ΖΩΔΙΑ

Τέλος ο Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα 5 ζώδια ευνοεί η νέα του θέση

Την ορθόδρομη πορεία του ξεκίνησε και πάλι ο Ερμής, μολονότι για ένα εύλογο διάσημα κινήθηκε ανάδρομα στο ζώδιο του Ταύρου. Αφού καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις παρεξηγήσεις και την ένταση των προηγούμενων ημερών, ας δούμε ποια ζώδια ευνοούνται από αυτή τη θέση του πλανήτη της επικοινωνίας.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Ερμής θα είναι και πάλι ανάδρομος από τις 23 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και από τις 12 Δεκεμβρίου 2023 έως 2 Ιανουαρίου 2024. Προς το παρόν πάντως και σύμφωνα με το marieclaire.gr τώρα που ορθοδρόμησε αυτά τα 5 ζώδια θα... ανασάνουν 

Δίδυμοι

Ευλογία για τα επαγγελματικά σας είναι η επιστροφή του κυβερνήτη – πλανήτη σας σε ορθή πορεία. Αυτή η φάση θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ισχυρή βάση για εσάς στα επαγγελματικά και μπορεί να παρουσιάσει οικονομική ανακούφιση σε πολλούς. Εάν ξεφύγατε οικονομικά, όλα θα λυθούν τώρα και τα οικονομικά σας δεινά θα τελειώσουν τώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν αυξήσεις σε μισθούς ή μπόνους. Αυτή είναι η σωστή περίοδος για να θέσετε σωστές βάσεις στη ζωή σας και η χρονική στιγμή για να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας βάσει τις πραγματικές επιθυμίες αλλά και ανάγκες σας.

Καρκίνος

Μια καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας ξεκινά, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας, αυτών της εργασίας. Αναμένετε επαίνους και αναγνώριση, ενώ αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά αυτή είναι η στιγμή για να το ξεκινήσετε την αναζήτηση. Μπορεί να λάβετε εξαιρετικές προσφορές εργασίας, οι οποίες ίσως αποδειχθούν ορόσημα καριέρας στην επαγγελματική σας ζωή. Να είστε ανοιχτοί στην εξερεύνηση νέων ευκαιριών και μην βιάζεστε. Πλέον, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την υλική υπόσταση των πραγμάτων και να εφαρμόσετε με επιτυχία όσα μάθετε τις προηγούμενες ημέρες.

Λέων

Μπορεί να σας φαίνεται πως τα πράγματα δεν βελτιώνονται, μα κάντε υπομονή και θα δείτε πως όλα δουλεύουν για το καλό σας. Παρουσιάζονται επιχειρηματικές ευκαιρίες και δυνατότητες, ενώ μπορεί να έχετε προτάσεις και από το εξωτερικό. Άτομα που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα θα μπορούσαν να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό που μπορεί να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και να παρέχουν οικονομική ασφάλεια.

Παρθένος

Πολύ ευνοϊκή είναι η θέση του Ερμή. Η ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη θα διευκολύνει οποιαδήποτε διαδικασία χρειαστεί να κάνετε προς αυτή μια δημιουργική και αναπτυξιακή κατεύθυνση. Μην εκπλαγείτε αν πολλά ξαφνικά γεγονότα παρουσιαστούν, ιδίως στα επαγγελματικά σας. Ευκαιρίες εργασίας ή προαγωγής αναμένονται, ενώ η κατάσταση διαφαίνεται πολύ καλύτερη και στα οικονομικά.

Τοξότης

Ιδέες, σκέψεις και δημιουργικότητα μπαίνουν σε δράση μέχρι και τον Ιούνιο, χάρη στην ορθόδρομη πορεία του Ερμή. Οι κινήσεις από εδώ και πέρα θα βασίζονται στη λογική και θα είναι οι καταλληλότερες για το δικό σας καλό. Οι επαγγελματικές συναλλαγές θα στέφονται με επιτυχία, ενώ νέα projects θα σας ανοίξουν καινούρια μονοπάτια στην καριέρα σας. Μάθατε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες, εφαρμόστε τα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!