GOSSIP

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για την υγεία του και τις προσεχείς εκλογές

Ο 78χρονος σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, πρόσφατα προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους φαν του, καθώς έγινε γνωστό πως νοσηλεύονταν έχοντας νοσήσει με κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή. Ο ίδιος τώρα μιλά για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, ενώ δηλώνει δημόσια ποιο θέλει να είναι το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στον Παύλο Τσίμα και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χαμό που προκλήθηκε όταν δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως νοσηλεύεται:

«Λύσσαξε το διαδίκτυο, με παίρνανε τηλέφωνο άνθρωποι που είχαν να μου μιλήσουν για δεκαετίες. Δεν έφυγε ο κορονοϊός και το λέω αυτό για να το ακούσουν κυρίως οι συνομήλικοί μου. Είναι πρόβλημα. Την πρώτη φορά δεν ήταν τίποτα τρομερό. Αυτή τη φορά ήταν βαρύς ο κορονοϊός, με πυρετό και δύσπνοια. Με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Έκανα Πάσχα με ορούς και με την πάπια. Ένα βράδυ ξύπνησα και είχα κατουρηθεί. Ντρεπόμουν. Ήρθαν οι νοσοκόμες να με βοηθήσουν. Είναι μια παράξενη εμπειρία αυτή η οποία έζησα» είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό.

Κατόπιν αποκάλυψε: «Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το χιπ-χοπ και το ραπ, γιατί εκεί υπάρχει ταύτιση λέξεων και ήχου. Αυτό είναι η παλιά μας ρίζα του τραγουδιού. Κάποτε έλεγα πως τα πρώτα μεγάλα ραπ σουξέ είναι η Ιλιάδα και η Οδύσσεια. Το ραπ θα γίνει κάτι πολύ ποιητικό».

Παράλληλα ο Διονύσης Σαββόπουλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τις εκλογές στην Ελλάδα.

«Εγώ είμαι σίγουρος πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του. Εγώ ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Απλά παρατηρώ ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα. Κάποιος πρέπει να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Εγώ δε ξέρω καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Επεσήμανε πάντως ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και του Έθνους.

Δείτε εδώ το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!