GOSSIP

H Βρισηίδα έψαξε τη βαλίτσα του Μαρτίκα και μάλλον έπαθε σοκ με αυτό που είδε

Στην αγκαλιά της αγαπημένης του Βρισηίδας Ανδριώτου έχει πλέον επιστρέψει ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και η χαρά και των δυο δείχνει να είναι απερίγραπτη.

Ο φαρμακοποιός που βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση 12 φορές, παρέμεινε για μήνες στον Άγιο Δομίνικο, μακριά από την αγαπημένη του, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς λίγες μόνο ημέρες μετά την πρεμιέρα του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης.


Ο Μαρτίκας, έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα και φυσικά τον υποδέχτηκε η Βρισηίδα, ενώ το ζευγάρι βγήκε παρέα με τους Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρο Δήμα.


Και σήμερα η Βρισηίδα, μας έδειξε μέσω story πως άνοιξε τις αποσκευές του Μαρτίκα, και σε ένα σακίδιο που έφερε από τον Άγιο Δομίνικο, είδε κάτι που της προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.


Ο Σπύρος, έχει φέρει ως αναμνηστικά τα παγούρια, τα ξύλινα πιάτα που είχε στο Survivor All Star, αλλά και κοχύλια ακόμα και πέτρες από την  παραλία και σε όλα τα αντικείμενα πάνω τους ο ίδιος έχει γράψει το δικό του όνομα και της αγαπημένης του ζωγραφίζοντας και καρδούλες!


«Φαίνεται πως όλο αυτόν τον καιρό ήμουν στο Survivor All Star και δεν το ήξερα....» είπε η Βρισηίδα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!