόσο πιο εύκολα μπορείτε να τους επιτύχετε, αρκεί να μην είστε παρορμητικοί, βιαστικοί και εγωιστές. Η εμπλοκή του Πλούτωνα μπορεί να φέρει προβλήματα, απωθημένα, εμμονές και εντάσεις και να ξύνετε τα νύχια σας για καβγά. Ίσως αισθανθείτε απογοητευμένοι, φορτισμένοι και πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και να ξεσπάτε με άσχημο τρόπο στους γύρω σας. Όμως αυτό είναι που δεν πρέπει να κάνετε, διότι οι ρήξεις θα είναι έντονες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ως ακίνητο είτε θα υπάρχει πίεση και στο οικογενειακό περιβάλλον και θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και ότι όλοι κάτι απαιτούν από εσάς και θα πνίγεστε. Προσέξτε όμως, διότι οι εκρήξεις μπορεί να φέρουν αντιδράσεις και μάλιστα πάρα πολύ έντονες και ξαφνικά το σπίτι ή το γραφείο να μοιάζουν με εμπόλεμη ζώνη. Και επειδή ο Ουρανός, ο πλανήτης των «εκπλήξεων» είναι πολύ ενεργός, ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Υπάρχει η περίπτωση να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε εσείς αλλαγές, ή μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τις αποφάσεις άλλων είτε στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή που μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα σας. Όμως επειδή με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο συχνά επικρατεί το συναίσθημα και όχι η λογική, μην λαμβάνετε βιαστικές αποφάσεις και μην έχετε παρορμητικές αντιδράσεις. Ό,τι και αν συμβεί μην χάνετε την αισιοδοξία σας, τα καλά είναι μπροστά σας αφού μόλις κλείσετε κάποιους κύκλους θα έχετε ευκαιρίες για την ανάπτυξη σας. Με τη Νέα Σελήνη είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση ή να έχετε κάποια ιδέα ξαφνικά που να σας λύσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Καρκίνου και σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα, δεν θέλετε ό,τι περισσεύει, αλλά θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το φεγγάρι αυτό φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ζητά να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα πράγματα και να επανέλθει η ηρεμία στη ζωή σας. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσετε κάτι ή να επισημοποιήσετε μια κατάσταση και να δεσμευτείτε περισσότερο εσείς το ξέρετε καλύτερα, αφού τώρα θα διεκδικήσετε αυτό που θέλετε ανάλογα και με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αν λοιπόν βιώνετε συνθήκες ασφυξίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έντονη συναισθηματική πίεση και θα κάνετε την επανάσταση σας. Επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας, ίσως έρθουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που μέχρι κρύβατε κάτω από το χαλάκι και πλέον θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Θα εκφράσετε όλα τα παράπονά σας και ίσως να μην το κάνετε με ευγένεια, αλλά με βίαια ξεσπάσματα, σκληρή γλώσσα και ίσως χρησιμοποιήσετε χειριστικά και εξουσιαστικά παιγνίδια, ελεγκτικές συμπεριφορές, εμμονικές δράσεις και αποκαλύψεις μυστικών. Όλα αυτά είναι μέσα στα σενάρια των ημερών, είτε από εσάς είτε από τον σύντροφο σας και τα άτομα που συνεργάζεστε, διότι υπάρχει και η περίπτωση οι άλλοι να σας ζητήσουν τα ρέστα και να σας κολλήσουν στον τοίχο και επειδή εσείς δεν θα έχετε καμία όρεξη για διαπραγματεύσεις, να χτυπάτε το μαχαίρι στο κόκαλο. Επίσης, μπορεί να γίνουν ξαφνικές αποκαλύψεις και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον σχέσεων και συνεργασιών ή κάποιες αλλαγές να φέρουν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω. Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι αλλαγές που έρχονται είναι μόνο για καλό, έστω και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!