ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 28 Μαΐου 2023

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι μία δύσκολη όψη, ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να είναι αρνητικός, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στην απογοητευτική πλευρά των καταστάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, την εμφάνισή τους θα κάνουν εμπόδια, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Φρόντισε να περιορίσεις εκρηκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα το φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα για να μπορέσεις να διατηρήσεις την ομαλότητα στις φιλικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συμφωνίες και θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με τράπεζες έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς έξυπνα και αποδοτικά για εσένα. Η συγκρουσιακή διάθεση δεν θα βοηθήσει στο να είσαι αποτελεσματικός και να κατακτήσεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Προσοχή γιατί θα ανατρέψεις όλες σου τις προσπάθειες.

Η ανάγκη για απόλυτο έλεγχο στη σχέση σου έρχεται σε κόντρα με την επιθυμία για ελευθερία κινήσεων επηρεάζοντας σημαντικά τη συμπεριφορά και την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα πρόσωπα που μπορεί να επικοινωνήσουν, καθώς δεν μπορείς να κατασταλάξεις τι πραγματικά θέλεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορείς να βρεις τις απαιτούμενες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας να αντιληφθείς τι θέλουν οι γύρω σου. Είναι θετικό ότι δεν ξεχνάς τις προσωπικές σου ανάγκες και βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό θα βοηθήσει να οριοθετήσεις καλύτερα τη σχέση σου και αυτά που θέλεις από τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση για συμβιβασμούς πρωταγωνιστεί στις συνεργασίες σου και μπορείς να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια για να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει σε νέους δρόμους άκρως αισιόδοξους για την επαγγελματική σου ζωή.

Οι στιγμές με το ταίρι σου προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και γαλήνη. Αξιοποίησε το χρόνο για να ξεπεράσεις ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να απολαύσεις τα έντονα συναισθήματα που δημιουργούνται. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που ανεβάζει το κέφι και σε βοηθά να δεις την θετική πλευρά της ζωής.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι εμμονές να τακτοποιήσεις δουλειές της καθημερινότητας εμφανίζονται με δυναμισμό και κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει η άσκηση. Ασκώντας το σώμα βοηθάς το πνεύμα να πάρει ανάσα και την ψυχολογία σου να ανέβει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να σε αποδιοργανώσει, καθώς είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις άλλες κινήσεις από αυτές που σκεφτόσουν. Οι συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να εκτονωθεί η ένταση και να διεκπεραιωθούν τα απαιτούμενα από εσένα.

Επιμένεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη σχέση σου, ενώ αρνείσαι να δεις το δάσος και την προσφορά του συντρόφου που έχεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις τον εαυτό σου χαλαρό για να απολαύσει την επικοινωνία με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση επηρεάζεται από φόβους και εμμονές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια για να τονίσουν την ύπαρξή τους. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος για πιθανές επιλογές και δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένταση και συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου δεν είναι στα ύψη καθώς θα προτιμούσες να περάσεις όμορφα με την παρέα με τον άνθρωπό σου. Οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα στην ημέρα πού να σε προβληματίσουν έντονα. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις που θα ανατρέψουν συμφωνίες.

Τα συναισθήματα είναι έντονα και θέλεις να τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, όμως οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς και αυτό θα γίνει εμφανές στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθει σε επαφή με το πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, καλά θα κάνεις να ελέγξεις φοβίες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η κυκλοθυμία κάνει έντονα την εμφάνισή της και το πιθανότερο είναι να απομονωθείς στον χώρο σου με οικεία πρόσωπα. Η κακή διάθεση μπορεί να εκτονωθεί με ευκολία στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, δείξε προσοχή και συγκράτησε τα νεύρα σου για να αποφύγεις περιττούς καβγάδες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί δυσάρεστα για τις συνεργασίες σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό σου. Δεν αποκλείεται οι συνεργάτες να σε ανταγωνίζονται και αυτό να μην σου επιτρέπει να μείνεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο έλεγχος θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ψύχραιμα και να δράσεις με τον κατάλληλο τρόπο.

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές του συντρόφου σε επηρεάζουν και δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αυτό δεν επιτρέπει να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και δεν αποκλείεται να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος νιώθεις τη νευρικότητα να σε κατακλύζει, κάτι που λειτουργεί αποτρεπτικά για να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου καθώς η επικοινωνία μαζί τους σε γεμίζει χαρά. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι εγκρατής στις αντιδράσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα οδηγηθούν σε κόντρες επηρεάζοντας αρνητικά τις επαφές σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες σε εμπορικές συμφωνίες που ενδιαφέρουν επηρεάζουν την ψυχολογία σου και την πορεία τους. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις διαλλακτική σκέψη και να εκφράσεις τις όποιες αντιρρήσεις σου σε ήρεμους τόνους. Διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις δεν θα επιτρέψουν την ομαλή έκβαση στα πράγματα.

Η επιθετικότητα στον τρόπο που επικοινωνείς με το ταίρι σου θα παίξει ανασταλτικό ρόλο στην έκφραση συναισθημάτων, φρόντισε να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφράσει αυτά που πραγματικά νιώθει σε νέο πρόσωπο, πρόσεξε γιατί ο εκνευρισμός θα πάρει αρνητικές προεκτάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, θέματα αυτοπεποίθησης κάνουν την εμφάνισή τους και ταλαιπωρούν την διάθεσή σου σημαντικά. Από τη μία πλευρά νιώθεις τον δυναμισμό να ξεχειλίζει, από την άλλη πλευρά δεν μπορείς να πιστέψεις πραγματικά στον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη σχεδίων που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού καθώς θέλοντας να είσαι γενναιόδωρος με τους γύρω σου μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον εαυτό σου.

Προσοχή σε πεισματικές συμπεριφορές που δεν σε αφήνουν να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που έχει στο ταίρι σου, καθώς επιδιώκεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου και να μην “εκτεθείς”. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να αντιπαρατεθείς με σφοδρότητα με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έντονα αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου και να αποδεχθείς τον εαυτό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να δείξεις άμεσα συναισθήματα και ανάγκες που έχεις, όμως ο τρόπος διαχείρισης θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κατακλύσει την σκέψη καθώς θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Αυτές όμως θα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένες καθώς δεν αποκλείεται να οδηγείσαι σε συγκεκριμένες κινήσεις λόγω κυκλοθυμίας και συναισθηματισμού. Σκέψου με λογική και ψυχραιμία πριν πάρεις αποφάσεις που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις.

Ο εγωισμός και η απερισκεψία μπορεί να προκαλέσει σημαντική ένταση στην προσωπική σου ζωή και να βρεθείς απολογούμενος στο ταίρι σου για πιθανές πράξεις και επιθετικές διαθέσεις. Ο αδέσμευτος η εριστική διάθεση που εκδηλώνεις δεν αφήνει περιθώρια σε νέο πρόσωπο να δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον σου γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και δημιουργεί πιθανή κατήφεια. Προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο και θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά το εμπόριο και πιθανές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς οι ευαισθησίες σου επηρεάζουν την κρίση και δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς επαγγελματικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη λογική και να αφήσεις το συναισθηματισμό μακριά από συνεργασίες.

Οι θολές σκέψεις λόγω συναισθηματισμού επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και σε οδηγούν σε κινήσεις που μπορεί να απογοητεύσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο του παρελθόντος που σε αναστατώνει και ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είμαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, όμως δεν αποκλείεται το πείσμα και η αδιαλλαξία να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν τον διάλογο. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι βάση της λογικής και όχι των ανασφαλειών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία καθώς φαίνεται να ανατρέπονται στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις ή να βρίσκεις εμπόδια θυμώνουν. Καλά θα κάνεις να μην συγκρουστείς με πρόσωπα που συντονίζεσαι σε ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις καθώς θα επηρεάσει την εξέλιξη των εργασιών.

Η ανεξάρτητη φύση σου κάνει την εμφάνισή της και επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σου καθώς διεκδικείς την ελευθερία σου, παράλληλα όμως θέλεις τον έλεγχο το συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος περιόρισε τις σπασμωδικές κινήσεις που θα λειτουργήσουν αρνητικά στην επικοινωνία με πρόσωπα που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις οριστικά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός που σε διέπει δεν βοηθά να συγκρατήσεις τις σκέψεις και η επιθετικότητα θα παίξει αρνητικό ρόλο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα είναι σημαντικές αρκεί να καταλάβεις ότι το να μπεις σε κόντρες με τους συνεργάτες σου δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη των στόχων σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ιδέες και ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται για να λειτουργήσουν σαν από μηχανής θεός στα επαγγελματικά σου.

Δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να διεκδικείς το καλύτερο για τον εαυτό σου, ο τρόπος όμως είναι λανθασμένος. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να πάρεις πρωτοβουλίες και να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό για να μην υπάρξουν προβλήματα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον επηρεάζονται καθώς καταστάσεις του παρελθόντος σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα αιφνιδιάσουν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις ωριμότητα χωρίς να χαλάσεις την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με επαφές το εξωτερικού που μπορεί να σου δίνουν νέες δυνατότητες εξέλιξης. Καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις στην εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία να επηρεάσουν την συμπεριφορά και την ευθυκρισία σου καθώς πιθανά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και άφησε τα απωθημένα στην άκρη που θα δημιουργήσουν προβλήματα δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, προσοχή σε τραύματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς τις στιγμές.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!