GOSSIP

H Τούνη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο αλλά χωρίς το μωράκι της

Η influencer Ιωάννα Τούνη, πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το αγοράκι που απέκτησε με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και το ζευγάρι μετά τον τοκετό προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τώρα είδαμε κάποιες δηλώσεις τους και μάθαμε πως η Ιωάννα πήρε εξιτήριο, αλλά έφυγε από το μαιευτήριο χωρίς το μωράκι της.

Το ζευγάρι όπως θα δεις και στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, βγήκε από το μαιευτήριο με τον έναν να κρατά το χέρι του άλλου ενώ η Ιωάννα απέφυγε τη χειραψία με τον δημοσιογράφο καθώς αυτή τη στιγμή προέχει να παραμείνουν υγιείς ώστε να προφυλάξουν το νεογέννητο αγοράκι τους.

Τα πρώτα λόγια του ζευγαριού ήταν πως όλα είναι καλά.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή στο gossip-tv.gr

Νωρίτερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε μοιραστεί με τους followers του ένα βίντεο από την στιγμή της εξόδου, με το ζευγάρι να είναι μέσα στο αυτοκίνητο.

«Καλημέρα, καλημέρα… ποιο πλασματάκι έχω εδώ δίπλα μου;», λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δείχνοντάς μας την Ιωάννα Τούνη, η οποία απαντά: «Όχι το μικρό, το μεγάλο. Καλημέρα. Δεν μπορώ να μιλήσω, θα σωπάσω», ακούγεται να λέει η όμορφη μανούλα. Στο βίντεο βλέπουμε τους δυο τους χωρίς τον μικρούλη, ο οποίος γεννήθηκε και σκόρπισε χαρά και ευτυχία στο ζευγάρι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!