ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, προτάσεις θα γίνουν για συναντήσεις και συναναστροφές. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι συζητήσεις που θα προκύψουν, δεν αποκλείεται να ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα καταφέρουν να τονώσουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, κοινωνικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για περιπέτειες και νέες εμπειρίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω αποκαλύψεων και παρασκηνίου που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Οι εμπορικές συναλλαγές που θέλεις να προωθήσεις μπορεί να βρουν εμπόδια ή καθυστερήσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει στις συμφωνίες καθώς θα χάσεις το μέτρο και το δίκιο σου.

Φρόντισε να μην είσαι συγκρουσιακός με το ταίρι σου καθώς κάθε κουβέντα θα παίξει ρόλο στη σχέση σας και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέα γνωριμία ή να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα απογειώσει τη νευρικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι ανασφάλειες μπορεί να σε επηρεάζουν και να οδηγούν σε εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Άφησε τη διαίσθηση να σε καθοδηγήσει και μην επιτρέψεις πια να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην υφίστανται. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο για να ηρεμήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα έχοντας το ένστικτό σου σαν βασικό όπλο. Είναι γεγονός ότι δεν πρόκειται να σε προδώσει και θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να κινηθείς. Έτσι θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Επικεντρώσου στο πάθος και τον έντονο αισθησιασμό που μπορεί να υπάρχει στη σχέση και μην αφήνεις τη ζήλεια να πρωταγωνιστήσει επηρεάζοντας αρνητικά την πορεία της. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει τα συναισθήματα και θα σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, μπορείς να απολαύσεις την ημέρα με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου αφήνοντας πίσω την νευρικότητα που έχει υπάρξει το προηγούμενο διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα μαζί τους επικοινωνώντας σκέψεις και απόψεις και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να εξομαλύνει τις πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στις συνεργασίες σου. Κρατώντας τις ισορροπίες μπορείς να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή.

Η συντροφικότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις τη σχέση σου εγκαταλείποντας τον εκνευρισμό που μπορεί να την έχει επηρεάσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα δείξει από την αρχή το έντονο ενδιαφέρον της για εσένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και οι εντάσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση στη δουλειά κυριαρχεί καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και ασκήσεις έντονη κριτική στο συναδελφικό περιβάλλον. Η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για ισορροπημένες και ρεαλιστικές λύσεις, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.

Μην επιτρέπεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας να προκαλέσουν ρήγματα στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψεις αργότερα την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται όμως οι εμμονές και οι προκαταλήψεις σου δεν αφήνουν περιθώριο για να νιώσεις οικειότητα και να αφεθείς.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ρήξεις που μπορεί να υπάρχουν με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη λόγω της καχυποψίας και της ανασφάλειας σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που συνεργάζεσαι που θα σε απογοητεύσουν και θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις μεταξύ σας. Πιθανά εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα, προσπάθησε να αφήσεις φιλικά πρόσωπα έξω από αυτά γιατί η ένταση θα επηρεάσει και τις φιλικές σου σχέσεις.

Προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου ελέγχοντας το ταίρι σου δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς ψύχραιμα αποφεύγοντας την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία κυριαρχεί και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις επιθέσεις που πρόκειται να δεχτείς με ψυχραιμία, διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και οι ρήξεις οριστικές. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε καθοριστικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις λογική προσέγγιση στα πράγματα. Προσοχή γιατί οι ρήξεις είναι πιθανές λόγω της έντασης και πιθανών επιθέσεων που δέχεσαι.

Ο εκνευρισμός και η ανταγωνιστική διάθεση του/ης συντρόφου σου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στη σχέση. Δείξε ωριμότητα και ψυχραιμία για να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει και να υπόσχεται πολλά, η αβεβαιότητα που έχεις δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις παρακάτω.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στο κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την επιθετικότητα με την οποία τους αντιμετωπίζεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν εμπορικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμπόδια που δεν επιτρέπουν ομαλή εξέλιξη στα συμφωνίες σου. Το πρόγραμμά σου είναι απαιτητικό και έχεις πολλές υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξεσπάς σε συναδέλφους σου χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις.

Μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία στη σχέση σου και να οδηγήσουν σε σκληρά λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως προσωπικές σου εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η ανασφάλεια και ο εγωισμός θα ταλαιπωρήσουν αρχικά εσένα και μετά έπειτα τους γύρω σου καθώς εκδηλώνεσαι με απότομο και εριστικό τρόπο. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα καθώς προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε ότι σου δημιουργεί άγχος. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στις προσωπικές σου ανάγκες καθώς αυτό θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις.

Νιώθεις την ανάγκη να έχεις σιγουριά και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή όμως η εγωκεντρική συμπεριφορά σου θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι σου και θα έχει αρνητικές συνέπειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η προσωπική σου φόβοι όμως δεν σου επιτρέπουν να την απολαύσεις και ο εκνευρισμός κυριαρχεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Οι ισορροπίες είναι δύσκολο να κρατηθούν καθώς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μπορεί να πληγώσουν και να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς εκδηλώνονται ανταγωνιστικές συμπεριφορές και έρχεται στην επιφάνεια θυμός. Οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις αυτή την περίοδο.

Ο αγώνας επιβολής που υπάρχει μεταξύ εσού και του/η συντρόφου σου μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση για αυτό προσπάθησε να ξεφύγεις από κατώτερα συναισθήματα και διάθεση επιβολής. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που μπορεί να σημαίνει πολλά για εσένα, όμως ο εκνευρισμός δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την κρίση σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να αφουγκραστείς ότι έχεις κρυμμένο μέσα σου και μπορεί ακόμα να βαραίνει την ψυχολογία σου. Η ένταση και τα σκαμπανεβάσματα είναι εμφανή, φρόντισε να μην εκτονωθείς σε πρόσωπα που θα πληγώσεις με τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο καθώς έρχεσαι σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Τα εμπόδια που μπορεί να βρεις στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων σου θα σε εκνευρίσουν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα που αργότερα θα είναι δύσκολο να επιλύσεις.

Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν παρεξηγήσεις που δεν θα είναι εύκολο αργότερα να επιλύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία  από την δουλειά, που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως σπασμωδικές κινήσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες με φιλικά πρόσωπα λόγω ανασφαλειών και απολυτότητας που μπορεί να εκδηλώσεις. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στα αιτήματα των άλλων για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές διαφορές μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχεις κοινούς στόχους που θα πρέπει να επιλύσεις με ψυχραιμία, διάφορα διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι βέβαιες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία. Η αλαζονεία και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις με τον απαιτούμενο τρόπο τις απόψεις σου.

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, όμως η προσωπική σου φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχονται και ζητούν μία ακόμη ευκαιρία. Προσοχή καθώς δεν έχεις κατασταλάξει σε αυτό που πραγματικά σε καλύπτει και αντιδράς απότομα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να προβληθείς και να γευτείς την κοινωνική καταξίωση μπορεί να καθορίσει τη συμπεριφορά σου και να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Απόλαυσε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω τη νευρικότητα και να περάσεις όμορφα με παρέες που σου κινούν έντονα το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται στην επαγγελματική σου ζωή για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε την απολυτότητα στην άκρη και επικεντρώσου με υπεύθυνη στάση τις ευθύνες που έχεις αναλάβει καθώς η προσπάθεια και η εργατικότητα που θα δείξεις θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις.

Νιώθεις απογοήτευση και μοναχικότητα και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου, μπορείς να εκφράσεις ότι σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή για να ξεπεραστούν οι εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει, όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για να πάρεις αποστάσεις αν χρειαστεί.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!