GOSSIP

Ο Κούγιας σχολίασε τις δηλώσεις της Βατίδου για τη σύντροφό του [βίντεο]

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι νέες τηλεοπτικές δηλώσεις της Εύης Βατίδου, για τη νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της Αλέξη Κούγια και σήμερα είδαμε και την πρώτη αντίδραση του γνωστού δικηγόρου.

Συγκεκριμένα, η Εύη Βατίδου, σε βραδινή έξοδό της έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη και είπε ευθαρσώς πως δεν συμπαθεί καθόλου τη νυν σύντροφο του Αλέξη Κούγια και πως ούτε τα παιδιά της την συμπαθούν!


Δείτε εδώ όλα όσα είπε


Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια
 

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος κλήθηκε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το πρωί της Παρασκευής 27/1, για να μιλήσει τηλεφωνικά για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου ως συνήγορος υπεράσπισής της, απάντησε μόνο για τα λεγόμενα της Εύης Βατίδου, καθώς η τηλεφωνική σύνδεση δεν ήταν καλή.

«Εγώ δε μίλησα για καμία σύντροφο. Δεν έχω ποτέ προκαλέσει συζήτηση για την ιδιωτική μου ζωή. Ένας συνάδελφός σας με ρώτησε και του είπα ναι έχω, πέραν τούτου ουδέν. Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θέλω να γίνει η ιδιωτική μου ζωή αντικείμενο συζήτησης. (…) Η πρώην σύζυγός μου ήταν πραγματικά μία κοπέλα, η οποία είχε παρουσία σε αυτές τις εκπομπές λόγω του ότι ήταν Σταρ Ελλάς. Τότε (η σχέση μας) απασχόλησε τη δημοσιότητα γιατί κι εγώ ήμουν γνωστός δικηγόρος. Έγινε ένας πολύ λαμπερός γάμος, θυμάμαι ότι είχαν κλείσει οι δρόμοι της Αθήνας. Αυθόρμητα… 10 χιλιάδες κόσμος» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, ήμασταν και οι δύο παρόντες… Έχουμε άριστες σχέσεις. Δεν έχω διάθεση καμία, βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό κοινωνικό σημείο και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κριτικάρω τίποτα. Μου είναι και αδιάφορο, ειλικρινά σας το λέω.

Έχω πει ότι μετά τον χωρισμό μας το 2007, επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ για έναν χρόνο να ασχολούνται με αυτό το διαζύγιο, μεγάλωσαν και τα παιδιά μας, δεν θέλω σε καμία περίπτωση ένα τοξικό περιβάλλον. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στο τέλος της συζήτησης, ο Αλέξης Κούγιας έστειλε το δικό του μήνυμα: «Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως. Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω μία κακή κουβέντα για την πρώην σύζυγό μου, δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω κάτι έξω από την επιστημονική-μορφωτική εξέλιξη των παιδιών μου. Αφήστε τα έξω από οτιδήποτε. Ήταν 5 και 2 ετών, όταν έγινε αυτός ο χωρισμός και δεν έχουν στήσει ούτε έναν καβγά στο σπίτι μας».

«Δεν ξέρω γιατί δεν με ακούτε αλλά εάν ο λόγος είναι γιατί θέλατε να πούμε μόνο γι’ αυτό το πράγμα, τότε κακώς επικοινωνήσατε μαζί μου» είπε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία τερματίστηκε απρόσμενα…

Δείτε εδώ το βίντεο

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!