ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν μια όμορφη εβδομάδα γεμάτη... έρωτα

H αρχή της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη σίγουρα δεν βλάπτει ιδιαίτερα τις πιθανότητές μας στον τομέα του έρωτα, και μπορεί να διαπιστώσουμε ότι όλο το διάστημα 29 Μαΐου – 4 Ιουνίου 2023, έρχεται με γλυκές εκπλήξεις, ειδικά για τα τρία ζώδια που είναι τα πιο τυχερά και τολμηρά στον έρωτα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, στα μέσα της εβδομάδας φέρνει θετικές σκέψεις, όπως ακριβώς και το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το ίδιο διάστημα. Με λίγα λόγια αυτή η εβδομάδα είναι άκρως ερωτική για τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου:

Λέων

Αν και τίποτα δεν είναι πραγματικά τόσο διαφορετικό στη ζωή σας, υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να παρατηρήσετε και θα βοηθήσει την ψυχολογία σας: η ερωτική σας ζωή είναι … ανέμελη. Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ τα δράματα και τις έντονες σκηνές που η ηρεμία σάς φαίνεται παράξενη. Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποιον χωρισμό, αλλά σε γαλήνη. Δεν υπάρχουν δράματα, δεν υπάρχουν σκηνές, δεν υπάρχουν υπερβολές. Από καμία πλευρά. Δεν είναι υπέροχο;

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει να νιώθετε τόσο ευγνώμονες για όσα έχετε, ενώ υπάρχει μια νέα νότα στην ερωτική σας σχέση που σας εκπλήσσει. Θα δείτε κάτι στο σύντροφό σας που δεν ξέρατε ότι υπήρχε, ή μάλλον, υποψιαζόσασταν ότι το είχε μέσα του, αλλά θεωρούσατε ότι ήταν πολύ αργά για να το καλλιεργήσετε. Ο σύντροφός σας φαίνεται να έχει ωριμάσει και πλέον να σας στηρίζει πολύ. Μπορείτε επίσης να αισθάνεστε αρκετά ελεύθεροι ώστε να μην χρειάζεται να δίνετε προσοχή στο σύντροφό σας όλο το εικοσιτετράωρο. Είναι σαν η σχέση σας να έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο και οι δυο σας να νιώθετε τόσο ασφαλείς ο ένας στην αγάπη του άλλου που η ανησυχία και η ανασφάλεια απλά σβήνουν.

Αιγόκερως

Το να ξαναερωτευτείτε τον σύντροφό σας είναι μάλλον το τελευταίο πράγμα που πιστεύατε ότι θα κάνατε ποτέ, και όμως, ιδού, αυτό συμβαίνει από τις 29 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2023. Πρόκειται για μια συναρπαστική και τυχερή εβδομάδα για εσάς, καθώς σας επιτρέπει να καταλάβετε αν όλα αυτά είναι αληθινά ή αν αυτή η «νέα ερωτική στάση» είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Πλέον κάθε δυσκολία μοιάζει μικρή και νιώθετε πως ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας είναι το στήριγμά σας. Όσο ποιητικό κι αν ακούγεται αυτό, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι διελεύσεις ευθυγραμμίζονται για να φέρουν εσάς και το ταίρι σας ξανά κοντά.

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!