GOOD LIFE

3 σημεία όπου θα δείτε το φάντασμα της Marilyn Monroe [βίντεο]

Η πιο θρυλική ξανθιά του Χόλιγουντ, συνεχίζει να έχει ακόμα και σήμερα αναρίθμητους φαν, που ιχυρίζονται πως βλέπουν ακόμα και το φάντασμά της.

Υπάρχουν πολλοί celebrities που οι φαν τους επιμένουν πω ςέχουν δει τα φαντάσματά τους: από την Jean Harlow που στοιχιεώνει το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο σύζυγός της μέχρι το σπίτι της Joan Crawford, όμως η Marilyn είναι η σταρ που υποτίθεται πως το φάντασμά της έχει θεαθεί σε τρία διαφορετικά σημεία, τα οποία έχουν γίνει και τουριστικές ατραξιόν.

1. Το σπίτι της στο Brentwood: 'Αλλοι λένε πως την βλέπουν να περπατά δίπλα στην πισίνα, άλλοι την έχουν δει να κρύβεται πίσω από τον φράχτη του κήπου, πάντως είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία όσων ακολουθούν τη τουριστική διαδρομή που σε ξεναγεί σε σπίτια διασημοτήτων στο Λος Άντζελες.

2. Το ξενοδοχείο Hollywood Roosevelt : Την έχουν δει στην αγαπημένη της σουίτα με τον αριθμό 246, στον καθρέφτη που βρίσκεται στο λόμπι και στην πισίνα.

3. Στην κρύπτη της στο νεκροταφείο Pierce Brothers Westwood Village: Εδώ δεν την βλέπουν απλά... την καλούν κιόλας, καθώς οι φαν της διοργανώνουν σεάνς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!