GOSSIP

Πώς βρέθηκε στη φυλακή η υποψήφια Μις Υφήλιος

Ήταν 14 Μαρτίου, όταν σε έναν έλεγχο ρουτίνας στο αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ αποκάλυψε ότι μια από τις 10 πιο εκτυφλωτικές γυναίκες στον κόσμο, επιχειρούσε να μεταφέρει μισό εκατ. δολάρια στις αποσκευές της.

Η επιβάτιδα δεν ήταν άλλη από την Πακιστανή super model Ayyan Ali που έχει ψηφιστεί από διάφορες λίστες περιοδικών ως υπόδειγμα γυναικείας ομορφιάς και φινέτσας κι έχει γίνει διάσημη από τις εμφανίσεις της σε διεθνείς πασαρέλες και διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών.

Το τεράστιο ποσό δεν είχε δηλωθεί φυσικά, ούτε ήταν σε θέση να εξηγήσει την προέλευση αυτών των χρημάτων κι έτσι οι αρχές την προσήγαγαν και στη συνέχεια την έθεσαν υπό κράτηση.

Προορισμός της ήταν το Ντουμπάι, ενώ ο πακιστανικός νόμος δεν επιτρέπει να βγάλει κανείς από τα σύνορα ποσά άνω των 10.000 δολαρίων.

Εν συνεχεία, το μοντέλο προσπάθησε να πείσει τις αρχές ότι επρόκειτο από κέρδη που προέκυψαν από νόμιμες αγοραπωλησίες στον κτηματομεσιτικό τομέα και ότι δεν γνώριζε τους κανονισμούς του τελωνείου.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για την Αλί αφού αν κριθεί ένοχη κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης 14 ετών, ενώ θα κληθεί να καταβάλει και υπέρογκο πρόστιμο.

Ωστόσο, μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου, το πανέμορφο μοντέλο δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, αφού, όπως γράφει ο πακιστανικός Τύπος, κρατείται μεν στις φυλακές Αντιάλα του Ραβαλπίντι, πλην όμως με... ανέσεις VIP. Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα The Tribune, οι αρχές του σωφρονιστικού καταστήματος έχουν ορίσει και δύο κρατούμενες να την υπηρετούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κελί της η Αλί έχει τηλεόραση, ψυγείο, της επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου, ενώ έχει τη δυνατότητα να... αλλάζει φορέματα καθημερινά. Επιτρέπεται δε να βλέπει τους δικούς της δυο φορές την εβδομάδα. Σημειώνεται, πάντως ότι το συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα στεγάζει 4.500 κρατούμενες, από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου έως και επικίνδυνους τρομοκράτες.

Η Αλί είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα του Πακιστάν, ενώ μέχρι σήμερα ήταν και μια από τις επικρατέστερες υποψήφιες για τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2016.

Με το μόντελινγκ ασχολείται από 16 χρονών, ενώ, από μια ειρωνεία της τύχης, πριν από λίγους μήνες, η 23χρονη η οποία προσφάτως άρχισε και νέα καριέρα στο τραγούδι, κυκλοφόρησε και ένα σινγκλ με τον τίτλο... "Making Dollars". Στο βίντεο κλιπ φαίνεται να κάθεται επάνω στο κάθισμα μιας Harley Davidson Sportster.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, πάντως, η Αγιάν Αλί, ακόμα και από τη φυλακή όπου βρίσκεται, βρήκε τρόπο να βγάλει χρήματα, καθώς ετοιμάζει... ταινία με την περιπέτειά της. Ατομο που βρίσκεται κοντά στην Αλί λέει ότι το μοντέλο περνά δύσκολες στιγμές στη φυλακή και είχε άσχημες εμπειρίες από διάφορα άτομα που συνάντησε εκεί. Ενας από τους λόγους που θέλει να κάνει την ταινία είναι να ρίξει φως και σε κάποιους χαρακτήρες που γνώρισε ως έγκλειστη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!