ΖΩΔΙΑ

Τρία ζώδια θα είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτή την εβδομάδα

Για τρία τυχερά ζώδια, η εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου υπόσχεται ελπίδα, η οποία θα έρθει μέσα από το πώς διαχειριζόμαστε τα δύσκολα. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία έπειτα από μια μακρά ανάδρομη σεζόν, η οποία θα ξυπνήσει μερικούς από εμάς και θα μας επαναφέρει σε καλό δρόμο. Ο Δίας από τον Ταύρο, επίσης, έχει τη δυνατότητα να μας κάνει να νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ερωτική μας ζωή, τόσο πολύ ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να χαλαρώσουμε στις σχέσεις μας.
 

Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα μάς γεμίζει αισιοδοξία και θετική σκέψη, την οποία χρειαζόμαστε σε μεγάλο βαθμό.

Ποια είναι, όμως, τα πιο τυχερά ζώδια των ημέρων;


Ταύρος

Με τη γενέθλια εποχή σας να φτάνει στο τέλος της, στο επίκεντρο των ημερών βρίσκεται η διασκέδαση. Εστιάζετε στο τι θέλετε εσείς να κάνετε και αυτό που επιθυμείτε είναι να σίτε παρόντες σε όλες τις όμορφες στιγμές. Ταυτόχρονα, αυτές τις ημέρες είστε πολύ συγκαταβατικοί και δεν παίρνετε όλα όσα συμβαίνουν στα σοβαρά. Στα εργασιακά τα πράγματα βελτιώνονται και νιώθετε να λαμβάνετε περισσότερα. Είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς, την οποία θα μπορέσετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Παρθένος

Αυτή είναι μια από εκείνες τις εβδομάδες που νιώθετε ευγνωμοσύνη για τα πάντα γύρω σας, ειδικά για τους ανθρώπους στη ζωή σας. Ακόμη περισσότερο για εκείνους που ανέχονται τις ανοησίες σας. Αγαπάτε τόσο πολύ τον σύντροφό σας και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 15 – 21 Μαΐου 2023, θα νιώσετε σαν να κερδίσατε το τζακ ποτ με τη σχέση σας. Έχετε περάσει τόσα πολλά μαζί και συχνά δεν τον αφήνετε να καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε. Ενώ θα αναγνωρίσεις πως είναι δύσκολο να συνυπάρξεις ήρεμα σε όλα μαζί του, δεν θα αρνηθείς πως είναι το άλλο σου μισό. Νιώθεις την αγάπη να σε «γονατίζει», αλλά αυτό είναι που έψαχνες εδώ και αρκετό καιρό.

Τοξότης

Και εσείς, είστε σε ένα ταξίδι ευγνωμοσύνης, καθώς αισθάνεστε ότι αυτή η εβδομάδα είναι θετικότερη από πολλές άλλες και για πολλούς λόγους. Νιώθετε πως σας αγαπούν και είστε ευγνώμονες, αλλά αυτό που πραγματικά σας κάνει να προχωρήσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 15 – 21 Μαΐου είναι ότι γνωρίζετε μέσα σας ότι δεν είστε μόνοι. Υπάρχει κάποιος που αγαπάτε και δύσκολα μπορείτε να πιστέψετε πόσο τυχεροί είστε. Αυτό το άτομο είναι το φως της ζωής σας και θα κάνατε τα πάντα γι’ αυτό. Η αγάπη σας θα βρει ανταπόκριση, ενώ μια μικρή έκπληξη θα σας κάνει να εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο το άτομο που έχετε δίπλα σας. Ανεξάρτητα, από τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, έχετε τον αγαπημένο σας και νιώθετε μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Αυτή είναι μια όμορφη εβδομάδα που σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί και αγαπητοί.

Πηγή: marieclaire.gr

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!