ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να ερωτευτούν μέσα στο φετινό Μάρτιο

Αύριο ξεκινά και επίσημα η άνοιξη και οι αστρολόγοι προβλέπουν πως ο Μάρτιος θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας, με τα άστρα να ευνοούν τη δημιουργία ειδυλλίων.

Σύμφωνα με το astrology.gr τα ακόλουθα 4 ζώδια μέσα στον πρώτο μήνα της Άνοιξη μπορεί να βρουν ξαφνικά τον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη μέχρι τις 16 κι ο Δίας θα βρίσκονται απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεών σου και τουλάχιστον εσύ του β' δεκαημέρου, που δε θα έχεις σε κόντρα "κακούς" πλανήτες να σου φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους. Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης, με έντονα τα στοιχεία του πάθους, όπως επίσης το να καταλήξει ακόμα και σε γάμο ή συμβίωση! Προσδέσου γιατί θα πετάξεις ψηλά τον Μάρτιο και μάλιστα, όταν περάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο, στις 17, οι νύχτες σου θα είναι απολαυστικές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σίγουρο είναι ότι οι μετοχές σου, στο χρηματιστήριο του έρωτα έχουν ανέβει στα ύψη και δε μιλάμε μόνο για την Αφροδίτη που θα συνεχίσει να είναι στον Κριό, μέχρι τις 16, αλλά και τον Δία που θα παραμείνει στον 5ο οίκο σου όλο τον Μάρτιο, οπότε εσύ που είσαι του β' δεκαημέρου θα έχεις μεγάλο σουξέ. Στο δρόμο σου θα εμφανιστούν πολλούς/πολλές υποψήφιους/ες για να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, γι' αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. «Παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Τόσοι πλανήτες σου εγγυώνται μεγάλες επιτυχίες και μια σχέση, με έντονα συναισθήματα και από τις δυο πλευρές, που έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει, άρα, να περιμένεις τα καλύτερα! 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήλιος και Ερμής θα βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στον 5ο οίκο σου, οπότε η μαγεία και ο ερωτισμός που θα ασκείς θα είναι σε μεγάλες δόσεις, ενώ ο Άρης που θα παραμείνει στον 8ο οίκο σου μέχρι τις 25 του μήνα, σεξουαλικά σε κάνει ακατανίκητο, οπότε, λογικό είναι να έχεις τις επιτυχίες σου. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι στις 17, η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον Ταύρο και εκεί είναι που θα είσαι περιζήτητος. Τουλάχιστον εσύ του α' δεκαημέρου, με Κρόνο στον 5ο, επίσης, θα σκεφτείς σοβαρά το να βρεις σύντροφο κι όχι κάποιον/α που, απλά, θα περνάτε καλά. Υποψήφιοι/ες θα υπάρχουν, πρόθυμοι/ες να σου προσφέρουν συναισθηματική και υλική εξασφάλιση, γι' αυτό και είναι πιθανό να μπεις σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ βλέπεις κοσμοϊστορικά πράγματα να γίνονται και αν είσαι του α' δεκαημέρου, θα απολαύσεις αυτή την περίοδο, αν και λίγο πιο καθυστερημένα από τους υπολοίπους. Στο δεύτερο μισό του μήνα, το χειλάκι σου θα αρχίσει να σκάει, με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, να σου βγάζει προσωπικό μαγνητισμό και γοητεία, αλλά και στις 25, που ο Άρης θα περάσει απέναντί σου και θα γίνει χοντρό παιχνίδι. Απλά έχε στο νου σου δύο πράγματα: αφ' ενός ουδέν μονιμότερον του προσωρινού και αφ' ετέρου οι επιλογές σου θα πρέπει να γίνουν με βάση το πώς νιώθεις, όχι το τι θα έπρεπε. Πάνε αυτά, πέρασαν!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!