ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές σχέσεις, στις φιλικές επαφές, θα υπάρξει ανάγκη για ισορροπία, για αμοιβαιότητα και για συναισθηματική κατανόηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση των εργασιακών υποθέσεων, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές, ωστόσο προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτό που σε βοηθά να χαλαρώσεις, την τέχνη και τη διασκέδαση. Το πρωί ενισχύει την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν έρχονται στην επιφάνεια. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις που πρέπει να ανταποκριθείς καθώς υπάρχουν θέματα αυτοσυγκέντρωσης και τα λάθη είναι πιθανά. Επικεντρώσου σε εκκρεμότητες που έχεις καθώς κλείνοντάς τες θα πάρεις σημαντικές ανάσες και θα αποβάλεις το άγχος.

Ζητήματα του παρελθόντος ταλαιπωρούν τη σχέση σου, είναι σημαντικό να τα αφήσεις πίσω σου και να χαρείς στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε αναστατώσουν και να δημιουργήσουν έντονο συναισθηματισμό, προσοχή σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορείς να επικεντρωθείς στις φιλικές παρέες θέλοντας να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να δεις με αισιοδοξία τα όνειρά σου και να πραγματοποιήσεις τις ιδανικές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά για εσένα καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την επίτευξη ενός κοινού επαγγελματικού στόχου. Η σημαντική εύνοια είναι μαζί σου αν επιθυμήσεις να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές επιτυχίες.

Είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και την παρέα επιλέγοντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για εσένα μπροστά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αφοσιώνεται σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δείχνεις τις ικανότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα να δουλέψει σκληρά ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να υπάρχει και το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς, καλά θα κάνεις να το έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια ή συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης που λειτουργούν εξαιρετικά ευνοϊκά αυτή την περίοδο για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Πρόσωπα από το εξωτερικό έρχονται με προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες που καλά θα κάνεις να αξιολογήσεις με ηρεμία.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις την διασκέδαση με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου, μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις που θα σας ανανεώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές μελλοντικές εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς μπορείς με ευκολία να εκφράσεις απόψεις, προσοχή στον παρορμητισμό. Το πρωί αυξάνει τον εκνευρισμό καθώς άγχη και ανασφάλειες που δημιουργούνται από οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που του δίνονται σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου και μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις, φρόντισε να αποφύγεις κάθε σύγκρουση που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονες νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου καθώς απογειώνουν το καρδιοχτύπι και δημιουργούν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τις δεις τον εαυτό σου και να αναθεωρήσεις αποφάσεις ή απόψεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το πρωί στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία και ηρεμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να δείξεις στους συνεργάτες σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί καθώς δεν αποκλείεται να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου. Είναι απαραίτητο να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις καθώς καταπιέζοντας τες αργότερα θα δημιουργηθούν προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις από τώρα. 

Προσπάθησε να απολαύσεις τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα πόσο δίνει ο σύντροφός σου και άφησε ανασφάλειες που δημιουργούν προβλήματα στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις και να φέρεις κοντά σου νέα πρόσωπα που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που μπορούν να αντιληφθούν απόψεις και σκέψεις που έχεις. Το πρωί δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σε αγχώνουν. Επικεντρώσου στο να βρεις τις κατάλληλες δυνατές λύσεις καθώς το μυαλό σου τρέχει γρήγορα και μπορεί να βρει τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Το άγχος που σε διακατέχει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προτιμάς να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την δύσκολη μέρα για αυτό και δύσκολα θα αφοσιωθείς στο φλερτ και σε πιθανή νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, μπορείς να επικεντρωθείς σε σχέδια που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Το πρωί αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου, επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνει στην επαγγελματική σου ζωή θα κάνει τη διαφορά σε πιθανές πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν. Φρόντισε βέβαια να μην επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα και θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Η γενναιοδωρία σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς θα ικανοποιήσεις σε απόλυτο βαθμό το ταίρι σου παίρνοντας μοναδικά μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ταξίδια και πλάνα που έχουν σχέση με το εξωτερικό για την εκπαίδευση. Το πρωί νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το οικογενειακό σου περιβάλλον που σου χαρίζει θαλπωρή και ζεστασιά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με ανώτερους στη δουλειά καθώς ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου και το έντονα ρομαντικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα κυριαρχούν. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί, η ανάγκη για επικοινωνία απογειώνεται για αυτό και στρέφεσαι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα ισχυρά επιχειρήματα σου δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο και δημιουργούν πλαίσιο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου.

Είναι σημαντικό να επιδιώξεις να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς η επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον στενό σου περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανεβάσει το κέφι σου κατακόρυφα και θα αλλάξει αν τη διάθεσή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν σαν στόχο την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρωί στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι καθοριστικό να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς αυτό θα σε βγάλει από την ανασφάλεια που σου δημιουργούν. Παράλληλα καλό είναι να προσέξεις περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. 

Το πάθος θα καθοδηγήσει σε μοναδικά μονοπάτια της σχέσης σου αρκεί να αφεθείς στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα έχει σαν βάση της ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για εσένα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το απόγευμα θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις ως προς την επίτευξη τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που έχεις θα φανούν ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι γεγονός ότι θέλεις να προχωρήσεις με γρήγορα και αποφασιστικά βήματα. Η επιτυχία των επαγγελματικών επιλογών είναι βέβαιη καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες όταν χρειάζεται.

Είναι σημαντικό να είσαι θετικός με το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε στόχους που μπορεί να έχετε από κοινού. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν καθώς εντυπωσιάζονται από τη γοητεία και την αισιοδοξία σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!