GOSSIP

Η Τούνη λέει πως φoβάται πως θα γεννήσει στους... 5 δρόμους! [βίντεο]

Η Ιωάννα Τούνη και ο αρραβωνιαστικός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετρούν πλέον αντίστροφα και ανυπομονούν για την άφιξη του πρώτου παιδιού τους, καθώς η εγκυμοσύνη της influencer είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Το ζευγάρι θα αποκτήσει ένα αγοράκι που αναμένεται να γεννηθεί στις αρχές του νέου έτους, καθώς η Ιωάννα διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Και μπορεί η ίδια να είχε πει πως σκόπευε να γεννήσει στην Θεσσαλονίκη, όπου είναι το σπίτι της και η επιχείρησή της, αλλά τελικά μάλλον θα γεννήσει στην Αθήνα όπου είναι το σπίτι του αρραβωνιαστικού της, καθώς σε μια νέα ανάρτηση που έκανε στα social media ξεκαθαρίζει πως μάλλον δεν αντέχει άλλο τα αλλεπάλληλα ταξίδια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 8/12, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, πως είναι η τελευταία φορά που ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη Αθήνα, αφού μπαίνει στον μήνα της και δεν θα επιτρέπεται να ταξιδέψει.

«Δεν ξέρω πως καταφέρνω και τρέχω όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα φτιάχνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που πετάω γιατί μπαίνω στον μήνα μου και δεν θα μπορώ. Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους την ξέρω την τύχη μου», είπε στο βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!