GOSSIP

Ο Τριαντάφυλλος "κράζει" τον Θεοφάνους και στηρίζει τη Θεοδωρίδου

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει το πασχαλινό σποτ γνωστής εταιρείας καταστημάτων όπου ο "Πλανητάρχης" Τάσος Μπουγάς ακούγεται να ερμηνεύει το κομμάτι "Φεγγάρι" του Γιώργου Θεοφάνους, αλλά με άλλους... χιουμοριστικούς στίχους.

Ο ίδιος ο Μπουγάς, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Θεοφάνους που δημιούργησε το κομμάτι, το οποίο ερμήνευσε με τεράστια επιτυχία η Νατάσα Θεοδωρίδου, έχει δώσει την έγκρισή του για το σποτ.


Από την άλλη δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως η Νατάσα Θεοδωρίδου, έχει ενοχληθεί πολύ με αυτό το σποτ.


Για το συγκεκριμένο θέμα, σήμερα είδαμε πως πήρε θέση και ο Τριαντάφυλλος, καθώς ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής των Χατζίδου - Παύλου.

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα έχει απόλυτο δίκιο η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα τέτοιο μεγάλο τραγούδι δεν το γελοιοποιείς. Είναι τεράστιο τραγούδι, το έχει πει μια καταπληκτική φωνή, από τις καλύτερες που έχουμε στην Ελλάδα. Αυτό ποιος το είπε να το κάνουν; Το έχει γράψει ο κ. Θεοφάνους. Το είπε όμως ο κ. Θεοφάνους να το κάνουν;».

«Είναι σαν να πάρουμε το «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» ή το «Άγαλμα» του Πουλόπουλου και να το γελοιοποιήσουμε. Στεναχωριέμαι και γω όπως και η Νατάσα. Δεν μπορείς να το γελοιοποιείς έτσι, ρε αγόρι μου, γλυκό, αν εσύ o είσαι υπεύθυνος που έχεις υπογράψει Θεοφάνους. Είναι σαν να έχεις ένα παιδί και να το γελοιοποιείς. Είναι το παιδί σου, το τραγούδι σου».

«Νομίζω από τον κόσμο και τα σχόλιο που βλέπω, δεν έκανε και πολύ καλά. Δηλαδή να πήρε πόσα; Να πήρε 1 εκατομμύριο; Αν πήρε 1 εκατομμύριο χαλάλι του! Αλλά τώρα, έτσι, τι να πω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν κάποια πράγματα ωραία και προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να αυτοκαταστραφούν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε εδώ όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!