ΖΩΔΙΑ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τον Ιούνιο 3 ζώδια θα περάσουν τέλεια

Η Αφροδίτη κυβερνά τον ερωτικό τομέα και η διέλευσή της από τον Καρκίνο, ένα ζώδιο του νερού, δείχνει ότι θα υπάρχει πολύ συναίσθημα, αλλά με σταθερές κινήσεις. Αυτό το διάστημα αναζητάμε τρυφερότητα και κατανόηση, ενώ γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί. 

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο λειτουργεί προσεκτικά και καχύποπτα. Στο διάστημα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα χρωματίσει τις σχέσεις και τη ζωή μας, ανάλογα. Πρόκειται για μια βαθιά συναισθηματική και αφοσιωμένη Αφροδίτη που αγαπά τον ρομαντισμό, έχει προστατευτική διάθεση απέναντι στα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία και καλομαθαίνει. Επιδρά περισσότερο ευνοϊκά πάνω στα ζώδια του νερού, ενώ θετικά επηρεάζονται και Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Καρκίνος

Ως «δώρο» πρέπει να δείτε αυτή τη διέλευση, καθώς είναι αυτό το κάτι που περιμένετε για να σας εμπνεύσει. Είτε πρόκειται για έναν νέο έρωτα είτε για μια νέα επαγγελματική πρόταση, ένα χόμπι ή ένα ταξίδι, κάτι θετικό έρχεται. Ευκαιρίες για καλοπέραση ανοίγονται μπροστά σας, ενώ αν έχετε σχέση θα νιώσετε τη φροντίδα και στη στοργή που τόσο επιθυμούσατε. Εκπέμπετε γοητεία και αυτοπεποίθηση, πράγμα που σας βοηθά σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Σκορπιός

Όρεξη για εξόδους και φιλικές συγκεντρώσεις θα έχετε αυτό το διάστημα, το οποίο είναι κατάλληλο για να οργανώσετε μία εκδρομή και να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Ετοιμαστείτε για έντονα συναισθήματα, γνωριμίες, περιπέτεια και συναισθήματα που δεν έχετε ξαναβιώσει. Ταυτόχρονα ευνοούνται συνεργασίες με το εξωτερικό, καθώς και τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ιχθύες

Μια πολύ ερωτική και ευχάριστη διέλευση η συγκεκριμένη για εσάς. Οι καταστάσεις παραμένουν λίγο περίεργες μέχρι τις 15 Μαΐου, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα το ίδιο διάστημα, μα από εκεί και έπειτα όλα αλλάζουν. Ευκαιρίες για φλερτ, νέες συνεργασίες και ευχάριστες εμπειρίες ευνοούνται. Χρειάζεται μόνο μια μικρή προσοχή στα οικονομικά, διότι ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις και απολαύστε το διασκεδαστικό αυτό διάστημα.

Πηγή: marieclaire,gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!