GOSSIP

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη: νοσεί με κορωνοϊό

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, που αυτό το διάστημα δικάζεται για απόπειρες βιασμού και βιασμό, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μάλιστα, σύμφωνα με δικηγόρο, νοσεί βαριά.

Ο Φιλιππίδης δεν πήγε σήμερα στο Μικτό Ορωτό Δικαστήριο όπου συνεχίστηκε η δίκη του με καταθέσεις μαρτύρων, καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Την είδηση έκαναν γνωστή σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Το Πρωινό”, μετά από επικοινωνία που είχαν με τη δικηγόρο του ηθοποιού, Κυριακή Πακιρτζίδου.

«Επικοινωνώντας με την κυρία Πακιρτζίδου μας ενημέρωσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσεί από κορονοϊό και μάλιστα το περνάει αρκετά βαριά, αντιμετωπίζοντας ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα. Υπενθυμίζουμε πως έχει και άλλα υποκείμενα νοσήματα, έχει υποστεί στο παρελθόν ισχαιμικό επεισόδιο κάτι το οποίο έχει επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα έχει εξεταστεί και από γιατρό που έχει χορηγήσει μια ειδική αντιϊκή συνταγή. Μέχρι εδώ μπορούμε να πούμε αλλά πρέπει να μεταφέρουμε ακόμη ότι έχει εκφράσει η ανησυχία για το κατά πόσο θα καταφέρει να γλιτώσει τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο γιατί είναι αρκετά σοβαρά. Η κυρία Πακιρτζίδου εκφράζει έντονη ανησυχία μιλώντας με τη σύζυγό του», μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στην πρωινή εκπομπή του Λιάγκα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!