GOSSIP

Η Σκορδά πόζαρε σε περιοδικό και αποκάλυψε πως έγινε θεία [βίντεο]

Στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του περιοδικού Glow, φιγουράρει η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και με αφορμή αυτή τη φωτογράφηση και τη συνέντευξη αποκάλυψε πως πρόσφατα έγινε θεία.

Σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας, όταν προβλήθηκε το βίντεο για το νέο εξώφυλλο της Φαίης, η ίδια άρχισε να δέχεται συγχαρητήρια από τους συνεργάτες της που φάνηκαν να αιφνιδιάζονται καθώς δεν γνώριζαν πως η Φαίη απέκτησε ανιψάκι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παρότι έχουν κλείσει κάποιοι κύκλοι στη ζωή μου και είμαι 43 θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι και έχω παιδικά όνειρα, τα οποία θέλω να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω να συνεχίσω… δεν το κάνω αυτή τη στιγμή αλλά θα ήθελα. Είμαι θεία! Έγινα πρώτη φορά θεία και θέλω να το κλέψω! Δεν θέλω να συζητήσω για τον αδερφό μου… Είμαι θεία και έχω τρέλα για τα μωρά. Είναι αγοράκι».

Και τόνισε στο περιοδικό και στον Άρη Καβατζίκη: «Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία…».

Δείτε την ανακοίνωση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό Μας

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!