ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για δραστηριοποίηση, περιπέτειες, νέες εμπειρίες, αποδράσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και αυθόρμητες, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική όψη, είτε φιλική ή αισθηματική. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση αυξάνεται μέσα στην ημέρα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια που θα σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα και πιθανά να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.  

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις και την διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την θετικότητα και την πίστη στο ένστικτό σου που μπορεί να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις σε ότι προκύψει και σε προβληματίσει.

Επιδιώκεις να κατευθύνεις και να ελέγχεις το ταίρι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρει αποστάσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις την αυτοκυριαρχία σου. Ο αδέσμευτος δεν έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς οι αμφιβολίες για τους γύρω σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ψυχολογικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να δείξεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να ξεφύγεις από παρωπίδες και εγωκεντρισμό που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια. Δείξε καλή διάθεση και κατανόηση και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά σου όμως είναι πολύ πιθανό να μην κάνεις προσεκτική διαχείριση και αυτό να έχει κόστος στον προϋπολογισμό σου. Νέες ευκαιρίες για συνεργασίες μπορεί να σου δοθούν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις μακριά από την διάθεση να επιβάλλεις τις δικές σου ιδέες.

Η τάση του να επιμένεις με δυναμισμό στις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να προκαλέσει προστριβές στην αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντική νέα γνωριμία, μην επιτρέψεις στον υποκειμενισμό και την εύκολη διάθεση για παρεξηγήσεις να επικρατήσουν δημιουργώντας εντάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί λόγω υποχρεώσεων και απαιτήσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει την διάθεσή σου και να χάσεις την αισιοδοξία σου. Προσοχή καθώς εκκρεμούσες καταστάσεις επανεμφανίζονται και προκαλούν συναισθηματική φόρτιση. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τα ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα και το στρες γιατί θα σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με συναδέλφους. Δείξε πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον, αυτό θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.

Οι αυξημένες απαιτήσεις επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν θα επιδιώξεις να βρεθείς με νέο πρόσωπο καθώς η έντονη καθημερινότητα σε κουράζει και σε αγχώνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αισιοδοξία και η παιδικότητα που υπάρχει μπορεί να περιοριστούν από φοβίες και καχυποψία που επηρεάζουν την συμπεριφορά σου. Οι ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν πιθανά να σου χαλάσουν το κέφι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο εγωκεντρισμός που μπορεί να εκδηλώσεις σε οικονομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις θα δημιουργήσει προβλήματα στις όποιες εξελίξεις. Προσοχή σε ανατροπές στόχων και φιλοδοξιών που θα σε γεμίσουν άγχος και θα εντείνουν ανασφάλειες. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να βρεις τι πραγματικά σου ταιριάζει.

Μην λειτουργείς περιοριστικά στο ταίρι σου καθώς αυτό θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και απαισιοδοξία που θα επηρεάσουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος περιορίζεσαι από απωθημένα και δεν αφήνεσαι ώστε να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις με πιθανή νέα γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η κυκλοθυμία να οδηγήσει σε μελαγχολία και απαισιοδοξία που θα χαλάσει το θερμό περιβάλλον που υπάρχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια και κόντρες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και σε οδηγούν στο να απομακρυνθείς. Προσοχή καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν την επαγγελματική σου πορεία, κάτι που σε γεμίζει απογοήτευση.

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου είναι απόλυτο και σκληρό μαζί σου και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την συμπεριφορά σου. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς η κακή διάθεση σε ωθεί να απομονωθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την διάθεση για επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην καθημερινότητα που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σου και πιθανά να οδηγήσουν σε εκρήξεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες θα σε προβληματίσουν και μπορεί να προκαλέσουν σκληρές αντιπαραθέσεις. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις λόγω έντασης και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που συνεργάζεσαι μαζί τους.

Οι εμμονές και ο απόλυτος λόγος δεν θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την προσωπική σου πορεία και κοσμοθεωρία με την παρουσία τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Αυτό μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου, κάτι που θα γίνει αισθητό στο περιβάλλον σου και θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα εγείροντας εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπλοκαρίσματα σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να σε απογοητεύσουν και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σε πιθανές ξαφνικές αλλαγές που ανατρέπουν οικονομικές συμφωνίες και σχέδια που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

Οι προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να προκαλέσουν ένταση σε προσωπικό επίπεδο και να γίνεις απότομος και επιθετικός με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς δεν νιώθεις ότι έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να εκδηλώσεις ότι νιώθεις κυριαρχεί σήμερα και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Οφείλεις να αποφύγεις την σκληρότητα και τις επιθετικές διαθέσεις που θα σε αποξενώσουν από σημαντικά πρόσωπα για εσένα καθώς είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου δοκιμάζονται καθώς επικρατεί ένταση και είναι πιθανό να υπάρχουν εμπόδια που θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η εριστική σου διάθεση πρέπει να περιοριστεί, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να έχει ως συνέπεια την απομάκρυνση ενός συνεργάτη από την επαγγελματική σου ζωή.

Ο υποκειμενισμός και η νευρικότητα είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας που θα απογειώσει το καρδιοχτύπι, προσοχή σε σκληρές συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν. Καλά θα κάνεις να δείξεις αυτοκυριαρχία καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κοντινά πρόσωπα και να προκαλέσεις ανούσιες εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα ανατρέπεται από γεγονότα που σε επηρεάζουν σημαντικά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή καθώς αυτό μπορεί να αλλάξεις τα δεδομένα σε συναδελφικές σχέσεις. Παράλληλα ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργεί θολή εικόνα στα πράγματα και τα λάθη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

Είναι σημαντικό να δείξεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου καθώς οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επιστροφές προσώπων του παρελθόντος με ψυχραιμία καθώς πιθανές σπασμωδικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή προαίρεση. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις εντάσεις και ψυχροπολεμικές συμπεριφορές που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προβλήματα και εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου αφού μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα που είχες. Αυτό θα επηρεάσει τις συνεργασίες και πιθανά να χρειαστεί να περιοριστείς και σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε να δείξεις αυτοσυγκράτηση για να μην αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σου.

Θέλεις να απελευθερωθείς από ότι μπορεί να σε καταπιέζει στη σχέση σου, όμως εγείρονται έντονες ανασφάλειες που δεν στο επιτρέπουν. Μία ψύχραιμη και αρμονική συζήτηση με το ταίρι σου θα βοηθήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να ασχοληθείς με πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά μέσα στη ζωή σου από το φιλικό περιβάλλον. Προσπάθησε μόνο να ελέγξεις απότομες και αλαζονικές συμπεριφορές σου. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις. Πρόσεχε την απότομη και απόλυτη συμπεριφορά σου καθώς με μεγάλη ευκολία θα οδηγηθείς σε προστριβές και ψυχρότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος είναι έντονες καθώς δεν θα διστάσουν να σε πιέσουν και τελικά να σε απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους. Προσοχή καθώς μπορείς να οριοθετηθείς με ευθύ τρόπο και να αποφύγεις αντιδραστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις λειτουργούν αρνητικά στη σχέση σου και αυτό προκαλεί επιθετικές συμπεριφορές από την πλευρά σου. Προσοχή καθώς θα προκύψουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κεραυνοβόλα γνωριμία που έρχεται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και σε επηρεάζει έντονα με την παρουσία της.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σε πιθανά επιμορφωτικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου σε συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις καθώς η ένταση δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένοι χειρισμοί από την πλευρά σου που θα έχουν κόστος. Προσπάθησε να λειτουργείς με ρεαλιστικούς όρους για να αποφύγεις την εξαπάτηση.

Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο δημιουργώντας ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό και άφησε για αργότερα σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, φρόντισε να μην κολλάς σε λεπτομέρειες καθώς δεν θα σε αφήσουν να δεις την πραγματικότητα και τι μπορεί να σου προσφέρει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!