GOSSIP

Οι Τούνη & Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης [βίντεο]

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της η Ιωάννα Τούνη και η χαρά τόσο η δική της όσο και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που σύντομα θα αποκτήσουν ένα γιο είναι απερίγραπτη.

 Και οι δυο τους, που έχουν αρραβωνιαστεί πριν λίγο καιρό στη Βενετία, φρόντισαν λίγο πριν γίνουν γονείς, να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, προκειμένου το μωρό να μπορεί να αναγνωριστεί από τον πατέρα, χωρίς να γίνει ακόμα ο γάμος.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία σειρά από stories.

«Έχω μια ανακοίνωση να κάνω. Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης μόλις γεννηθεί με το καλό! Κι επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Για όσες με ρωτάτε... δεν θα ήθελα πολιτικό γάμο, ούτε βεβιασμένα θρησκευτικό. Όοοοοταν και αν με το καλό παντρευτώ, θέλω να περάσουμε καλά, να πιούμε, να χορέψουμε. Γενικά να γίνει ο γάμος για εμάς, όχι για το μωρό», έγραψε πάνω στα βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

«Μέχρι τώρα έτρεχα. Έχω στα χέρια μου το σύμφωνο συμβίωσης. Το κάναμε, ώστε όταν γεννηθεί ο μπέμπης με το καλό να μπορεί να πάρει κατευθείαν το όνομα του Δημήτρη, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα», ανέφερε στη συνέχεια.


«Να ξέρετε, το κάναμε, γιατί δεν θα ήθελα να παντρευτώ έτσι βεβιασμένα. Το έχω στο μυαλό μου ότι αν παντρευτώ, θέλω να βάλω τη νυφικάρα μου την τέλεια, να έχω το κορμί το σούπερ, να χορέψω, να πιω, να διασκεδάσω ελεύθερα, γιατί τώρα δεν μπορώ με την εγκυμοσύνη, ζορίζομαι. Πρακτικά, νομίζω ότι βάση νόμου είμαι και παντρεμένη πλέον», συμπλήρωσε κλείνοντας.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!