GOOD LIFE

Τα tips που ίσως δεν ξέρετε πως βοηθούν στο να μυρίζετε υπέροχα

Το να μυρίζει κανείς όμορφα ή να εισπράττει σχόλια πως έχει μια υπέροχη δική του χαρακτηριστική οσμή, είναι σίγουρα κολακευτικό, αλλά δεν είναι απλό το να συμβεί, αφού δεν αρκεί να ψεκάζεστε με αρώματα ή απλά να προσέχετε την προσωπική υγιεινή σας.

 Υπάρχουν ορισμένες συνήθειες που μπορείς να εντάξεις στην ρουτίνα σου, ώστε ο κόσμος να μην μπορεί παρά να σταματήσει και να σε ρωτήσει τι άρωμα φοράς, επειδή μυρίζεις τόσο υπέροχα.

Πιες αρκετό νερό

Το νερό είναι, όντως, ζωτικής σημασίας. Πίνοντας πολύ νερό, δεν αφήνεις στον οργανισμό σου περιθώρια να αφυδατωθεί. Αυτό, βοηθάει με την φυσική σου μυρωδιά, αφού, η αφυδάτωση κάνει τις άσχημες οσμές πιο δυνατές. Βάλε ως προτεραιότητα την ενυδάτωσή σου, λοιπόν!

Πρόσεχε την διατροφή σου

Είναι γνωστά τα πολλαπλά οφέλη της σωστής διατροφής. Ένα, φυσικά, από αυτά είναι και η βελτίωση της σωματικής μυρωδιάς. Όταν τρως “καθαρά” και τροφές πλούσιες σε προτεϊνες, βοηθάς τον οργανισμό σου να μυρίζει καλύτερα. Τα φρούτα και τα λαχανικά, λοιπόν, θα έπρεπε να παίζουν μεγάλο ρόλο στην διατροφή σου, αφού διατηρούν το σώμα σου υγιές και καθαρό.

Δες επίσης:Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για μία διατροφή βασισμένη στα λαχανικά!

Διάλεξε το σωστό άρωμα

Κάτι που αγνοέι πολύς κόσμος, είναι το πως δεν ταιριάζουν όλα τα αρώματα σε όλους. Κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος και διαφορετικός, γι’αυτό και κάθε άρωμα αποδίδει διαφορετικά. Πρέπει, μετά από έρευνα φυσικά, να βρεις ένα άρωμα που σου ταιριάζει και σε αναδεικνύει. Πρόσεχε, βεβαίως, να το τοποθετείς στα σωστά σημεία που το κάνουν να διαρκεί και βοηθούν την έντασή του- στα σημεία που νιώθεις τον παλμό σου, δηλαδή.

 

Ψέκασε την χτένα σου με άρωμα

 Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στο να μυρίζεις όμορφα, είναι τα μαλλιά σου. Απόφυγε να ψεκάζεις οποιοδήποτε άρωμα κατευθείαν στο κεφάλι σου, καθώς αυτό μπορεί να είναι πολύ τοξικό για την περιοχή. Αντίθετα, ψέκασε την χτένα σου και χτένισε τα μαλλιά σου αμέσως. Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει, αφού θα προσθέτει στον συνολικό σκοπό σου.

Ρίξε άρωμα στην ντουλάπα σου

Αυτό είναι το κλειδί για να αποκτήσεις αυτό που λέμε “χαρακτηριστικό άρωμα”. Πρέπει, λοιπόν, τα ρούχα σου να συμβάλλουν σε αυτό. Για να μην ψεκάζεις καθε ρούχο με τις ώρες, όμως, καλύτερα μια φορά την εβδομάδα να ψεκάζεις όλη σου την ντουλάπα. Έτσι, όταν κάποιος μυρίζει το άρωμα αυτό σε οποιαδήποτε περίσταση, θα είναι πια αναγκασμένος να σκεφτεί εσένα!

Προσάρμοσε τα λάδια και τις λοσιόν σου

 Αντί να πάρεις λοσιόν ή λάδι σώματος που έχουν ήδη το δικό τους άρωμα, μπορείς να βρεις επιλογές που είναι άοσμες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αναμείξεις το άρωμα σου μαζί τους, έτσι ώστε να ενισχύσεις την χαρακτηριστική μυρωδιά. Αυτό, ενώ παράλληλα διατηρείς την επιδερμίδα σου υγιή και ενυδατωμένη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!