GOSSIP

Ο μπαμπάς του Βασάλου έκανε... spoiler πως ο γιος του θα βγει στον τάκο;

Ο Γιάννης Βασάλος, είναι ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου και φυσικά παρακολουθεί το Survivor All Star για να καμαρώνει το γιο του, αλλά τώρα ο κύριος Γιάννης που εδώ και δεκαετίες ασχολείται με το bodybuilding, μάλλον άθελα του, φαίνεται να "πρόδωσε" πως ο γιος του θα βρεθεί υποψήφιος για αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο.

Το βράδυ της Κυριακής 28/5 το Survivor All Star επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με ένα νέο επεισόδιο, αλλά σε αυτό, είδαμε πως ο Λιανός αιφνιδίασε τους παίκτες αφού τους ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνίζονταν για την ασυλία, αλλά για να κερδίσουν ένα ακόμη αυτοκίνητο, το οποίο τελικά κέρδισε η Σταυρούλα.


Σήμερα Δευτέρα 29/5 και μολονότι ακόμα δεν έχει προβληθεί το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο πατέρας του Βασάλου, μάλλον "πρόδωσε" όχι μόνο την ήττα της ομάδας του γιου του αλλά και το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος θα βγει στον τάκο.

«Ημέρα υποψηφιότητας για τον Κωνσταντίνο. Σήμερα στηρίζουμε όλοι Κωνσταντίνο Βασάλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Να αναφέρουμε πάντως πως σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν η μπλε ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και όντως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!