ΖΩΔΙΑ

Τρία ζώδια έχουν εύνοια στον έρωτα όχι μόνο του Βαλεντίνου αλλά όλη την εβδομάδα

Ηρομαντική σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 15 Φεβρουαρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, αφήνει τα συναισθήματά μας να μας κατακλύζουν, την εβδομάδα από 13 έως 19 Φεβρουαρίου. Η ανάγκη μας να εκφράσουμε στους άλλους όσα νιώθουμε θα είναι μεγάλη. Οι δεσμευμένοι θα έρθουν κοντά με ταίρι τους και οι αδέσμευτοι θα χαλαρώσουν, αφήνοντας τις γνωριμίες και τα ειδύλλια να έρθουν.

Αν και οι όψεις είναι θετικές, από τα μέσα της εβδομάδα (στις 16/02) χρειάζεται περισσότερη προσοχή, καθώς ο Ήλιος συναντιέται με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει πρακτικές δυσκολίες, οπότε μειώστε τις απαιτήσεις σας σε όλους τους τομείς. Διαβάστε εδώ πώς θα περάσει κάθε ζώδιο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Παρ’ όλα αυτά, ορισμένοι θα βιώσουν πολύ θετικά την ημέρα των Ερωτευμένων, αλλά και όλη την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Ποιοι; Όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Λίγο γνωρίζετε εσείς οι Δίδυμοι ότι η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι μία από τις πιο ρομαντικές για εσάς. To επόμενο βήμα στη σχέση σας είναι κοντά, ενώ αν δεν έχετε τώρα κάποιο ταίρι, ετοιμαστείτε για ένα πολύ ρομαντικό ειδύλλιο τις επόμενες ημέρες. Πρέπει μόνο να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας και τις βιαστικές κινήσεις, ειδικά αν έχετε απέναντί σας έναν άνθρωπο όχι και πολύ ξεκάθαρο. Ειδικά οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι ευνοϊκές, για αυτό βγείτε διασκεδάστε, γνωρίστε κόσμο και αν σας βγει, κάντε μια μικρή εξόρμηση ή και ένα ταξίδι.

Παρθένος

Σε λίγες ημέρες ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, πράγμα που μπορεί να φέρει ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή. Αυτή τη φορά μια μεγάλη αλλαγή είναι στα σκαριά. Η ευκαιρία για μια νέα αρχή, πλησιάζει. Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι με ευλογίες, αλλά και προκλήσεις, καθώς οδεύετε προς την αλλαγή που τόσο επιθυμούσατε. Μια ενέργεια σάς ευνοεί και φέρνει το τέλος σε μια κατάσταση που γνωρίζατε, αλλά και την αρχή σε κάτι που λαχταρούσατε. Κι αν νομίζετε πως τίποτα δεν πηγαίνει με το σχέδιό σας, ξανασκεφτείτε το. Τα όνειρά σας είναι κοντά στην πραγματοποίηση.

Ιχθύς

Βρίσκεστε όλο και πιο κοντά στα γενέθλιά σας και η εύνοια των πλανητών είναι έντονη. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μοιάζει να επικεντρώνεται πάνω σας, ενώ εσείς νιώθετε ιδιαίτερη ασφάλεια, πράγμα που διευκολύνει πολύ και τη σχέση σας. Πλέον, αδιαφορείτε για τα προσχήματα και είστε έτοιμες να κάνετε το επόμενο βήμα. Έχετε δίπλα σας τον άνθρωπο που θεωρείτε τον κατάλληλο για εσάς και δεν πρόκειται να τον αφήσετε. Έχοντας ρίξει τα τείχη στη σχέση σας, βλέπετε πλέον ότι ο σύντροφός σας αξίζει και τον σεβασμό και τον θαυμασμό σας

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!