GOSSIP

Δούκισσα Νομικού: «Αποχώρησα από Το Πρωινό γιατί έγινε κάτι που...»

Νέες τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε το μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού και αναφέρθηκε στην αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά και στη... μυστική βάφτιση των παιδιών της.

H Δούκισσα Νομικού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου συμμετείχε στην αρχή της σεζόν μέχρι να αποφασίσει να δώσει τέλος στη συνεργασία της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στη Μένια Κούκου και δήλωσε ότι ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από την εκπομπή ήταν καθώς συνέβη κάτι το οποίο τη στεναχώρησε.

«Δεν συζητάω κάτι. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω άμεσα τηλεοπτικά. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Για να αποχωρήσω πάει να πει πως έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Το αφήνω πίσω», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στην βάφτιση των παιδιών της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. «Το κάναμε πολύ μεταξύ μας. Δεν διέρρευσε κάτι και δεν το κατάλΑβε κανείς», είπε για τη βάφτιση των παιδιών της που έλαβε χώρα το καλοκαίρι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!