ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 10 Μαΐου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στις επαγγελματικές συνεργασίες, στις οικονομικές υποθέσεις. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Αναμνήσεις και συζητήσεις για χαλαρά ζητήματα κυριαρχούν στην παρέα και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη μέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στα επαγγελματικά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά και σε οικονομικό επίπεδο. Η καλή διάθεση και ο δυναμισμός εναρμονίζονται και δίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και να λύσετε πιθανά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και προβληματίζουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα χτυπήσουν ξανά την πόρτα σου να βρεθούν και πάλι στη ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και σε προβληματίζουν έντονα. Η μελαγχολική σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα τι πραγματικά αξίζεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να ξεμπερδέψεις με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Να θυμάσαι όμως ότι το μυαλό σου ταξιδεύει με ευκολία και μπορεί να κάνει λάθη για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος σε ότι κι αν κάνεις.

Μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, δώσε την ευκαιρία σε σένα και στον/ην σύντροφό σου να χαρείτε τις στιγμές όπου θα πρωταγωνιστήσει η τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η παρελθούσες καταστάσεις έρχονται στο μυαλό σου που μπορεί να χαλάνε τη διάθεσή σου, σκέψου καλά τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσει τις απόψεις και προτάσεις που έχεις. Αξιοποίησε την ημέρα να βρεθείς με τις παρέες σου και να χαλαρώσεις μακριά από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδικότητα είναι η λέξη που σε εκφράζει στον επαγγελματικό χώρο καθώς θέλεις να προσφέρεις σε έναν κοινό στόχο για το καλό όλων. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανές αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι δεν είναι δυνατό να αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου.

Η κοινή δράση με το ταίρι σου σας βοηθά να λειτουργήσετε ομαδικά και να δώσετε όλο σας το ενδιαφέρον σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και σας ικανοποιούν απόλυτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις ιδέες και τις πρωτοποριακές σου απόψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πρόσωπα από τα παλιά μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα, φρόντισε να τις αξιολογήσεις με βάση την διαίσθηση και τη λογική σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλές μπορεί να είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν όμως η καλή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για άγχος και συγκρούσεις. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου που αναγνωρίζουν σε σένα την προσπάθεια που καταβάλλεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς και να απολαύσεις το χρόνο που έχεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που επιστρέφει δυναμικά. Τα συναισθήματα αναζωπυρώνονται και ο ρομαντισμός κυριαρχεί.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να αναθεωρήσεις στόχους και να επικεντρωθείς σε πνευματικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να τακτοποιήσεις νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσουν με θετικό τρόπο για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς μπορείς με ευκολία να αμελήσεις κάποιες και να εκτεθείς. Είναι απαραίτητο να είσαι συγκεντρωμένος.

Οι ευχάριστες στιγμές που βιώνει στην προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου σας βοηθούν να ξεφύγετε από τις δυσκολίες και να απολαύσετε το χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει για να τονίσει με την παρουσία του την ανάγκη σου να αλλάξεις αντίληψη και κοσμοθεωρία στην προσωπική ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Αφήνεις το άγχος στην άκρη και επικεντρώνεσαι με θετική σκέψη για να δώσεις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό με ανώτερους σου. Είναι σημαντικό να διεκδικήσεις με ηρεμία και αυτοπεποίθηση αυτά που αξίζεις καθώς είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το καλύτερο για σένα.

Οι φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου αν δεν βρεις ισορροπία μέσα σου και δεν αφεθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα μαλακώσουν την ψυχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο που θα σε αναστατώσει και με την παρουσία του θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα που επανέρχονται γιατί απολαμβάνουν την παρέα σου και περνάνε μοναδικά μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες που πρωταγωνιστούν και σου δίνεται η δυνατότητα να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στις επόμενες κινήσεις χωρίς κόντρες και αντιδικίες.

Αξιοποίησε την ημέρα για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και χαρά με την επανεμφάνισή του στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποχρεώσεις που μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Ο εκνευρισμός μένει στην άκρη καθώς πιστεύεις σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις χωρίς συγκρούσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εργασιακά ζητήματα σε απασχολούν έντονα καθώς θέλεις να κλείσεις με αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Εάν σου δοθεί η ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις αξιοποίησε την κατάλληλα καθώς μπορείς να στηριχτείς στην προσφορά και την εργατικότητα σου. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά για να πάρεις οικονομικές ανάσες.

Άλλαξε τη ροή της καθημερινότητας στην σχέση σου και αφιερώσουν στο ταίρι σου με πάθος καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να αναζωπυρώσει το πάθος δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει δυναμικά στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για απαισιοδοξία και μιζέρια. Η κοινωνικότητα απογειώνεται καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις για εξόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο επίπεδο των συνεργασιών σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις με γοργά βήματα στα σχέδιά σου. Θετικό είναι το πρόσημο σε συζητήσεις με συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στο οικονομικό που μπορεί να σε απασχολεί έντονα αυτή την περίοδο

Πάρε την πρωτοβουλία για να λύσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου εδώ και καιρό και να δώσεις τέλος σε πιθανή ανασφάλεια και αναστάτωση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει απογειώνοντας την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου. Η καλή διάθεση θα πρωταγωνιστήσει και θα σε βοηθήσει να περιορίσεις πιθανή κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούν από το παρελθόν. Οι λεπτομέρειες που εντοπίζεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και να επωφεληθείς της οποίας κατάστασης γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει ασφάλεια σε οικονομικό επίπεδο

Αφιέρωσε χρόνο για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και να λύσεις πιθανά ζητήματα της καθημερινότητας που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε αναστατώσει, λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται για να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε οδηγεί στα κοντινά σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να αφιερώσεις τη μέρα για να συζητήσεις πιθανά ζητήματα που τα απασχολούν και να δώσεις λύσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται για να κλείσεις εμπορικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε έχουν προβληματίσει. Η κατανόηση και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα βοηθήσουν να πείσεις με τα επιχειρήματα που έχεις και να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια και καθυστερήσεις σε έχουν αγχώσει.

Η επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις ότι σε απασχολεί στη σχέση σου με αρμονικό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία μαζί του θα σε ανανεώσει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα όμως θέλεις να απολαύσεις μικρά πράγματα που σε ικανοποιούν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες και έξοδα. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Η απολυτότητα και η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν για να λύσεις τα οποία ζητήματα μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου, απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου που θα σας χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να κυριαρχήσει και να σε εμποδίσει με εκδηλώσεις συναισθήματα που τρέφεις για νέο πρόσωπο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!