ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 21 Μαΐου 2023

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση Μέχρι τις 21 Ιουνίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια, κοινωνικοποίηση, εκφραστικότητα. Η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για να διατυπωθούν προτάσεις και νέες ιδέες, η σωστή επιχειρηματολογία θα καταφέρει να πείσει. Θα υπάρχει ευχέρεια λόγου και πρακτική ευελιξία, στις δύσκολες περιπτώσεις η διπλωματική στάση θα είναι ευεργετική.

Κριός
Ο Ήλιος μεταβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/6. Αυτός ο κύκλος θέτει στο επίκεντρο τις καθημερινές σου υποθέσεις και την ανάγκη σου να μάθεις, να συνδεθείς, να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς. Ο Ήλιος σε ενθαρρύνει να ενδιαφερθείς περισσότερο για τον κόσμο γύρω σου. Ο μήνας που ακολουθεί σε κρατά σε διαρκή εγρήγορση. Μπορεί να αναλάβεις αρκετά έργα και να έχεις πολλά διαφορετικά πράγματα να κάνεις, αλλά όχι πάντα με εστίαση ή συγκέντρωση. Σήμερα έχεις ιδιαίτερο κίνητρο για να κάνεις θετικές αλλαγές και βελτιώσεις. Οι συνδέσεις και οι συζητήσεις εμπνέουν εμπιστοσύνη και φαίνεσαι ικανή να αναδείξεις το καλύτερο στους άλλους.

 

Ταύρος
Ο Ήλιος περνά σήμερα στον τομέα των οικονομικών και των αξιών σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/6. Η κύρια εστίαση σου είναι σε υλικές υποθέσεις και θέματα άνεσης τον επόμενο μήνα. Επιδίωξε να αναλάβεις την ευθύνη, να δημιουργήσεις τους πόρους σου και να αναπτύξεις ταλέντα σου. Είναι ένας θετικός κύκλος στον οποίο μπορείς να ανακαλύψεις τι πραγματικά εκτιμάς. Σήμερα έχεις ιδιαίτερο κίνητρο για να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις βελτιώσεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά ή τα προσωπικά σου περιουσιακά στοιχεία. Με μια ισχυρότερη αίσθηση των πιο σημαντικών στόχων σου είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη τους.

 

Δίδυμοι
Ο Ήλιος περνά σήμερα στο ζώδιο σου και φτάνεις στο τέλος ενός αρκετά εσωστρεφή κύκλου, με τον Ήλιο να έχει ολοκληρώσει τη διέλευση του στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Στην ιδανική περίπτωση έχεις χρόνο για επιπλέον ξεκούραση και βαθιά σκέψη τις επόμενες εβδομάδες. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου τώρα και τον επόμενο μήνα, καθώς ο Ήλιος αναδεικνύει τις προσωπικές σου ικανότητες τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η διέλευση σου δίνει μια προσωπική ώθηση και νιώθεις περισσότερο υπεύθυνη για τον εαυτό σου. Καθώς είναι η αρχή της ηλιακής σου χρονιάς φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

 

Καρκίνος
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και της ψυχής σου. Είναι μια καλή στιγμή για ξεκούραση, ώστε να αναπληρώσεις τη χαμένη σου ενέργεια. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πιέσεις τον εαυτό σου ή τα σχέδια σου, αλλά μια εξαιρετική στιγμή για να συνειδητοποιήσεις τον προσανατολισμό σου και να αναλογιστείς πρόσφατα γεγονότα και συναισθήματα. Μπορείς να κλείνεις θέματα που έχουν κάνει τη φυσική τους πορεία ή μπορεί ενστικτωδώς να αποσυρθείς από τη φασαρία της καθημερινής σου ζωής σε μια προσπάθεια να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους και τις ανάγκες σου.

 

Λέων
Μπαίνεις σε ένα ευχάριστο ηλιακό κύκλο σήμερα που εστιάζει σε κοινωνικές δραστηριότητες, ομαδική εργασία, φιλίες, όνειρα και ιδανικά για τον επόμενο μήνα. Οι φιλίες αποκτούν μεγαλύτερη σημασία μέχρι τις 21/6 καθώς ο Ήλιος διέρχεται στον ηλιακό 11ο οίκο σου και η ανάγκη ή η επιθυμία να είσαι μέλος μιας ομάδας τονίζεται. Ο ερχόμενος μήνας φέρνει στη ζωή σου την πολύ αναγκαία ανάλαφρη, πειραματική και φιλική ενέργεια. Είσαι πιο περήφανη για την κοινωνική σου ζωή και οι φίλοι σου αναζητούν πιο συχνά τη συμβουλή σου. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

 

Παρθένος
Ο Ήλιος αρχίζει να διασχίζει τον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα και μεγάλο μέρος της προσοχής σου στρέφεται σε αυτά τα θέματα τον επόμενο μήνα. Είναι μια καλή περίοδος για να αναλάβεις τη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είσαι περισσότερη περήφανη για τη δουλειά σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 21/6, κάτι που τροφοδοτεί τα κίνητρα σου. Οι άλλοι σίγουρα παρατηρούν τη δουλειά ή τα επιτεύγματα σου, καθιστώντας συνετό να βασιστείς στην πιο υπεύθυνη πλευρά σου. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για ώθηση και ίσως κάποια αναγνώριση.

 

Ζυγός
Με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα, ξεκινάς έναν νέο κύκλο στον οποίο μπορείς να αναζητήσεις περισσότερο νόημα και πιο έντονες εμπειρίες. Οτιδήποτε διευρύνει την κατανόηση σου για τον κόσμο γύρω σου σε ελκύει περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η διέλευση στρέφει την προσοχή σου στους ευρύτερους στόχους σου. Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν την αυτοέκφραση, την προώθηση, την αγάπη και τα δημιουργικά έργα. Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορούν να αλλάξουν την οπτική σου.

 

Σκορπιός
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 21/6 θα υπάρξουν πολλές προσωπικές μεταμορφώσεις, έργα πάθους και οικεία θέματα που θα σε ικανοποιήσουν περισσότερο. Είσαι πιο έντονη στη διάθεση σου ίσως και λίγο μυστικοπαθής. Μπορεί να είναι ένας αποφασιστικός και ισχυρός μήνας, καθώς αντιμετωπίζεις τους φόβους σου ή διαχειρίζεσαι τις εξαρτήσεις σου. Μπορεί να σε ελκύουν ιδιαίτερα οι προκλήσεις που σε βγάζουν από τη ζώνη άνεσης σου. Σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις βαθιές και όχι επιφανειακές αλλαγές και είναι μια όμορφη στιγμή για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

 

Τοξότης
Ο Ήλιος εισέρχεται στον ηλιακό 7ο οίκο σου σήμερα και στρέφει την προσοχή στις στενές σχέσεις σου και κατ’ επέκταση στις προσδοκίες σου από τους άλλους. Η μεγαλύτερη εστίαση σου στρέφεται σε συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και αυτοέκφραση μέσω των συνδέσεων σου. Αν και αυτή μπορεί να μην είναι η πιο δυναμική εποχή του χρόνου, η αυξημένη σου ικανότητα να διαπραγματεύεσαι και να συμβιβάζεσαι ενισχύει την κοινωνική σου ζωή. Έχεις πολλά να μάθεις για τον εαυτό σου μέσω του καθρέφτη των αλληλεπιδράσεων σου και για τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου. Οι σημερινές διελεύσεις φαίνεται να σε βάζουν στο σωστό μέρος για ενίσχυση, υποστήριξη ή αναγνώριση.

 

Αιγόκερος
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα όπου και θα παραμείνεις έως τις 21/6. Αυτή η διέλευση στρέφει την προσοχή σε πρακτικά θέματα ειδικά στην εργασία, τις ρουτίνες και την υγεία σου. Η εστίαση στην αυτοβελτίωση μέσω προγραμμάτων αυτοφροντίδας μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Είσαι κατάλληλα εξοπλισμένη για να αναλάβεις την ευθύνη και να φροντίσεις την υγεία και ευεξία σου. Σήμερα συντονίζεσαιαπόλυτα με τον εσωτερικό σου “οδηγό” και τη διαίσθηση σου. Μην φοβάσαι να δεις κάποια δύσκολα πράματα που συνήθως κρύβεις κάτω από το χαλί.

 

Υδροχόος
Ο Ήλιος περνά σήμερα στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητα σου, όπου θα λάμπει μέχρι τις 21/6. Οι εκφραστικές δραστηριότητες που σε ευχαριστούν έρχονται στο επίκεντρο και τραβούν μεγάλο μέρος της προσοχής σου τις επόμενες εβδομάδες. Είσαι ιδιαίτερα γοητευτική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και είναι μια εποχή του χρόνου που είναι στο χέρι σου η ενίσχυση της ερωτικής σου ζωής. Μοιράσου τις ιδέες σου, το καλλιτεχνικό όραμα σου, την ευτυχία, καθώς η αίσθηση του χιούμορ βρίσκεται στο επίκεντρο. Μπορεί να υπάρξει μια ώθηση ή ψυχαγωγική δραστηριότητα που να είναι θεραπευτική και να σε ανταμείψει.

 

Ιχθείς
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και αυτός ο κύκλος σε ενθαρρύνει να προσέχεις την καρδιά και την εστία σου. Είναι ένας θετικός κύκλος για οικογενειακές δραστηριότητες, για τη βελτίωση του σπιτιού και της αίσθησης ασφάλειας και άνεσης. Είναι επίσης ισχυρός για την επανασύνδεση με τις ρίζες σου. Σήμερα οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν και σε παρακινούν να κάνεις βαθιές βελτιώσεις και ανταλλαγές, αντί για γρήγορες ή επιφανειακές διορθώσεις που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι, την οικογένεια, τις συνεργασίες ή τον εσωτερικό κόσμο σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!