ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, η διαίσθηση θα είναι έντονη, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση, θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η υπερβολή σε χαρακτηρίζει σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσοχή στην αλαζονεία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι. Ιδιαίτερα το βράδυ φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η υπέρμετρη φιλοδοξία μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην επίτευξη των στόχων σου. Φρόντισε να προσπαθήσεις για αυτά που θέλεις να καταφέρεις καθώς τίποτα δεν θα σου δοθεί με ευκολία. Πιθανές επαγγελματικές ευκαιρίες χρειάζονται πολλή προσπάθεια από την πλευρά σου για να είναι επιτυχημένες.

Η έντονη τάση ανεξαρτησίας σε χαρακτηρίζει και μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι απολαμβάνεις τη μοναξιά σου και σου προκαλούν νευρικότητα οι επαφές με νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η κοινωνική καταξίωση έρχεται σε πρώτο πλάνο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεχωρίσεις στο περιβάλλον που κινείσαι. Παράλληλα όμως δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς καταπίεση και οι αντιδράσεις σου θα το δείξουν ξεκάθαρα. Προσοχή γιατί ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να φαίνονται υπερβολικές όμως είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο μέσα από την προσπάθεια θα καταφέρεις το καλύτερο για εσένα. Προσπάθησε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στην καριέρα σου θεωρώντας ότι καταπιέζεσαι με νέα δεδομένα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν.

Οι πολλές υποχρεώσεις και οι προβληματισμοί για την καριέρα σου επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση και μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και εντάσεις. Φρόντισε να μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου στο ταίρι σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικά σχέδια και δεν αφήνεις περιθώριο για να μπει το φλερτ στη ζωή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η αισιοδοξία κάνει την εμφάνισή της όμως φαίνεται να μετριάζεται από τη λογική και την διάθεση να προχωρήσεις σε μελλοντικούς στόχους κάνοντας πράξεις. Μην επιτρέψεις σε υπέρ φιλόδοξες προσπάθειες να κυριαρχήσουν καθώς τότε θα αφεθείς και δεν θα καταβάλεις την απαιτούμενη προσπάθεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η στιγμή να πάρεις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις αρκεί να είσαι αποφασισμένος να προσπαθήσεις και να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις. Να θυμάσαι πως ότι φαίνεται εύκολο δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν αποκλείεται να εμπλακείς με αυτό τον τρόπο σε μη ρεαλιστικές καταστάσεις.

Η ανάγκη για περιπέτεια και πρωτότυπες καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση στη σχέση σου καθώς αιφνιδιάζει στο ταίρι σου με τη συμπεριφορά σου. Ο αδέσμευτος ξαφνικές γνωριμίες καλείσαι να διαχειριστείς που φέρνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες του παρελθόντος, η νευρικότητα κάνει την εμφάνισή της.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια. Η καχυποψία κυριαρχεί και επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να μην χάσεις τη λογική σου γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες και θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις τις παρούσες συνθήκες στην επαγγελματική σου ζωή για να επιτυχείς τους στόχους σου. Προσοχή σε υπέρμετρη φιλοδοξία και αμετροέπεια καθώς θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και υπερβολές. Οι επιλογές σου πρέπει να γίνουν με ρεαλιστικούς όρους.

Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς οι ανασφάλειες μπορεί να σε κατακλύσουν και να δημιουργήσει εντάσεις. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να κλειστείς στον εαυτό σου φοβούμενος για νέες επαφές που εγείρουν έντονα συναισθήματα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Προσοχή σε νευρικότητα και ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σου. Δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στον περίγυρο και αυτό είναι κάτι που θα οδηγήσει στα άκρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιθέσεις που αναπτύσσονται στις συνεργασίες μπορεί να σε προβληματίσουν και να προκαλέσουν αποστάσεις. Είναι σημαντικό να θέσεις τα όριά σου, όπως και να είσαι δεκτικός σε πιθανές επιθυμίες των συνεργατών σου. Να θυμάσαι ότι οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν δεν θα βοηθήσουν στην ομαλή πορεία των επαγγελματικών σου.

Δεν αποκλείεται να γίνει σκληρός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου και αυτό θα προκαλέσει κατήφεια. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσέξεις την ένταση που εκπέμπεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η εξέλιξη της επικοινωνίας μπορεί να σε απογοητεύσει προσωρινά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ένταση μπορεί να επικρατήσει στην καθημερινότητα καθώς οι ανατροπές στο πρόγραμμά σου σε γεμίζουν εκνευρισμό. Συγκράτησε τους  υψηλούς τόνους για να μην υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά καθώς έχεις την τάση να εκδηλώνεις άμεσα τους φόβους σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μετριοπαθής θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να κληθείς να πάρεις αποφάσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις και να βρεθείς εκτεθειμένος λόγω των επιλογών σου. Η ένταση στη δουλειά μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και απομάκρυνση από συναδέλφους σου.

Οι υπερβολικές ανασφάλειες μπορεί να θορυβήσουν τη σχέση σου καθώς εκδηλώνεις με έντονο τρόπο κτητικότητα και ζήλια. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς αυτό που σε προβληματίζει έντονα είναι το αν θα έχεις το απόλυτο δέσιμο μαζί του.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η αισιοδοξία και η χαρά βοηθούν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες όμως είναι βέβαιο ότι δεν είσαι ανέμελος. Προσοχή σε υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς η έπαρση δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξει ομαλότητα στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Υπέρμετρες φιλοδοξίες κατακλύζουν τις συνεργασίες σου και μπορεί να οδηγήσουν σε μη ρεαλιστικές επιλογές που τελικά δεν θα είναι αποτελεσματικές. Οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και μπορεί να ανατραπούν δημιουργώντας ανασφάλεια που επηρεάζει σημαντικά την διάθεσή σου.

Η υπεραισιοδοξία μπορεί να δώσει ανάσες στη σχέση σου και να δημιουργήσει ευχάριστη ατμόσφαιρα, προσοχή στην αμετροέπεια που θα ξενίσει το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κράτησε το μέτρο για να μην απογοητεύσεις με την συμπεριφορά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η επαφή με τα πρόσωπα της οικογένειας είναι σημαντική για εσένα, όμως φαίνεται να αναλαμβάνεις ευθύνες και αυτό να σε πιέζει ψυχολογικά. Η καθημερινότητα έχει υπερβολικούς ρυθμούς αλλά δεν είσαι διατεθειμένος να τους ακολουθήσεις γιατί η νωχελικότητα κυριαρχεί και σε καθοδηγεί σήμερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σε προβληματίζουν όμως είναι βέβαιο ότι σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ανταποκριθείς όπως πρέπει. Η τεμπελιά μπορεί να οδηγήσει στο να αφήσεις πράγματα στην άκρη, να θυμάσαι όμως ότι αυτά θα λειτουργήσουν πιεστικά για εσένα την επόμενη μέρα.

Ο εκνευρισμός στην προσωπική σου ζωή δεν θα βοηθήσει να υπάρξει ομαλότητα και αρμονία δημιουργώντας καβγάδες και εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος πιθανά να μην έχεις διάθεση για επικοινωνία με νέα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι έντονα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είναι έντονη διάθεση για να ασχοληθείς και να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου. Παίρνεις δύναμη από τις συζητήσεις μαζί τους. Παράλληλα δίνεις με ωριμότητα τις συμβουλές που μπορεί να σου ζητήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα δημιουργούν εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν στα επαγγελματικά σου καθώς σου δίνονται ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις προσπαθώντας πολύ. Η σκληρή δουλειά απαιτείται για να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες, πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου.

Αξιοποίησε την διάθεση για επικοινωνία για όμορφες συζητήσεις με το ταίρι σου και μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστεί της από την επαφή νέου προσώπου με εσένα, οι σπασμωδικές αντιδράσεις μπορεί να ενοχλήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η διάθεση να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειας είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει στην ημέρα αποφεύγοντας έτσι πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να μην γίνεσαι υπερβολικός λόγω της έντονης κυκλοθυμίας και να προστατεύσεις τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα που σου δίνουν πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να ιεραρχήσεις διαφορετικά τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Το να βρεις το σωστό πλαίσιο θα σε βοηθήσει στο να ανταποκριθείς στις σημερινές απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε εκνευρίζουν ανατρέποντας τα σχέδιά σου.

Η ανάγκη για να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου μπορεί να ανατραπεί λόγω του εγωισμού και του πείσματος που θα σε φέρουν τελικά σε δύσκολη θέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή σου, φρόντισε να συγκρατήσεις την ένταση που εκδηλώνεις λόγω φόβων και ελλείμματος αυτοπεποίθησης. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο καθώς διεκδικείς να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι σημαντικό να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις χωρίς να δημιουργήσεις προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βάζεις στόχους σε όλα τα επίπεδα και είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να τους πετύχεις. Καλά θα κάνεις να περιμένεις και ανατροπές ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες καθώς αυτές είναι που θα αποκαλύψουν συμπεριφορές συνεργατών που θα σε ενοχλήσουν έντονα.

Δεν αποκλείεται να γίνεις απολύτως και σκληρός με το ταίρι σου επιδιώκοντας να τραβήξεις την προσοχή, είναι ο λάθος τρόπος και θα κοστίσει στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος βρίσκεσαι σε περισυλλογή και πιθανά να απομακρυνθείς από πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα ώστε να σκεφτείς τι θέλεις στην προσωπική σου ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η έντονη εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από όλους. Οι σκέψεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου ανακινούν ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου. Μην επιτρέψεις στην απογοήτευση να κυριαρχήσει καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να μείνεις μακριά από ότι σε πληγώνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε υπερβολές και περιττά έξοδα που θα στοιχίσουν στον προϋπολογισμό σου καθώς η ανάγκη να ξεπεράσεις την περίεργη ψυχολογία σου μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες. Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής έχοντας μετρό καθώς αυτό θα σε ικανοποιήσει περισσότερο στο τέλος της ημέρας.

Ξεσπάσματα και συναισθηματικές υπερχείλισης μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα στη σχέση σου. Φρόντισε να μην εκτονώνεις την κακή διάθεση που έχεις στο ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να αφεθεί και αυτό μπορεί να στοιχίσει σε πιθανή επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!